За Триене
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: '
Мда и питай и в Мерц.Форума дали ще похвалят така Баварките, както добре се изказаха колегите за Бенцовете!?Bmw325is написа:значи аудито да го отписвам от списъка

Виж на какво държиш най-много в колата и преценявай-ако е на возия - Бенц, ако е по-малък разход 730d(возия също), ако е за олимпиадата хАуди и т.н....

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: '
xerial написа:Bmw325is написа:значи аудито да го отписвам от списъка
Олимпиада само по ТВ или на Живо , но не и кола
И после аз съм се изказал - доста смислен коментар направи

За А8 , освен че ми прилича на уголемено А4 , друго не мога да кажа

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Re: Audi Bmw Mercedes
Bmw325is написа:До няколко дни ше си продам 2-те 3-ки и ше дам още 5-6 хилки и мисля да си зема един от следните 3 автомобила: Audi A8 (D2),Bmw 7-цa (e38) или Mercedes S-class (W140).Дайте си мнението и за 3-те търся нещо което да вози добре,да не дава много-голям разход (от порядъка на 20/100) също така да дърпа прилично и най-важното да не се чупи(та да неходя по сервизи всеки месец).
Бих взел s-ката.

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Ако лимита ти е 20/100 градски разход, незнам защо още не си скочил в една фейсова 740ка.
В140 според мен е по-скоро на Е32ките конкуренция, и за мен също тази с-класа си е дървена отвътре, въпрос на виждане и вкус според мен.
Аудито е хубава кола и то много, но трябва да си 1500% сигурен, че човека преди теб я е поддържал ПЕРФЕКТНА, вземеш ли слабо поддържан такъв автомобил и искаш да го вкараш в ред, ще се поболееш, неможеш да си представиш, какви прости неща, как се чупят и как се поправят, и по-важното с какви пари се поправят, иначе като мотори единствения куц им е първия 2.5 тди, по-ногре се отсрамват, особено с 4.2
па и куатрото, не е кофти, но е поне идея и половина по-скъп за поддръжка от останалите два.
Сега, вярно е, че сме БМВ форум, но от всякаква гледна точка Е38цата си заслужава най-много.

В140 според мен е по-скоро на Е32ките конкуренция, и за мен също тази с-класа си е дървена отвътре, въпрос на виждане и вкус според мен.
Аудито е хубава кола и то много, но трябва да си 1500% сигурен, че човека преди теб я е поддържал ПЕРФЕКТНА, вземеш ли слабо поддържан такъв автомобил и искаш да го вкараш в ред, ще се поболееш, неможеш да си представиш, какви прости неща, как се чупят и как се поправят, и по-важното с какви пари се поправят, иначе като мотори единствения куц им е първия 2.5 тди, по-ногре се отсрамват, особено с 4.2

Сега, вярно е, че сме БМВ форум, но от всякаква гледна точка Е38цата си заслужава най-много.

Последна промяна justboy на 28 Юни 2009, 22:56, променена общо 1 път

E34, E38
- Desromath
- Потребител
-
- Кара: на Газ
- Мечтае да кара: BMW E60 G-Power
Виж сега карал съм A8 4,2 quattro ама е голема боза и лотка не върви като BMW,Mercedes от тази категория и има много гаден автоматик като сменя скоростите и ти прави камшичен удар и аз съм много против аудито ама като фен на баварската марка ти препоръчвам БМВ то което и да вземеш няма да сгрешиш това са последните готини модели на марките според мен на там лимозините стават гадни.
- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
Нека да кажа и аз моето мнение. Първо слагам Ауди на 3-то място и ясно отпада от борбата. Ако си човек, който обича спокойствието, сигурността и забележимото вземи си W140. Тази кола според мен изглежда супер и има невероятно тежкарска и тежка визия ... абе направо шефска (това според мен почти никой неможе да го отрече). При Е38 нещата стоят някак си по-стилно, по-екстравагантно, агресивно и дори с лек ценителски елемент. Никога не съм имал кола по-дълга от пет метра и не мисля в следващите 15-20 години да имам, но ми харесват страшно много тези автомобили и въпреки това смятам, че съм още млад за тях. Ако са ти останали парички за подръжка, грабвай една от тях. W140 или Е38 ... ако имам такава възможност може би бих взел седмицата ... и 2-те коли ми допадат, но да ... бих взел 7-цата. Препоръчвам ти да направиш един тест драйв и с 2-те, ако не си го направил досега... може би ще си дадеш по-ясна представа. Успех и ще следя с интерес темата какво си си избрал.
П.С. Сега се сетих нещо. Има един филм, казва се "Транспортер 1" хвърли му едно око, там ги има и 2-те коли.

П.С. Сега се сетих нещо. Има един филм, казва се "Транспортер 1" хвърли му едно око, там ги има и 2-те коли.

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Нормално е Е38 да има по модерен интериор от въпросната S-класа, по нова е с 5 години!
Аз лично, не бих взел нито едната! Стара кола висок клас... безумие! Е, ако е много стара е друга работата! Аз в момента си търся (в Германия) много запазено и задължително автоматик и с климатик Е23, Е24, или Е28. То си е въпрос на личен вкус де, но си мисля, че в старите автомобили има много повече класа и дух. Сега, като влезеш в някой автомобил и няма емблеми вътре, не можеш да разбереш каква марка е, всички ги правят еднакви! Те и отвън вече се различават трудно, Пасат Купе и ЦЛС на Мерцедес, също и Ауди А5 с купето на БМВ 3. Да, НЕ са СЪВСЕМ еднакви, но все повече си приличат според мен.
Аз лично, не бих взел нито едната! Стара кола висок клас... безумие! Е, ако е много стара е друга работата! Аз в момента си търся (в Германия) много запазено и задължително автоматик и с климатик Е23, Е24, или Е28. То си е въпрос на личен вкус де, но си мисля, че в старите автомобили има много повече класа и дух. Сега, като влезеш в някой автомобил и няма емблеми вътре, не можеш да разбереш каква марка е, всички ги правят еднакви! Те и отвън вече се различават трудно, Пасат Купе и ЦЛС на Мерцедес, също и Ауди А5 с купето на БМВ 3. Да, НЕ са СЪВСЕМ еднакви, но все повече си приличат според мен.
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
з
Колега филма беше супер.Alex_GT3 написа:
П.С. Сега се сетих нещо. Има един филм, казва се "Транспортер 1" хвърли му едно око, там ги има и 2-те коли.![]()
иначе се поразрових във форума и доста колеги се оплакват от скоростната кутия(автоматичната) на е38 много-се чупела

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: з
Bmw325is написа:Колега филма беше супер.Alex_GT3 написа:
П.С. Сега се сетих нещо. Има един филм, казва се "Транспортер 1" хвърли му едно око, там ги има и 2-те коли.![]()
иначе се поразрових във форума и доста колеги се оплакват от скоростната кутия(автоматичната) на е38 много-се чупела
защото никой не и сменя маслото
сменяш го на 30 000 км и кутията ще те надживее

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Аз пък не мога да намеря смисъл в тая тема!
След като търсиш "лимузина" пробвай и 3те марки, за да видиш коя ще ти допадне повече. Самата дума "лимузина" означава комфорт, така че прецени коя ще ти е по-удобна като екстри, интериор, визия и возия.
Едва ли ще си избереш марка и модел като пуснеш тема, за да видиш мнението на хората. Не очаквай евтина подръжка като Е36цата тъй като в случая става въпрос за топ модел на 3те най добри марки. Един съвет - винаги трябва да имаш заделени пари за такъв автомобил, тъй като едно инцидентно "падане в дупка" може да ти коства доста пари.
След като търсиш "лимузина" пробвай и 3те марки, за да видиш коя ще ти допадне повече. Самата дума "лимузина" означава комфорт, така че прецени коя ще ти е по-удобна като екстри, интериор, визия и возия.
Едва ли ще си избереш марка и модел като пуснеш тема, за да видиш мнението на хората. Не очаквай евтина подръжка като Е36цата тъй като в случая става въпрос за топ модел на 3те най добри марки. Един съвет - винаги трябва да имаш заделени пари за такъв автомобил, тъй като едно инцидентно "падане в дупка" може да ти коства доста пари.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
69 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5