разочарован от opelclub-bg.com

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.su11 » 28 Юни 2009, 14:38

ами направете си форума тогава по-елементарен за да може чувек да влезне в нещата още за триа цхаса а не да се ражи и мая един месец понеже ако повечето са като мен направо затваря форума пали колата и я кара при някой както и днеска аз направих

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.su11 » 28 Юни 2009, 14:38

и тогава според мен се обизмислят всичките фороми не мислеш ли
а пак и как да питам като вие ми давате един месец да се ровя само без да питам

Потребител
Аватар

Мнение от peshokn » 28 Юни 2009, 14:41

bavarcheto.su11 написа:ами направете си форума тогава по-елементарен за да може чувек да влезне в нещата още за триа цхаса а не да се ражи и мая един месец понеже ако повечето са като мен направо затваря форума пали колата и я кара при някой както и днеска аз направих

Дали се обезсмислят всичките форуми - незнам. Аз съм намерил доста качествени хора по тези форуми, завързал съм добри приятелства и реално винаги, стига да мога и стига хората отсреща да могат, си помагаме по един или друг начин. Но това се отнася само до реалността!
Човек, разбирам правотата ти, но има неща, които не са в моята власт и не се решават от мен. Точно поради което аз те попитах за евентуално решение на проблема, за да мога да го предложа на по-горните от мен и в крайна сметка всички да са щастливи при крайния резултат!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Юни 2009, 14:44

peshokn написа:Не, точно обратното твърдя, колега! Когато подреждах и събирах темите в Интериор, мога да ти кажа, че имаше 10035234534 теми за затъмняване на стъкла - и това е само един пример!

Може да не си съгласен с политиката на форума, но тя е такава каквато е. В крайна сметка щом не ти изнася, има още два форума на опел - отиваш и питаш там, ония келемета ще ти копират инфо от нашия форум и мир!

Добре, да речем, че имаш права в един форум! Твой си форум за автомобилна тематика! Кажи ми, вместо да хулиш само, как ще се справиш с потребителите, влизащи само и единствено да си пускат рекламите, обявите и тн.? Как ще промениш манталитета на хората?

Еййййй, колега вече и титли ли ви раздава Чичо? (Тва сенатор направо кърти) :mhihi: Защо не гледате да си запазите потребителите, ами им разказахте играта? Първо се погрижете да съществувате, като клуб пък тогава забранявайте да се пише :D

Потребител
Аватар

Мнение от peshokn » 28 Юни 2009, 14:47

Колега, титлите бяха решени преди време на общ съвет. Реално "СЕНАТОР" замества "РЕГИОНАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ"!

Аз се грижа да свърша моята работа и дори и нещо отгоре, като модерирам технически теми. Помниш ли вица за лъва дет събрал животните и им казал да се строят в две редици - красиви и умни. И кат жабата застанала в средата и викала - Е аз сега кво, да се разчепа на две ли? ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.su11 » 28 Юни 2009, 14:49

///peter написа:
peshokn написа:Не, точно обратното твърдя, колега! Когато подреждах и събирах темите в Интериор, мога да ти кажа, че имаше 10035234534 теми за затъмняване на стъкла - и това е само един пример!

Може да не си съгласен с политиката на форума, но тя е такава каквато е. В крайна сметка щом не ти изнася, има още два форума на опел - отиваш и питаш там, ония келемета ще ти копират инфо от нашия форум и мир!

Добре, да речем, че имаш права в един форум! Твой си форум за автомобилна тематика! Кажи ми, вместо да хулиш само, как ще се справиш с потребителите, влизащи само и единствено да си пускат рекламите, обявите и тн.? Как ще промениш манталитета на хората?

Еййййй, колега вече и титли ли ви раздава Чичо? (Тва сенатор направо кърти) :mhihi: Защо не гледате да си запазите потребителите, ами им разказахте играта? Първо се погрижете да съществувате, като клуб пък тогава забранявайте да се пише :D

мнението ни е единодушно, ако трябва да бъда искрен аз лично няма да посетя повече никога вашия форум, и от нашия съм бил разучарован но винаги в порядака на шегата разбираш което те интерисува :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.su11 » 28 Юни 2009, 14:52

peshokn написа:Колега, титлите бяха решени преди време на общ съвет. Реално "СЕНАТОР" замества "РЕГИОНАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ"!

Аз се грижа да свърша моята работа и дори и нещо отгоре, като модерирам технически теми. Помниш ли вица за лъва дет събрал животните и им казал да се строят в две редици - красиви и умни. И кат жабата застанала в средата и викала - Е аз сега кво, да се разчепа на две ли? ;)

а и искам да те питам ти това по цял ден за кеф ли го правиш че на мене ми викаш че си вадя хляба с приказките си :roll: нещо не го разбирам а вие чак и титли имате :shock: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от peshokn » 28 Юни 2009, 14:52

Колега, нека спрем с спама! Така или иначе аз ще продължавам да работя за доброто на форума ни, пък се надявам да дойдат по-добри времена. Ако мога да ти бъда от помощ, само кажи!

За кеф го правя и за каузата - никой не ми плаща, ма пък голямата работа ... пари има, няма време да ги харчим! :confused:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Юни 2009, 14:56

peshokn написа:Колега, нека спрем с спама! Така или иначе аз ще продължавам да работя за доброто на форума ни, пък се надявам да дойдат по-добри времена. Ако мога да ти бъда от помощ, само кажи!

За кеф го правя и за каузата - никой не ми плаща, ма пък голямата работа ... пари има, няма време да ги харчим! :confused:

Пич, докато си правите "кефа" с чичо, разказахте играта на хората които всъщност построиха форума Ви. Така като те гледам ти даже и не си ги срещал, за това не е много хубаво в случая да представляваш форума. ;) Работете в тази насока, че Пацката гледам тотал еизпуснал нещата от неговите ръце :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от peshokn » 28 Юни 2009, 14:58

Значи колега, аз се включих в тази тема, защото прецених, че проблема на човека засяга мен директно. Не съм от най-старите потребители, но не съм и от най-новите. Ясно ми е кой е изградил форума ни, наясно съм с разни излишни и глупави припирни, получили се в миналото, точно заради това се надявам сега нещата да се оправят и реално да дочакаме едно по-добро бъдеще, което да е над човешките взаимоотношения и излишните припирни.

Съгласен съм, че доста от старите потребители не влизат в форума ни, поради една или друга причина, но за това не смятам, че аз лично имам вина!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Юни 2009, 15:01

Вина имате всички в екипа, малко или много. Но това е обект на съвсем друга тема. Важното е, че отказвате и малкото хора които имат желание да пишат там. А ти като сенатор, трябва да имаш по-голяма вина от останалите модератори :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от peshokn » 28 Юни 2009, 15:05

Имахме, ма пусто му като се поставят отношенията между хората над каузата, винаги се получават екцесии! Имам аз вина за ядрените опити на Северна Корея да ти кажа! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Юни 2009, 15:08

Сенатор си! Не се измъквай! Вина имаш :D
Шегувам се, но гледай да прокараш закон в сената, за младите потребители. А вината е единствено и само на чичо ти :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 28 Юни 2009, 15:23

peshokn написа:За това BFM като си купиш OPEL или която и да е друга марка, вземи да поработиш над себе си и над маниерите си, пък може да прокопсаш у клоаката! :mhihi:

Отивам да се посипя с пепел... :uups:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 28 Юни 2009, 16:35

3 страници, кво е станало е?

Сървърът ли им е изгнил Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата