Поклон за коментара на спортния журналист ТОМИСЛАВ РУСЕВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 24 Юни 2009, 18:41

:clap:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 24 Юни 2009, 19:04

Penchev написа:Евала на Томислав :bowdown:
Жив и здрав да е човека , ако наистина го подведат под отговорност трябва да се вдигнем на гражданско неподчинение :evil: :evil: :evil:

БОКЛУЦИИИИИИИИ :censored: :banghead: :ranting:
Крак няма да ми стъпи на избори , мам*а ви **** нещастна :comp: 'земи тоя монитор :evil:

Георги Пенчев

Батка... точно от човек като теб такива думи... ясно е,че няма за кого,ясно е,че не се вижда и защо,но по-добре с невалидна отколкото негласували...

Замисли се
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 24 Юни 2009, 19:23

Penchev написа:Роска ти не видя ли ,че турците винаги ни управляваха досега :mhihi: :?: Че все нещо не достига и ТЕ са насреща и оня Сокола е винаги в схемата и той е везната ... Че всички останали за продажници и са му в краката ...
Е няма за кого да гласувам по дяволите ,аз няма да отида да хвърля гласа си против волята при положение ,че всички са един дол денки :!: Когато човек не вижда вариант ,просто се оглежда и толкова и не ми се сърдете ;)

Георги Пенчев

Жоро, това не го вярвам. Сигурен съм че си го написал в момент на афект. Нормално е, но не вярвам че няма да гласуваш. Аз лично ще гласувам. Против цялата тази псевдо червено-жълто-турскосиня паплач.
Колкото до Томи - шапка му свалям. Пуснах записа през колоните и излязох на терасата да пуша. Всеки път като чуех писъците поглеждах към двегодишния си син и настръхвах. От студ. Представяш ли си? В тази жега да настръхнеш от студ. Така го чувствах. Студ нахлуваше в душата ми и сълзи в очите ми. По-просто и по-истински от начина по който Томислав Русев коментира нещата не знам.

Още веднъж поклон пред този човек, баща и журналист :bowdown:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 24 Юни 2009, 19:58

Счупих си гардероба от яд като слушах, искам да убия един политик на центъра на града с камъни ,да го вържа да за дърво , тия не трябва да имат деца , трябва да се кастрират просто съм ужасен и нз в кой момент ще ида и ще направя някоя глупост , а най лошото е че ще трябва да го лежа като човек :evil:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 24 Юни 2009, 23:12

слушах го в офиса, накрая на всичко казано от него ръкоплясках! :clap: :clap: :clap: Ако има подписка в негова защита, ще разпиша с двете ръце.
Да караш Peugeot е страст!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 25 Юни 2009, 13:53

The Mravoiada написа:ОК, Пенчев. Щом няма за кого да гласуваш, пожертвай 15 минути просто, за да отидеш до урната, да задраскаш някоя бюлетина или да напишеш върху нея: "Всички сте маскари!" и да пуснеш невалиден вот.

Това е много по-добро решение, отколкото да не се гласува по принцип. Защото всеки неподаден глас отива при Доган, а всяка невалидна бюлетина - не.

Винаги съм смятал, че си интелигентен човек и притежаваш подредено самосъзнание и гражданска съвест. Малко ми беше странно, когато прочетох коментара ти...

Колега , прав си за предложението :!: Може би точно така ще направя ... Много съм афектиран наистина , така са подредени нещата ,че тези избори са предрешени

А знаете ли какво е човек да не може да пробива по честен и нормален път , с много труд и изградено име в областа си заради това ,че все още с пълна сила се вихрят "другарите" и щом не си в кръга си аут дори с цената на това ,че после ще се хвърлят още толкова средства за да се оправят нещата :?: Всички пищят Доган,Доган а не е само той и точно тия другари на всичкото отгоре му се продават ,продават нас ... :evil:

Май идеята на Вучков за гласуване за най-дребните ще се окаже единствения вариант :roll:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 25 Юни 2009, 18:25

НЯМА да гласувам!!!
1. НЯМА, защото, не искам да избирам "по-малкото зло";
2. НЯМА, защото едно правителство не може да бъде легитимно, ако е събрало едва 20тина % гласове;
Извинявам се за офф-топика...
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 25 Юни 2009, 18:31

аве тука отдавна всичко е спряло на шест без десет и яко чака рака
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 25 Юни 2009, 18:55

Sharo написа:аве тука отдавна всичко е спряло на шест без десет и яко чака рака

По-лошото е, че някои от коментарите са "Не удрем на дванаесе".
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 28 Юни 2009, 18:15

Eva* написа:слушах го в офиса, накрая на всичко казано от него ръкоплясках! :clap: :clap: :clap: Ако има подписка в негова защита, ще разпиша с двете ръце.

е тва е

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 28 Юни 2009, 19:16

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: http://www.vbox7.com/play:2136ffe0
http://www.vbox7.com/play:94fbad0c
http://www.vbox7.com/play:6c0c59a8
http://www.vbox7.com/play:5c198531

http://www.vbox7.com/play:90df54e1

ЕВАЛА ТОМЕ Трябваше някой вече да им го каже!!!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: си бмв
Мечтае да кара: на празен резервоар

Мнение от speedfreak__ » 28 Юни 2009, 19:21

Айде едно мнение от мене ....
Хора тъжно ми е да чета ваште коментари, кой за кого щял да гласува....
Не разбрахте ли че всичко е нагласено, постановка, гласовете отхвърлени и процентите със глас, си ги прехвърлят за пари така че няма смисъл кой за кого гласувал....
Те ни се смеят със гъза :!: Всички ние патим :confused:

Поздрави

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 28 Юни 2009, 20:16

Колеги децата страдат, а вие тука се карате кой щял да гласува и кой не?! Поставете се на мястото на бащата, за бога та някои от вас имат деца....., нямам думи да опиша как се чувствам, е.ахти смотаната държава в която живеем, за който и да гласуваме той пак ще е мошенник, трябва да сте го разбрали за толкова години :winky: Аз съм с 2 ръце за мнението на Томислав, евалата пич :bowdown:
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 29 Юни 2009, 10:47

nazo1976 написа::bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

:yes:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Юни 2009, 11:19

ама и заглавието е един път,все едно някой е умрял,"Поклон..."
И какво,един журналист е използвал радиото като рупор и е казал обществени истини,е-и,какво от това ?
Той пък като е толкова честен и справедлив...що работи в медия дето е закупила незаконно мястото за строеж на радиото и то непосредствено след оная зима на недоволството и барикадите.
Евтин популизъм сред бедни духом души...не че моята душа е "богата духом" ама се научих да надушвам натегачи и евтина пропаганда...като на ония олигоелемент Карбовски,тоя пък е върха на глупоста в журналистиката,що тея "Елитни" журналисти не се заврът в Лукойл,и други големи фирми и не зададът конкретни въпроси???
Отговора го знам!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата