разочарован от opelclub-bg.com
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
ами направете си форума тогава по-елементарен за да може чувек да влезне в нещата още за триа цхаса а не да се ражи и мая един месец понеже ако повечето са като мен направо затваря форума пали колата и я кара при някой както и днеска аз направих
- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
и тогава според мен се обизмислят всичките фороми не мислеш ли
а пак и как да питам като вие ми давате един месец да се ровя само без да питам
а пак и как да питам като вие ми давате един месец да се ровя само без да питам
bavarcheto.su11 написа:ами направете си форума тогава по-елементарен за да може чувек да влезне в нещата още за триа цхаса а не да се ражи и мая един месец понеже ако повечето са като мен направо затваря форума пали колата и я кара при някой както и днеска аз направих
Дали се обезсмислят всичките форуми - незнам. Аз съм намерил доста качествени хора по тези форуми, завързал съм добри приятелства и реално винаги, стига да мога и стига хората отсреща да могат, си помагаме по един или друг начин. Но това се отнася само до реалността!
Човек, разбирам правотата ти, но има неща, които не са в моята власт и не се решават от мен. Точно поради което аз те попитах за евентуално решение на проблема, за да мога да го предложа на по-горните от мен и в крайна сметка всички да са щастливи при крайния резултат!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
peshokn написа:Не, точно обратното твърдя, колега! Когато подреждах и събирах темите в Интериор, мога да ти кажа, че имаше 10035234534 теми за затъмняване на стъкла - и това е само един пример!
Може да не си съгласен с политиката на форума, но тя е такава каквато е. В крайна сметка щом не ти изнася, има още два форума на опел - отиваш и питаш там, ония келемета ще ти копират инфо от нашия форум и мир!
Добре, да речем, че имаш права в един форум! Твой си форум за автомобилна тематика! Кажи ми, вместо да хулиш само, как ще се справиш с потребителите, влизащи само и единствено да си пускат рекламите, обявите и тн.? Как ще промениш манталитета на хората?
Еййййй, колега вече и титли ли ви раздава Чичо? (Тва сенатор направо кърти)

Колега, титлите бяха решени преди време на общ съвет. Реално "СЕНАТОР" замества "РЕГИОНАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ"!
Аз се грижа да свърша моята работа и дори и нещо отгоре, като модерирам технически теми. Помниш ли вица за лъва дет събрал животните и им казал да се строят в две редици - красиви и умни. И кат жабата застанала в средата и викала - Е аз сега кво, да се разчепа на две ли?
Аз се грижа да свърша моята работа и дори и нещо отгоре, като модерирам технически теми. Помниш ли вица за лъва дет събрал животните и им казал да се строят в две редици - красиви и умни. И кат жабата застанала в средата и викала - Е аз сега кво, да се разчепа на две ли?

- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
///peter написа:peshokn написа:Не, точно обратното твърдя, колега! Когато подреждах и събирах темите в Интериор, мога да ти кажа, че имаше 10035234534 теми за затъмняване на стъкла - и това е само един пример!
Може да не си съгласен с политиката на форума, но тя е такава каквато е. В крайна сметка щом не ти изнася, има още два форума на опел - отиваш и питаш там, ония келемета ще ти копират инфо от нашия форум и мир!
Добре, да речем, че имаш права в един форум! Твой си форум за автомобилна тематика! Кажи ми, вместо да хулиш само, как ще се справиш с потребителите, влизащи само и единствено да си пускат рекламите, обявите и тн.? Как ще промениш манталитета на хората?
Еййййй, колега вече и титли ли ви раздава Чичо? (Тва сенатор направо кърти)Защо не гледате да си запазите потребителите, ами им разказахте играта? Първо се погрижете да съществувате, като клуб пък тогава забранявайте да се пише
мнението ни е единодушно, ако трябва да бъда искрен аз лично няма да посетя повече никога вашия форум, и от нашия съм бил разучарован но винаги в порядака на шегата разбираш което те интерисува

- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
peshokn написа:Колега, титлите бяха решени преди време на общ съвет. Реално "СЕНАТОР" замества "РЕГИОНАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ"!
а и искам да те питам ти това по цял ден за кеф ли го правиш че на мене ми викаш че си вадя хляба с приказките си

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
peshokn написа:Колега, нека спрем с спама! Така или иначе аз ще продължавам да работя за доброто на форума ни, пък се надявам да дойдат по-добри времена. Ако мога да ти бъда от помощ, само кажи!
За кеф го правя и за каузата - никой не ми плаща, ма пък голямата работа ... пари има, няма време да ги харчим!
Пич, докато си правите "кефа" с чичо, разказахте играта на хората които всъщност построиха форума Ви. Така като те гледам ти даже и не си ги срещал, за това не е много хубаво в случая да представляваш форума.

Значи колега, аз се включих в тази тема, защото прецених, че проблема на човека засяга мен директно. Не съм от най-старите потребители, но не съм и от най-новите. Ясно ми е кой е изградил форума ни, наясно съм с разни излишни и глупави припирни, получили се в миналото, точно заради това се надявам сега нещата да се оправят и реално да дочакаме едно по-добро бъдеще, което да е над човешките взаимоотношения и излишните припирни.
Съгласен съм, че доста от старите потребители не влизат в форума ни, поради една или друга причина, но за това не смятам, че аз лично имам вина!
Съгласен съм, че доста от старите потребители не влизат в форума ни, поради една или друга причина, но за това не смятам, че аз лично имам вина!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Вина имате всички в екипа, малко или много. Но това е обект на съвсем друга тема. Важното е, че отказвате и малкото хора които имат желание да пишат там. А ти като сенатор, трябва да имаш по-голяма вина от останалите модератори 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Сенатор си! Не се измъквай! Вина имаш
Шегувам се, но гледай да прокараш закон в сената, за младите потребители. А вината е единствено и само на чичо ти

Шегувам се, но гледай да прокараш закон в сената, за младите потребители. А вината е единствено и само на чичо ти

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
peshokn написа:За това BFM като си купиш OPEL или която и да е друга марка, вземи да поработиш над себе си и над маниерите си, пък може да прокопсаш у клоаката!
Отивам да се посипя с пепел...

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4