Откаде имат пари за тия Джипове незнам
Модератор: Общи модератори
Sharo написа:guns3 написа:lubeto написа:те с тяхната паничка са грабили коствено от неговата паничка!
И то Не Малко!!!!!!!! В Държавата има Не малко кинти обаче те се Крадат от Определени Боклуци!!!И когато на месец чукнеш 1-2 милиона (и Повече) 150 000лв за кола е най малкият проблем!! Иначе ако Аз Греша някой може да ме поправи-Защото аз още не съм чул в България някой да произвежда нещо мащабно от което да изкара толкова кинти-Какво всъщност производство има във тази държава освен усвояването на Евро и Вътрешни Пари!!!!
ем аз по две производства се разхождам, в Радомир и Габрово. И мога да ти кажа, че ако хората имаха малко повече акъл щаха да изкарват доста повече ама на един прост работник, който е свикнал да мести едно нещо от тук там и да гледа как да открадне само как да му обясниш, че ако има малко инициетивност ще има повече пари и за него
Проблемът е многослоен.У работника би имало инициативност,ако има добро възнаграждение и всяка негова идея му носи бонус парички,а не потупване по рамото.
От друга страна в България дори и да имаш идеи,осъществяването им е много трудно.За всичко трябва начален капитал и на малко хора им се отваря шанса да направят нещо свое.Те по-скоро стават едни работници които са принудени да бъдат подчинени,защото иначе семействата им ще умрат от глад. И всъщност пак стигаме до извода,че: 'бедните-по-бедни,а богатите-все по-богати'
И после от къде била тая злоба у българина и защо гледа в чуждата паничка!!!
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
((:BuKcu:)) написа:Абе верно кво гледате в чуждите паници???!! Да си карат хората....кой как с какво и защо....вас какво ви интересува???!!!
Мама и тате....ми сполучили хората....кво толкова???!!
Па и всичките дето зяете сега..."Ама как можело"....и вие некой ден ако имате тези възможности...какво няма ли да си вземете джип....по-скъпа кола????
А как са сполучили питаш ли се??? Ето един прост пример защо логиката "не гледай в чуждата паница" е меко казано идиотска за пределите на милата ни България!
Лицето Х собственик на пътно-стройтелна фирма получава поръчка за ремонт на голям Софийски булевард (печели търг естествено чрез корупционна схема). Общината плащата 5 млн.(пари на данъкоплатците- наши пари). Фирмата поставя нискокачествени материали и целия й ремонт излиза 2 млн.. Определени лица в общината си затварят очите - все пак им е платено доволно. Лицето Х излиза на огромна печалба - купува кола на синчето си. Но ако си мислите ,че примера свършва тук.... На въпросния булевард изникват множество дупки . Общината дала пари вече и няма от къде. Лицето У
горд собственик на 10 годишно бмв попада в една от дупките на булеварда преминавайки по него нанася тежки щети на колата си. Ремонта му струва по-голямата част от заплатата му. Нашият човек си платил данъка, но той отишал за новото автомобилче на някое мамино синче.....
Примери като този всеки от нас може да даде и то много!
90% от богаташите(ако не и повече) забогатяват на престъпен принцип. Евала на тези, които с честен бизнес са изкарали милиони. Но България си остава дърржава на мутрите и к**ва, държава на анархията,далаверите и простащината....
Постове в защита на тези газарчета със скъпи автомобили са не просто смешни и жалки, а направо гавра с хората решили да си изкарват парите честно...
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Huku написа:blqsu4ko написа:И защо да фък ти е да хвърляш толкова пари за кола...
Щото въднъж се живее
многооо си прав ники
blqsu4ko ти ако имаше толкова какво щеше да ги правиш да ги криеш в дюшека ли ??? Съмнявам се
///M

vanci88 написа:
90% от богаташите(ако не и повече) забогатяват на престъпен принцип. Евала на тези, които с честен бизнес са изкарали милиони. Но България си остава дърржава на мутрите и к**ва, държава на анархията,далаверите и простащината....
Постове в защита на тези газарчета със скъпи автомобили са не просто смешни и жалки, а направо гавра с хората решили да си изкарват парите честно...
Чакай ся, че си ми много странен..

След, като има вратички в законите и корупцията е масово явление, какво е виновен тоя дет си е намерил вратичката да я отвори?
Тука в последно време масовото ни групирахте на..
мотористи, тираджии, таксиметрови д..ли, жени шофьорки...богаташчета.., кво още?...А да, провинциалисти срещу столичани...нещо пропускам ли?

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Откаде имат пари за тия Джипове незнам
Давайте го по-кратко, че е късно вече...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
krystal написа:vanci88 написа:
Чакай ся, че си ми много странен..![]()
След, като има вратички в законите и корупцията е масово явление, какво е виновен тоя дет си е намерил вратичката да я отвори?
Тука в последно време масовото ни групирахте на..
мотористи, тираджии, таксиметрови д..ли, жени шофьорки...богаташчета.., кво още?...А да, провинциалисти срещу столичани...нещо пропускам ли?
Ти не разбираш, че всички са моралисти и не мислят за парите и никога не биха се въпозлвали от вратичка. Всеки който е тука би се възползвал от някоя вратичка за да изкара пари. Това е манталитета на човека от много години насам.
Хората крадът и си играят на мутри докато ние си говорим по форумите.Как този и онзи кара дадена кола ... с акъл ... а как някой младеж кара порше,ламбо или ферари.. ми явно тати има парички и е слушкал много и така.Питай го същия този който спира пред дадено заведение демостративно слиза от лъскавата си 6-ца и демонстрира някакво поведение дали ако го няма татко може да си смени накладките...Не,недей го питай.Аз ще ти отговоря още сега - МИ НЕ ! И нормално да не може.Само в България може да се види този парадокс шофьор на 8 месеца с Мурсиелаго примерно.В Испания примерно никой на никой не е длъжен да дава нещо както тук в България всеки казва аз съм длъжен да усигоря на детето си една къща и една кола...от там на татък да се оправя.Там сам се оправяш...Първо 20 години работиш за да си изплащаш лизинга по къщата после мислиш за кола.Затова и там най-редовния номер е да видиш някоя лъскава лимузина от сорта на 7-ца или споретно кабрио от сорта на 6-ца да го кара пенсионер на 60 години с наточена бабка до него,а не някой пишлигар на 18.Не,че и там не се случва,но определено е рядкост.Обяснете ми колко чист трябва да ти е бизнеса в България след като автопарка ти е на стойност 6 милиона включващ Ламбо,Ферари,Астън,Майбах,Порше,Хамър,Лимузина,ГЛ и другите не ги и знам какви бяха..отделно си купуваш яхта за не знам колко стотин хиляди и отиваш до Варна да си я пробваш...хотели комплекси и всичко де що излезе на пазара се купува за луди милиони и най-интересното си на 31 години.Как на 31 години се става един от най-богатите хора в БГ ? Да е жив и здрав и със здраве да си ги покара защото както аз му завиждам,че ги притежава,така той ми завижда,че притежавам спокойствието да си спя спокойно и да си ходя където пожелая без да се притеснявам от кой храст ще ме гръмнат.
Каква е поуката ли ... не завиждайте на хората и си гледайте собствената паничка...Тези който карат квот си искаш не доживяват 40....
Каква е поуката ли ... не завиждайте на хората и си гледайте собствената паничка...Тези който карат квот си искаш не доживяват 40....
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
тъй като има вратички в закона защо да не убиваме наволя? Най-готината логика вадите
.... давай да крадем милиони.... то и съседа е свил крушките на стълбището в блока то си е едно и също

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5

На кои му пука за колата..!? За мен, примерно от някоя лъскава 6-ца слезне някъв дебелак, тоя грози колата..! Абе нека сме си живи и здрави, пък другото се нарежда!
ferdy написа:По-добре с усмивка в дърто БМВ, отколкото със сълзи в Х6.

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
lubeto написа:Sharo написа:guns3 написа:lubeto написа:те с тяхната паничка са грабили коствено от неговата паничка!
И то Не Малко!!!!!!!! В Държавата има Не малко кинти обаче те се Крадат от Определени Боклуци!!!И когато на месец чукнеш 1-2 милиона (и Повече) 150 000лв за кола е най малкият проблем!! Иначе ако Аз Греша някой може да ме поправи-Защото аз още не съм чул в България някой да произвежда нещо мащабно от което да изкара толкова кинти-Какво всъщност производство има във тази държава освен усвояването на Евро и Вътрешни Пари!!!!
ем аз по две производства се разхождам, в Радомир и Габрово. И мога да ти кажа, че ако хората имаха малко повече акъл щаха да изкарват доста повече ама на един прост работник, който е свикнал да мести едно нещо от тук там и да гледа как да открадне само как да му обясниш, че ако има малко инициетивност ще има повече пари и за него
Проблемът е многослоен.У работника би имало инициативност,ако има добро възнаграждение и всяка негова идея му носи бонус парички,а не потупване по рамото.
От друга страна в България дори и да имаш идеи,осъществяването им е много трудно.За всичко трябва начален капитал и на малко хора им се отваря шанса да направят нещо свое.Те по-скоро стават едни работници които са принудени да бъдат подчинени,защото иначе семействата им ще умрат от глад. И всъщност пак стигаме до извода,че: 'бедните-по-бедни,а богатите-все по-богати'
И после от къде била тая злоба у българина и защо гледа в чуждата паничка!!!
ем то е лесно ... колкото повече артикула направят толко повече пари ще вземат. Ама те вместо това искат вместо 8 часа да работят 7, вместо да има 2 почивки по 15 мин и една 30 мин да има 2 по 30 и една 15 мин ... и секви такива. Да не говорим, че не се сещат, че като не работят и не си изпълняват и минималмните норми (кво остава за бонус) просто те си затъват щото те от там се изхранват. Ама вместо да се чуди как да си подобри производителността, седи и се пули в склада как да измъкне нещо.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Един приятел ми вика преди време "Шшш, ко са напрягаш остави ги да пасат...."
Ази не карам лъскаво ламбо, нито нова 3ка, но проблемите са във вашият теливизор... Ако завиждате за парите на някой, ще завиждате и за качествата на някои, абе кофти работа е зависта - пречи за развитието човешко
"Откаде имат пари за тия Джипове незнам" доста неграмотно написано изричение, показващо, че индивида е в неразбираема хаотична обстановка за него. Много хора подценяват българският пазар, но източването на ДедеСето е по-забавно и спомага за "спокоен" и дълбок сън...
Ето ви 3 мита (без кремвриш), за които да размишлявате
1. Амбициозни хора не успяват в България
2. Шефовете са приятни личности
3. Политиците сами се избират

"Откаде имат пари за тия Джипове незнам" доста неграмотно написано изричение, показващо, че индивида е в неразбираема хаотична обстановка за него. Много хора подценяват българският пазар, но източването на ДедеСето е по-забавно и спомага за "спокоен" и дълбок сън...

1. Амбициозни хора не успяват в България
2. Шефовете са приятни личности
3. Политиците сами се избират