Откаде имат пари за тия Джипове незнам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 24 Юни 2009, 0:56

Завистта краси човека..........що не се запита инвалидите как се справят в живота?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 24 Юни 2009, 0:57

Sharo написа:
guns3 написа:
lubeto написа:те с тяхната паничка са грабили коствено от неговата паничка!

:yes: И то Не Малко!!!!!!!! В Държавата има Не малко кинти обаче те се Крадат от Определени Боклуци!!!И когато на месец чукнеш 1-2 милиона (и Повече) 150 000лв за кола е най малкият проблем!! Иначе ако Аз Греша някой може да ме поправи-Защото аз още не съм чул в България някой да произвежда нещо мащабно от което да изкара толкова кинти-Какво всъщност производство има във тази държава освен усвояването на Евро и Вътрешни Пари!!!!

ем аз по две производства се разхождам, в Радомир и Габрово. И мога да ти кажа, че ако хората имаха малко повече акъл щаха да изкарват доста повече ама на един прост работник, който е свикнал да мести едно нещо от тук там и да гледа как да открадне само как да му обясниш, че ако има малко инициетивност ще има повече пари и за него

Проблемът е многослоен.У работника би имало инициативност,ако има добро възнаграждение и всяка негова идея му носи бонус парички,а не потупване по рамото.
От друга страна в България дори и да имаш идеи,осъществяването им е много трудно.За всичко трябва начален капитал и на малко хора им се отваря шанса да направят нещо свое.Те по-скоро стават едни работници които са принудени да бъдат подчинени,защото иначе семействата им ще умрат от глад. И всъщност пак стигаме до извода,че: 'бедните-по-бедни,а богатите-все по-богати'
И после от къде била тая злоба у българина и защо гледа в чуждата паничка!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 24 Юни 2009, 1:04

((:BuKcu:)) написа:Абе верно кво гледате в чуждите паници???!! Да си карат хората....кой как с какво и защо....вас какво ви интересува???!!!
Мама и тате....ми сполучили хората....кво толкова???!!
Па и всичките дето зяете сега..."Ама как можело"....и вие некой ден ако имате тези възможности...какво няма ли да си вземете джип....по-скъпа кола????

А как са сполучили питаш ли се??? Ето един прост пример защо логиката "не гледай в чуждата паница" е меко казано идиотска за пределите на милата ни България!
Лицето Х собственик на пътно-стройтелна фирма получава поръчка за ремонт на голям Софийски булевард (печели търг естествено чрез корупционна схема). Общината плащата 5 млн.(пари на данъкоплатците- наши пари). Фирмата поставя нискокачествени материали и целия й ремонт излиза 2 млн.. Определени лица в общината си затварят очите - все пак им е платено доволно. Лицето Х излиза на огромна печалба - купува кола на синчето си. Но ако си мислите ,че примера свършва тук.... На въпросния булевард изникват множество дупки . Общината дала пари вече и няма от къде. Лицето У
горд собственик на 10 годишно бмв попада в една от дупките на булеварда преминавайки по него нанася тежки щети на колата си. Ремонта му струва по-голямата част от заплатата му. Нашият човек си платил данъка, но той отишал за новото автомобилче на някое мамино синче.....

Примери като този всеки от нас може да даде и то много!
90% от богаташите(ако не и повече) забогатяват на престъпен принцип. Евала на тези, които с честен бизнес са изкарали милиони. Но България си остава дърржава на мутрите и к**ва, държава на анархията,далаверите и простащината....
Постове в защита на тези газарчета със скъпи автомобили са не просто смешни и жалки, а направо гавра с хората решили да си изкарват парите честно...
36436
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 24 Юни 2009, 1:06

Huku написа:
blqsu4ko написа:И защо да фък ти е да хвърляш толкова пари за кола... :help:

Щото въднъж се живее

многооо си прав ники

blqsu4ko ти ако имаше толкова какво щеше да ги правиш да ги криеш в дюшека ли ??? Съмнявам се
///M
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 24 Юни 2009, 1:23

vanci88 написа:
90% от богаташите(ако не и повече) забогатяват на престъпен принцип. Евала на тези, които с честен бизнес са изкарали милиони. Но България си остава дърржава на мутрите и к**ва, държава на анархията,далаверите и простащината....
Постове в защита на тези газарчета със скъпи автомобили са не просто смешни и жалки, а направо гавра с хората решили да си изкарват парите честно...

Чакай ся, че си ми много странен.. :help:
След, като има вратички в законите и корупцията е масово явление, какво е виновен тоя дет си е намерил вратичката да я отвори?
Тука в последно време масовото ни групирахте на..
мотористи, тираджии, таксиметрови д..ли, жени шофьорки...богаташчета.., кво още?...А да, провинциалисти срещу столичани...нещо пропускам ли? :mhihi:

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Откаде имат пари за тия Джипове незнам

Мнение от Huku » 24 Юни 2009, 1:27

Давайте го по-кратко, че е късно вече...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 24 Юни 2009, 1:31

krystal написа:
vanci88 написа:

Чакай ся, че си ми много странен.. :help:
След, като има вратички в законите и корупцията е масово явление, какво е виновен тоя дет си е намерил вратичката да я отвори?
Тука в последно време масовото ни групирахте на..
мотористи, тираджии, таксиметрови д..ли, жени шофьорки...богаташчета.., кво още?...А да, провинциалисти срещу столичани...нещо пропускам ли? :mhihi:

Ти не разбираш, че всички са моралисти и не мислят за парите и никога не биха се въпозлвали от вратичка. Всеки който е тука би се възползвал от някоя вратичка за да изкара пари. Това е манталитета на човека от много години насам.

Аватар

Мнение от TUZara` » 24 Юни 2009, 1:33

Хората крадът и си играят на мутри докато ние си говорим по форумите.Как този и онзи кара дадена кола ... с акъл ... а как някой младеж кара порше,ламбо или ферари.. ми явно тати има парички и е слушкал много и така.Питай го същия този който спира пред дадено заведение демостративно слиза от лъскавата си 6-ца и демонстрира някакво поведение дали ако го няма татко може да си смени накладките...Не,недей го питай.Аз ще ти отговоря още сега - МИ НЕ ! И нормално да не може.Само в България може да се види този парадокс шофьор на 8 месеца с Мурсиелаго примерно.В Испания примерно никой на никой не е длъжен да дава нещо както тук в България всеки казва аз съм длъжен да усигоря на детето си една къща и една кола...от там на татък да се оправя.Там сам се оправяш...Първо 20 години работиш за да си изплащаш лизинга по къщата после мислиш за кола.Затова и там най-редовния номер е да видиш някоя лъскава лимузина от сорта на 7-ца или споретно кабрио от сорта на 6-ца да го кара пенсионер на 60 години с наточена бабка до него,а не някой пишлигар на 18.Не,че и там не се случва,но определено е рядкост.Обяснете ми колко чист трябва да ти е бизнеса в България след като автопарка ти е на стойност 6 милиона включващ Ламбо,Ферари,Астън,Майбах,Порше,Хамър,Лимузина,ГЛ и другите не ги и знам какви бяха..отделно си купуваш яхта за не знам колко стотин хиляди и отиваш до Варна да си я пробваш...хотели комплекси и всичко де що излезе на пазара се купува за луди милиони и най-интересното си на 31 години.Как на 31 години се става един от най-богатите хора в БГ ? Да е жив и здрав и със здраве да си ги покара защото както аз му завиждам,че ги притежава,така той ми завижда,че притежавам спокойствието да си спя спокойно и да си ходя където пожелая без да се притеснявам от кой храст ще ме гръмнат.

Каква е поуката ли ... не завиждайте на хората и си гледайте собствената паничка...Тези който карат квот си искаш не доживяват 40....

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 24 Юни 2009, 1:44

тъй като има вратички в закона защо да не убиваме наволя? Най-готината логика вадите :mhihi: .... давай да крадем милиони.... то и съседа е свил крушките на стълбището в блока то си е едно и също :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
36436
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 24 Юни 2009, 1:47

то неможе всички да имат :help: това е наи българската тема тук :bgflag:
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 24 Юни 2009, 1:52

И на тия с джиповете не им е лесно, да не мислите, че могат да се радват на живота? Като ти влязат парите като фикс идея в акъла и това ти е единствена цел и ценност... заеби.

По-добре с усмивка в дърто БМВ, отколкото със сълзи в Х6.

Аватар

Мнение от TUZara` » 24 Юни 2009, 2:09

ferdy написа:По-добре с усмивка в дърто БМВ, отколкото със сълзи в Х6.

Ето това беше приказка ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 24 Юни 2009, 2:28

:gives:

На кои му пука за колата..!? За мен, примерно от някоя лъскава 6-ца слезне някъв дебелак, тоя грози колата..! Абе нека сме си живи и здрави, пък другото се нарежда!

ferdy написа:По-добре с усмивка в дърто БМВ, отколкото със сълзи в Х6.

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 24 Юни 2009, 2:33

lubeto написа:
Sharo написа:
guns3 написа:
lubeto написа:те с тяхната паничка са грабили коствено от неговата паничка!

:yes: И то Не Малко!!!!!!!! В Държавата има Не малко кинти обаче те се Крадат от Определени Боклуци!!!И когато на месец чукнеш 1-2 милиона (и Повече) 150 000лв за кола е най малкият проблем!! Иначе ако Аз Греша някой може да ме поправи-Защото аз още не съм чул в България някой да произвежда нещо мащабно от което да изкара толкова кинти-Какво всъщност производство има във тази държава освен усвояването на Евро и Вътрешни Пари!!!!

ем аз по две производства се разхождам, в Радомир и Габрово. И мога да ти кажа, че ако хората имаха малко повече акъл щаха да изкарват доста повече ама на един прост работник, който е свикнал да мести едно нещо от тук там и да гледа как да открадне само как да му обясниш, че ако има малко инициетивност ще има повече пари и за него

Проблемът е многослоен.У работника би имало инициативност,ако има добро възнаграждение и всяка негова идея му носи бонус парички,а не потупване по рамото.
От друга страна в България дори и да имаш идеи,осъществяването им е много трудно.За всичко трябва начален капитал и на малко хора им се отваря шанса да направят нещо свое.Те по-скоро стават едни работници които са принудени да бъдат подчинени,защото иначе семействата им ще умрат от глад. И всъщност пак стигаме до извода,че: 'бедните-по-бедни,а богатите-все по-богати'
И после от къде била тая злоба у българина и защо гледа в чуждата паничка!!!

ем то е лесно ... колкото повече артикула направят толко повече пари ще вземат. Ама те вместо това искат вместо 8 часа да работят 7, вместо да има 2 почивки по 15 мин и една 30 мин да има 2 по 30 и една 15 мин ... и секви такива. Да не говорим, че не се сещат, че като не работят и не си изпълняват и минималмните норми (кво остава за бонус) просто те си затъват щото те от там се изхранват. Ама вместо да се чуди как да си подобри производителността, седи и се пули в склада как да измъкне нещо.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Юни 2009, 2:50

Един приятел ми вика преди време "Шшш, ко са напрягаш остави ги да пасат...." :mhihi: Ази не карам лъскаво ламбо, нито нова 3ка, но проблемите са във вашият теливизор... Ако завиждате за парите на някой, ще завиждате и за качествата на някои, абе кофти работа е зависта - пречи за развитието човешко ;)
"Откаде имат пари за тия Джипове незнам" доста неграмотно написано изричение, показващо, че индивида е в неразбираема хаотична обстановка за него. Много хора подценяват българският пазар, но източването на ДедеСето е по-забавно и спомага за "спокоен" и дълбок сън... :mhihi: Ето ви 3 мита (без кремвриш), за които да размишлявате

1. Амбициозни хора не успяват в България
2. Шефовете са приятни личности
3. Политиците сами се избират

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата