човек обича по веднъж в живота ?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
alx написа:за всяка фаза на живота на човек има по една любов. поне аз така го усещам.
и аз съм на това мнение

- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Абе кофти си е каквото и да си говорим. Аз минах скоро по тоз път и ся като я видя как се натиска с един мой приятел и проклинам дните които се опитвах само и само да и покажа колко я обичам , изкривения таван Е36-цата на тате че мойта тогава беше издъхнала
,следа като склони най-накрая може би се чувствах като най-щастливия човек на света, но и твa свърши и сегa гледаме напред и се си мисля че чувстото което изпитах когато тя ме целуна за първи път може би пак ще го има ама и ако някой ми подари Е30 М3 съм готов да се целувам и без чувства
.
Гледай напред и това е винаги ще има и други жени ,ко да прайш наобходимо зло

Гледай напред и това е винаги ще има и други жени ,ко да прайш наобходимо зло

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Моето момиче го срещнах преди около 6 години, почти година опитвах да се запозная с нея, макар и че знаех за сериозната и връзка от почти 4 години. Още като я видях казах на аверите ми ТОВА Е МОЯТА ЖЕНА и ето че след 5 годишна връзка с нея на 20-ти септември минаваме под венчилото
Преди нея съм имал още 4-5 по-сериозни връзки, но с никоя не съм изпитвал тръпката която изпитвам с нея и така вече четири години. Надявам се и след 30 години да съм на същото мнение
Всичко зависи от човека.....но все пак трябва да се има едно нещо впредвид.......трябва да се правят компромиси и то не само от едната страна
Със сигурност един ден обичта преминава в разбирателство, другарство и необходимост един от друг.

Преди нея съм имал още 4-5 по-сериозни връзки, но с никоя не съм изпитвал тръпката която изпитвам с нея и така вече четири години. Надявам се и след 30 години да съм на същото мнение

Всичко зависи от човека.....но все пак трябва да се има едно нещо впредвид.......трябва да се правят компромиси и то не само от едната страна

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Зависи бате...но си е гадничко
Метни се на няколко готини мацки ей така, за малко, колкото да ти мине.
Метни се на няколко готини мацки ей така, за малко, колкото да ти мине.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Pitbull_Germany написа:...На това му се вика привличане...искаш да я побъркаш от секс. За мен лично истинското влюбване е в самия човек, в неговата същност, в неговия характер....
+1

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Gh0s7 написа:Pitbull_Germany написа:...На това му се вика привличане...искаш да я побъркаш от секс. За мен лично истинското влюбване е в самия човек, в неговата същност, в неговия характер....
+1

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3