Гласувайте !!!
Модератор: Общи модератори
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
една причина поради която ще гласувам ПРОТИВ БСП, ДПС и НДСВ !!!
Аз съм ПРЯК потърпевш!!!
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/06/ ... hen_punkt/
Аз съм ПРЯК потърпевш!!!
Възмутени сме от безумната процедура по която се влиза в България през ГКПП Калотина. Системата която уж „работи” в момента е просто абсурдна. Преминава се през 6 пункта пренасяйки като в игра на щафета една флашка – смешно нали, във времето когато с другия край на света се свързваме за части от секундата по глобална мрежа, тук разнасяме на ръка памети и ги предаваме и получаваме през всеки два, три метра, за да ни обработят уж по бързо. Предпоследните два пункта, които всъщност правят тапа – и за двете граници (сръбска и българска) са за винетки. Това, че имаш платена целогодишна винетна такса не те освобождава от поредните около 2 часа чакане през въпросните гишета. Напълно излишно. А и те всъщност са причината и за предходното чакане. В събота вечерта престояхме на границата 6 часа. Наистина трафика е голям, но значи ли това, че само и единствено на нашата граница няма възможност от по голяма пропускателна способност. Погледнехме ли плътно застаналите до нас коли, в 90% от които имаше по няколко малки деца, се СРАМУВАХМЕ, че сме българи. Не мисля, че големия трафик може да бъде оправдание – би трябвало да сме готови за него – нали? И ето че ДНЕС се СРАМУВАМЕ още повече – защо се заблуждават хората, като се изнасят неверни данни – та ние – част от всички тези лъгани хора бяхме там и видяхме – няма проблеми на сръбската граница. Кому са нужни тогава лъжите и на кой помагат, не трябва ли да се погледне истината в очите – и да се вземат спешни мерки. Как някой си представя, че бихме развили туризъм, ако само за да влезеш в страната ти коства 6-11 часа. А бизнес? АБСУРДНО нали!
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/06/ ... hen_punkt/
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Само да кажа, че ако 70% от българите гласуват турците нямало да влязат в правителството.
Поне така казаха по радио-то.

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
епа да гласуваме ...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Не ми пука кой какво казва, ще гласувам с празна бюлетина и това е!
Никой не заслужава да е в власта Никой!
Някой какво само агитирате? всеки сам си решава дали ще гласува или няма да гласува това е, с това повтаряне да се гласува само дразните.
Щели сме да говориме на турски
това какъв виц е направо не е истина.
Някой какво само агитирате? всеки сам си решава дали ще гласува или няма да гласува това е, с това повтаряне да се гласува само дразните.
Щели сме да говориме на турски

- speedfreak__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си бмв
- Мечтае да кара: на празен резервоар
Ех ех големи гласове хвърляте, ама на вятъра
Чиста загуба на време и надежди...
Написах и на една друга страница същото мнение и няма да си го променя
Хора тъжно ми е да чета ваште коментари, кой за кого щял да гласува....
Не разбрахте ли че всичко е нагласено, постановка, гласовете отхвърлени и процентите със глас, си ги прехвърлят за пари така че няма смисъл кой за кого гласувал, или не е гласувал....
Те ни се смеят със гъза
Всички ние патим
Поздрави

Чиста загуба на време и надежди...
Написах и на една друга страница същото мнение и няма да си го променя

Хора тъжно ми е да чета ваште коментари, кой за кого щял да гласува....
Не разбрахте ли че всичко е нагласено, постановка, гласовете отхвърлени и процентите със глас, си ги прехвърлят за пари така че няма смисъл кой за кого гласувал, или не е гласувал....
Те ни се смеят със гъза

Поздрави
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Не си прав пич! Разходи се по Родопите , Кърджали влез тук там по кварталните кафета и магазини .....bmw maniqk ivo bmw написа:Не ми пука кой какво казва, ще гласувам с празна бюлетина и това е!
Щели сме да говориме на турски![]()
това какъв виц е направо не е истина.
Кажи като гледаш Доган какви ги върши ,не се ли дразниш ?
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Всеки трябва да гласува! От толкова години пасуване по избори сме на тоя ... хал 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- speedfreak__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си бмв
- Мечтае да кара: на празен резервоар
ktv написа:Всеки трябва да гласува! От толкова години пасуване по избори сме на тоя ... хал
Именно , гласувал си толкова години пък пак същата история

Безсмисленни са тия избори
jordanpar написа:Пичове,никога няма да се оправи положението.
Нека го напиша по-ясно НИКОГА .
Нима 19 години не ви стана ясно че комунизма никога не си е отивал от БГ?????????
Смениха се актъорите,но филмът е един същ.Същия бардак,само че с по-млади к**ва.Това е положението.
Един от писалите по-горе е прав,четете историята.
Спомнете си какво стана с валутния резерв на страната през ´90-´91 година,с пенсионния фонд през ония години,кой създаде групировките в БГ,кой ги смени после с други,защо всъщност толкова се натискаше за влизане в ЕвросъЮза,къде отиват парите от фондове и субсидии,вижте имената на политици,депутати,министри и лица от висшите администрации---те са едни и същи през всичките тези години
.
Масата народ се влияе от писанията и предаванията на медиите--зад всяка частна телевизия,зад всеки сайт,зад всеки вестник стоят лични финансови и партийни интереси.Няма свобода на словото в БГ,цензурата е навсякъде,журналистите са продажни копелета.Който си отвори устата да каже истината не оживява много дълго след това.
Трябва или външна намеса за да се оправят нещата,което е по-мекия вариант,или такива събития като в Иран,които да доведат до физическото премахване на 2-3000 политици и тяхното обкръжение.Изборите никога не са били прозрачни и демократични.
Това е горчивата истина за живота в БГ,свалете розовите очила най-после.
Всички чакаме твоята светла личност да се кандидатира и да оправи положението за няколко дни!

Вярвам, че имаш достатъчно познания и опит, за да се справиш блестящо.
Няма да се кандидатираш? Бе то имаше една приказка, че е много лесно да се говори, ама като трябва да се действа... всъщност исках да кажа, че твоето некандидатиране ще бъде най-голямата загуба за българския народ, който никога няма да се оправи (или поне тази част от него, която само се оплаква).
Аз лично ще си направя харакири, защото не виждам смисъл в живота, който водя. Красива жена, която ме обича и се грижи за мен? Умни дечица, които растат пред очите ми и ме радват? Удоволствието от облегалко-залепващият ефект на компресора? Веселите моменти с добрите ми приятели?
Нееее, кого ли лъжа?

- Hammerfall
- кандидат ентусиаст
-
Точно
Club BMW написа:Простете за откровението, но след толкова изписано по въпроса, как може да има все още толкова прости хора и да повтарят, че като се пусне празна бюлетина гласа им не се разпределя.
Който гласува с празна или направи така, че тя да е невалидна и я пусне, това е равносилно да не отиде да гласува!
Всичко написано досега е вярно !!!
Важното е да покажем, че сме граждани и имаме позиция.
Заради тази си позиция после ще имаме претенции ако не ни харесат избраните от нас.
Не може само да се плюе за хората, които стадото е избрало.
Като не ни харесва - отиваме и казваме как да стане.
Момента е изключително важен ! Струва ми се, че се повтаря възможността, която пропуснахме преди 20 години.
Гласувайте !
Изберете партия, която според предварителните проучвания ще прескочи бариерата.
Негласуването, пускането на невалидна бюлетина или гласуването за партия със 100-тина члена е подарък за нашия човек, който ни управлява 20 години.
Как се живее в държава, в която да си прост е модерно?!
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Не е истина.Каква е тая истерия с Доган не разбирам.Той сам ли си разреши да създаде партия.Той сам ли влезе във всички правителства или други го каниха за коалиционен партньор.Доган ли приема изборния закон и Доган ли е шев на съда и полицията.Истината е, че тези за които гласуваме направиха всичко това и сега искате да ходим да гласуваме пак за същите.ДПС в правителството и ДПС извън него ще си е все тая и нищо няма да се промени.Доган добре си играе картите, но не той ги раздава.И като гласуваме всички и ДПС не е в правителството, а всичко е по старому ще си честитим победата и пак ще си живеем във феодализма.Що в Германия или във Франция народа не тръгва с такава нагласа на избори, да не би те да са по малко патриоти от нас, а всеки търси сметка на управляващите и като не им изнася, хайде на улицата, докато се оправят нещата.Понеже никоя партия не може да предложи и да изпълни нищо смислено, сегашната кампания минава под наслов" Да се борим с турците".Не мога да ги понасям Доган , турци и цигани но според мен начина е да търсим сметка от българите, които ни доведоха до тук, а не от турците.Аз съм никой да не гласува и да влязат само турци и цигани в парламента и да видим тогава, как тия, които забъркаха тази каша ще се оправят, щото на тия с многото парите най ще им е зле да ги управлява ДПС, щото няма да могат да краднат, както когато са били на ключови постове, ами ще блажат на ефенди фирмичките.Ще видите тогава как ще почне да работи и съда и полицията и как ще спретнат и нови избори.Точно сега борбата е не да се оправи държавата или да се елиминира турското влияние, а за постове и разпределяне на пари.Тъй като аз нямам много пари и нямам бизнес интереси и не ламтя за фондове и поръчки, ми е все тая дали Доган, Бойко или Галеви ще откраднат парите.Аз бих гласувал само за някой, който защитава мойте интереси, но понеже не виждам такъв, ще се огранича само до участието в протести.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
speedfreak__ написа:ktv написа:Всеки трябва да гласува! От толкова години пасуване по избори сме на тоя ... хал
Именно , гласувал си толкова години пък пак същата история
Безсмисленни са тия избори
Е да, де. Аз съм гласувал на всички избори откакто имам това право, но 40 %, като тебе не са. Ей за тия проценти, в това число и за теб, говоря.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
jordanpar написа:Пичове,никога няма да се оправи положението.
Нека го напиша по-ясно НИКОГА .
Нима 19 години не ви стана ясно че комунизма никога не си е отивал от БГ?????????
Смениха се актъорите,но филмът е един същ.Същия бардак,само че с по-млади к**ва.Това е положението.
Един от писалите по-горе е прав,четете историята.
Спомнете си какво стана с валутния резерв на страната през ´90-´91 година,с пенсионния фонд през ония години,кой създаде групировките в БГ,кой ги смени после с други,защо всъщност толкова се натискаше за влизане в ЕвросъЮза,къде отиват парите от фондове и субсидии,вижте имената на политици,депутати,министри и лица от висшите администрации---те са едни и същи през всичките тези години
.
Масата народ се влияе от писанията и предаванията на медиите--зад всяка частна телевизия,зад всеки сайт,зад всеки вестник стоят лични финансови и партийни интереси.Няма свобода на словото в БГ,цензурата е навсякъде,журналистите са продажни копелета.Който си отвори устата да каже истината не оживява много дълго след това.
Трябва или външна намеса за да се оправят нещата,което е по-мекия вариант,или такива събития като в Иран,които да доведат до физическото премахване на 2-3000 политици и тяхното обкръжение.Изборите никога не са били прозрачни и демократични.
Това е горчивата истина за живота в БГ,свалете розовите очила най-после.
Българите как можете да говорите за комунизъм, без да умирате от срам?В професорско каре по RE TV го казаха много ясно - всички знаеха какво се е вършело по време на комунизма или ако не знаеха се досещаха но са се правили на ударени.В Чехия и Унгария нямаше ли комунизъм?В Полша нямаше ли?Колко атентата сте направили в България и колко движения за сваляне на комунизма?Колко убити революционери смазани от съветската армия има?
И изказванията "никой не заслужава да е във властта" ами докато заслужаващите сте в ежесекундно "месечно неразположение" то е много ясно кой ще е там!Всички задействайте Скайпа и да организираме партия.Всеки говори за политиката като за лукс.Политиката е необходимост, щом не върви значи всеки трябва да се тормози защо не върви и как да я оправи.Навсякъде слушам обяснения от рода на какво не ми допада в техното и джаза, политиката леко определя дали утре ако ти открият рак ще има лекарство за теб, когато интервюират минувачи по улицата с отговор "не се интересувам от политика" аз се стъписвам как човек може да допусне, че става въпрос дали предпочита червени/розови пражки!
Държавата е скапана - ами хубаво, два милиона души да обкръжат парламента и да протестират скапано!Внос на политик от Дания или Норвегия - в европа политиците не са по стока от нас и го доказаха с гаврата да затворим блокове на Козлодуй!Няма добър политик има народ, хора обединени.
Когато 10 коня теглят и един изнемогва и изостане веднага отнася няколко тояги по гърба, а може и да го утрепят, 9 пак ще теглят, малко ще им е по трудничко.Когато конете са "народ" започне ли да изнемогва някой другите намаляват с него.Без значение какво заплашва и се заканва всички коне не може да утрепе, защото явно е че сам не възнамерява да тегли!А когато конете са единни могат и сами да наложат темпото за да не се стига до претоварване а могат и да спрат.
Това че ние работническата класа сме в основата погрешно е представено като наш минус, то е нашата сила.В Гърция когато искаха да повишат цените на млечните продукти хората от цяла Гърция спряха да стъпват в магазин всеки Четвъртък и много бързо ги отказаха от повишение на цените.С бензина същото стана.Поговорката преклонена глава сабя не я сече е грешна, защото тези на които им сечат главите не са нещо по-тъпи от нас а просто са на дневен ред, когато дойде и нашия ред и ние ще надигнем вой но няма да има останал никой да се притече на помощ.
Миньорът на който му разбиха главата полицайте да не се е борил за майбах и в какво се изразява неговата непреклонност?
Трябва да прехвърлим топката в полето на политиците - непреклонен народ сабя бяга надалеч от него.Трябва да кажем "направиш ли проблем на един ще си имаш неприятности с всички".
В заключение искам да кажа, че свободата е война.Война да не си окован в килия или под робство; война с болестите на човечеството водена на фронта на медицината; война с несгодите водена от технологиите; война със собственото ми невежество, която аз водя чрез образованието си; война която аз водя със самия себе си в контекста на морала и въпросите които си задавам преди да заспя вечер...война без край!Само някой мъртъв може да се нарече свободен, да си свободен означава да няма какво повече да постигнеш, да няма какво повече да научиш, да няма как повече да превъзмогнеш нагласата си към живота...няма такъв човек!
Свободата е тази която гарантира правата, не случайно в някои държави когато те призоват е задължително да се явиш, било то да си един от 12 съдебни заседатели за да не кажеш "съдебната система кучета я яли" или да те призоват да броиш бюлетини от изборите"който брои бюлетините той печели" или задължителното гласуване, в Швейцария на два-три месеца ги викат на референдум а не както тук "ако може изборите 2 в 1 за да не се разкарвам".
Тази война която човек прави на фронтовете които споменах му дава шанс евентуално неговите деца или техните да се доближат до нещо по-добро.Отношението "не ме интересува" предполага "интересува ме да съм зле".
Трябва да се демонстрира единство на народа, ако има 30% избирателна активност то е ясно че на протестите активността няма да надвиши 0,3%
Но ако има 100% избирателна активност нищо не е ясно.Хората са готови да се бият с контрольора а не да се обединят - обединете се и ви гарантирам че без бой ще стане.
Няма държави с добри политици, има държави в които народът е прехвърлил топката в половината на игрището на политиците.
Гласуването "ЗА" е смешно - нито сте медиуми за да знаете че ще си изпълнят обещанията нито сте мафиоти за да ги принудите да си ги изпълнят!
Гласувайте "ЧРЕЗ"!
100% избирателна активност и всички (които не са купени) гласуват срещу управлявалите досега!Гласува се чрез партия досега неуправлявала СРЕЩУ партиите управлявали(сега или преди).Дали следващите няма са по-голям боклук - аз ви гарантирам че ще са и ви гарантирам също че положението ви ще се подобри въпреки това!
Защо?Защото аз не тъпча мравуняците не защото съм "свестен" а защото знам че ще ме полазят мравки и че ще ме хапят, всеки път!
Гавриш се с тях, те те хапят и на свой ред ти започваш да ги убиваш, убиваш още и още и още но знаеш, че те не са "първо аз" и после "част от колонията" а те са "преди всичко част от колонията" и чак тогава "мисли за себе си".Затова всяка следваща ще прави същото - ще те хапе и ти се отказваш да се бориш срещу нещо непобедимо.
Мен всяка мутра може да ме хване и да ме утрепе но никоя мутра не е по-голяма от народа!Ако народа е единен за мутрите няма място, няма континиум!
Стана модерно в последно време всеки сам, всеки сам ама има пъпка на лявото рамо от ваксина, ползва ток, вода, в училище са му давали едни жълти хапчета с Йод и т.н. Айнщайн не се е борил с вълци докато е наливал вода от кладенеца в гората - гениалните личности не идват да покажат че редовия човек е сбъркан изрод, трябва да се чувства гузен и много много да не знае а гениалните личности идват да покажат какво може да се очаква от всекиго от нас ако светът се управлява с грижа за човека.Геният е един проблясък от друг свят, геният би бил невъзможен без нас...и нека си го кажем - ако един не беше открил дадено лекарство то щеше да бъде открито от другиго, често двама души работещи независимо един от друг откриват нещо и затова много закони носят имена с тирета.Има случаи и на трима открили дадено нещо!Гениите биха били жалки излагации на това което може да бъде редовия човек ако света се управляваше с грижа за човечеството.Гледайте Sicko на Michael Moore.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Ха ха ха.
какъв народ бе пич.
Къде го видя??????
Мърша има много,ама народ
Демос--къде я слагаш тази дума в страна в която всеки гледа себе си и когато някой се покаже на повърхността другите го дърпат обратно.
Стига сте писали глупости,нито с изборите ще се оправи нещо,нито с протести.Ние всички сме скопени още при раждането си и така ще е и занапред.В интернет пространството сме много силни,а на улицата подвиваме опашка.
Айде лека и доходна.
какъв народ бе пич.
Къде го видя??????
Мърша има много,ама народ

Демос--къде я слагаш тази дума в страна в която всеки гледа себе си и когато някой се покаже на повърхността другите го дърпат обратно.
Стига сте писали глупости,нито с изборите ще се оправи нещо,нито с протести.Ние всички сме скопени още при раждането си и така ще е и занапред.В интернет пространството сме много силни,а на улицата подвиваме опашка.
Айде лека и доходна.
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ К.Иречек(13.12.1881)
Манталитета ни е такъв, такъв е и на политиците, като ги гледам и на мен не ми се иска да гласувам.Но ще го направя - ще гласувам против някои партии.Предпочитам да вярвам че има надежда да се оправят нещата - иначе за какво сме тук и какво да очаквам от бъдещето ?
Не мога да разбера защо въобще пишат хора които не искат да гласуват и са категорични в това - опитвате се да разубедите ли някой? Не е ли вече ясно че с негласуване не става ???
Манталитета ни е такъв, такъв е и на политиците, като ги гледам и на мен не ми се иска да гласувам.Но ще го направя - ще гласувам против някои партии.Предпочитам да вярвам че има надежда да се оправят нещата - иначе за какво сме тук и какво да очаквам от бъдещето ?
Не мога да разбера защо въобще пишат хора които не искат да гласуват и са категорични в това - опитвате се да разубедите ли някой? Не е ли вече ясно че с негласуване не става ???