Поклон за коментара на спортния журналист ТОМИСЛАВ РУСЕВ
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Penchev написа:Евала на Томислав![]()
Жив и здрав да е човека , ако наистина го подведат под отговорност трябва да се вдигнем на гражданско неподчинение![]()
![]()
![]()
БОКЛУЦИИИИИИИИ![]()
![]()
Крак няма да ми стъпи на избори , мам*а ви **** нещастна'земи тоя монитор
![]()
Георги Пенчев
Батка... точно от човек като теб такива думи... ясно е,че няма за кого,ясно е,че не се вижда и защо,но по-добре с невалидна отколкото негласували...
Замисли се
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Penchev написа:Роска ти не видя ли ,че турците винаги ни управляваха досега![]()
Че все нещо не достига и ТЕ са насреща и оня Сокола е винаги в схемата и той е везната ... Че всички останали за продажници и са му в краката ...
Е няма за кого да гласувам по дяволите ,аз няма да отида да хвърля гласа си против волята при положение ,че всички са един дол денкиКогато човек не вижда вариант ,просто се оглежда и толкова и не ми се сърдете
![]()
Георги Пенчев
Жоро, това не го вярвам. Сигурен съм че си го написал в момент на афект. Нормално е, но не вярвам че няма да гласуваш. Аз лично ще гласувам. Против цялата тази псевдо червено-жълто-турскосиня паплач.
Колкото до Томи - шапка му свалям. Пуснах записа през колоните и излязох на терасата да пуша. Всеки път като чуех писъците поглеждах към двегодишния си син и настръхвах. От студ. Представяш ли си? В тази жега да настръхнеш от студ. Така го чувствах. Студ нахлуваше в душата ми и сълзи в очите ми. По-просто и по-истински от начина по който Томислав Русев коментира нещата не знам.
Още веднъж поклон пред този човек, баща и журналист

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Счупих си гардероба от яд като слушах, искам да убия един политик на центъра на града с камъни ,да го вържа да за дърво , тия не трябва да имат деца , трябва да се кастрират просто съм ужасен и нз в кой момент ще ида и ще направя някоя глупост , а най лошото е че ще трябва да го лежа като човек 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
The Mravoiada написа:ОК, Пенчев. Щом няма за кого да гласуваш, пожертвай 15 минути просто, за да отидеш до урната, да задраскаш някоя бюлетина или да напишеш върху нея: "Всички сте маскари!" и да пуснеш невалиден вот.
Това е много по-добро решение, отколкото да не се гласува по принцип. Защото всеки неподаден глас отива при Доган, а всяка невалидна бюлетина - не.
Винаги съм смятал, че си интелигентен човек и притежаваш подредено самосъзнание и гражданска съвест. Малко ми беше странно, когато прочетох коментара ти...
Колега , прав си за предложението

А знаете ли какво е човек да не може да пробива по честен и нормален път , с много труд и изградено име в областа си заради това ,че все още с пълна сила се вихрят "другарите" и щом не си в кръга си аут дори с цената на това ,че после ще се хвърлят още толкова средства за да се оправят нещата

Май идеята на Вучков за гласуване за най-дребните ще се окаже единствения вариант

Георги Пенчев
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
НЯМА да гласувам!!!
1. НЯМА, защото, не искам да избирам "по-малкото зло";
2. НЯМА, защото едно правителство не може да бъде легитимно, ако е събрало едва 20тина % гласове;
Извинявам се за офф-топика...
1. НЯМА, защото, не искам да избирам "по-малкото зло";
2. НЯМА, защото едно правителство не може да бъде легитимно, ако е събрало едва 20тина % гласове;
Извинявам се за офф-топика...
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве тука отдавна всичко е спряло на шест без десет и яко чака рака
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Sharo написа:аве тука отдавна всичко е спряло на шест без десет и яко чака рака
По-лошото е, че някои от коментарите са "Не удрем на дванаесе".
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Eva* написа:слушах го в офиса, накрая на всичко казано от него ръкоплясках!![]()
![]()
Ако има подписка в негова защита, ще разпиша с двете ръце.
е тва е
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

http://www.vbox7.com/play:94fbad0c
http://www.vbox7.com/play:6c0c59a8
http://www.vbox7.com/play:5c198531
http://www.vbox7.com/play:90df54e1
ЕВАЛА ТОМЕ Трябваше някой вече да им го каже!!!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- speedfreak__
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си бмв
- Мечтае да кара: на празен резервоар
Айде едно мнение от мене ....
Хора тъжно ми е да чета ваште коментари, кой за кого щял да гласува....
Не разбрахте ли че всичко е нагласено, постановка, гласовете отхвърлени и процентите със глас, си ги прехвърлят за пари така че няма смисъл кой за кого гласувал....
Те ни се смеят със гъза
Всички ние патим
Поздрави
Хора тъжно ми е да чета ваште коментари, кой за кого щял да гласува....
Не разбрахте ли че всичко е нагласено, постановка, гласовете отхвърлени и процентите със глас, си ги прехвърлят за пари така че няма смисъл кой за кого гласувал....
Те ни се смеят със гъза

Поздрави
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Колеги децата страдат, а вие тука се карате кой щял да гласува и кой не?! Поставете се на мястото на бащата, за бога та някои от вас имат деца....., нямам думи да опиша как се чувствам, е.ахти смотаната държава в която живеем, за който и да гласуваме той пак ще е мошенник, трябва да сте го разбрали за толкова години
Аз съм с 2 ръце за мнението на Томислав, евалата пич 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ама и заглавието е един път,все едно някой е умрял,"Поклон..."
И какво,един журналист е използвал радиото като рупор и е казал обществени истини,е-и,какво от това ?
Той пък като е толкова честен и справедлив...що работи в медия дето е закупила незаконно мястото за строеж на радиото и то непосредствено след оная зима на недоволството и барикадите.
Евтин популизъм сред бедни духом души...не че моята душа е "богата духом" ама се научих да надушвам натегачи и евтина пропаганда...като на ония олигоелемент Карбовски,тоя пък е върха на глупоста в журналистиката,що тея "Елитни" журналисти не се заврът в Лукойл,и други големи фирми и не зададът конкретни въпроси???
Отговора го знам!!!
И какво,един журналист е използвал радиото като рупор и е казал обществени истини,е-и,какво от това ?
Той пък като е толкова честен и справедлив...що работи в медия дето е закупила незаконно мястото за строеж на радиото и то непосредствено след оная зима на недоволството и барикадите.
Евтин популизъм сред бедни духом души...не че моята душа е "богата духом" ама се научих да надушвам натегачи и евтина пропаганда...като на ония олигоелемент Карбовски,тоя пък е върха на глупоста в журналистиката,що тея "Елитни" журналисти не се заврът в Лукойл,и други големи фирми и не зададът конкретни въпроси???
Отговора го знам!!!
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4