МВР затяга контрола по магистралите
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Просто всичко е мафия за жалост,но аз лично съм виждал как опъват лентите със шиповете за някой "играч" дет се прави на велик със поршето сиPitbull_Germany написа:Scott написа:В некъв филм живеете да не сме в пустинята бе да се гониме има си радио станции едни такива уредчета шипове се наричат,кой нормален ще бяга на полиция на магистрала,пък и етз БМВ та могат да си карат със 250 па ти бегаи със 250 да те видаPitbull_Germany написа:Искам да ги видя тия 330ки как ще ми догонят някое М5, М6, Порше Турбо,Р8,РС6...те тия коли за нас ли са купени, беМай са пропуснали какви коли по-точно карат мутренцата
Ами явно нямат такива уредчета като радиостанцийките и такива едни шипчета, за да се говори за по-бързи колиТи колко хора познаваш, които да карат коли над 300 коня и да са с ограничител? Защото аз познавам около 7-8 такива "мамини синчета", които са си цакали и в момента като си седнат на магистралата и си обръщат километражите! Не знам за какви шипове ми говориш, ама май прекалено много филмчета си гледал, защото имам бивш съученик с М6 (подарък от татко и мама - адвокатите за сватбата), които 3 или повече пъти вече си ги отвява на магистралата и после нищо. Дори и не се опитват да го гонят. Те, ако можеха да се отганизират да отцепят движението на магистралата, да ти сложат едни шипове...ми то и Астричките щяха да им вършат работа - все пак магистралните са 20ка мотор и то пипан. А и не знам откъде си я чул тая простотия с шиповече, защото шипове се слагат, ако си крадец и си пуснат за издирване, а не ако си се набримчил по магистралата. Тогава практиката на запад е да те догонят, да ти щракнат номера, да те запишат на камерата как не искаш да отбиеш и после да ти еб*т майката в съда. Ама за тая цел в Германия например магистралните са с Порше Турбо или с М5, за Италия всички сме гледали снимки на Галярдото, нали
За жалост много ни е коромпирана държавата още,иначе и астричките щяха да вършат работа и няма да се налага да се гонат нарушителите по магистралата
Сега се замислих дали и тези 330-ки имат ограничител ?/ вие как мислите ?
Аз честно да си кажа подминавал съм патрилки който са ми махали ама ако защото знам че като мина с 200 няма значение,ама ако некоя запали име гони ще се здухам
А Поршето го кара нкъв началник на куките ТТ-то то живо ли е още,има обаче и едни Мерцедеси цл ли бяха черни кабриота трафик полиис пише на тях няколко са ама май са само за ескорт няколко пъти съм ги вуждал единия път 1 се въртя на Кемпински и му заминаха гумите

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Възможностите на бързите автомобили бяха изпробвани лично от министъра на вътрешните работи Михаил Миков, който седна зад волана на едно от БМВ-тата в пиковите часове на петъчния следобед в София.
хаха - няма по-голям смях от това изречение на сайта на МВР.
Интересно ми е какво е видял министъра от бързите коли в пиковите часове на София

Иначе хубаво е да има полицията такива автомобили, но на фона на пътищата и липсата на магистрали е цинично да говорят за контрол по магистралите ....
Аз лично в Европа не съм виждал толкова много полицай по пътищата, отколкото в България! Няма и 20-30км и стои полицай!! Не е ли по-добре да се замисли МВР дали това е правилният подход, щом катастрофите не намаляват. И дали причината за катастрофите се крие в контрола по пътищата или в липсата на инфраструктура

бе трудно ще е с тези 330 и или д пак ще се намерят 996 или м5 дето ще бързат и няма да спират щото са закаснели па жената ги чака вкъщи и звънни през 3 мин да пита къде си
пълни смешници !!!! де с тия търалясници ще гониш кола на магистралата дорде се качи в нея и тръгне ехееееее жалка работа треат им коли по 350-450 коня истински коли не 2 дето нищо нестава от тях

пълни смешници !!!! де с тия търалясници ще гониш кола на магистралата дорде се качи в нея и тръгне ехееееее жалка работа треат им коли по 350-450 коня истински коли не 2 дето нищо нестава от тях
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Що по добре не си трайкаш като няма какво да кажеш а ???Мишу написа:бе трудно ще е с тези 330 и или д пак ще се намерят 996 или м5 дето ще бързат и няма да спират щото са закаснели па жената ги чака вкъщи и звънни през 3 мин да пита къде си![]()
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
© написа:от БМВ са им подарили 330-ки с което дават ясен знак - купувайте М3 да не ви догонят полицаите![]()
добра маркетингова стратегия

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ние защото имаме едни дъъъълги магистрали...
Общата дължина на магистралите в България е 450 километра! До тук с необходимостта от "бегачки". Но виж - на поне 10-15 места камери трябва да има!

Без страх, без спирачка!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
В щатите мисля,че е забранено да преследваш заподозрян с много висока скорост. А и незнам 276 коня малко ли ви се струват ? Ако им махнат ограничението от 250 км/ч и ги пипнат леко ще са пре достатъчни... Пък ако има някой дето иска с 300 да кара по наща магистрала невиждам смисъл да се гони като на първата неравност ще е тоталка...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
CheGevara написа:Иначе хубаво е да има полицията такива автомобили, но на фона на пътищата и липсата на магистрали е цинично да говорят за контрол по магистралите ....
Аз лично в Европа не съм виждал толкова много полицай по пътищата, отколкото в България! Няма и 20-30км и стои полицай!! Не е ли по-добре да се замисли МВР дали това е правилният подход, щом катастрофите не намаляват. И дали причината за катастрофите се крие в контрола по пътищата или в липсата на инфраструктура
Хммм, току що се връщам от едноседмична обиколка ... Из Италия... Ами да, няма никакви ченгета по магистралите... Само че радар-детектора се побърка на писука. Фрашкано с камери и радари... по 5-6 накичени по стълбове и мостове. През няма и колометър... И народа си кара чинно със 130-140. Изключително рядко, и то в явно проучени предварително участъци без радари, се случваше някой да се "изреже"... за малко. Направо ги ожалих тия с поршетата и фераритата... няма къде да си настъпят машините

Хехех, и по темата, нещо, което ни втрещи

Последна промяна Apassionata на 21 Юни 2009, 0:19, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
при липса на гориво -големо гонене ше падне!!!
щом са решили да им подарят-нека!
са и лукойл да им подарат гориво и ше са екстра! и ше имат пълната възможност да си ходят на бостана до пазарджик на лампи и сирени да си обират дините за дОма.....!!!
щом са решили да им подарят-нека!
са и лукойл да им подарат гориво и ше са екстра! и ше имат пълната възможност да си ходят на бостана до пазарджик на лампи и сирени да си обират дините за дОма.....!!!
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Такива коли има вече в България че тези Е90-та са си калинки пред тях
то е ясно че и да спрат някой такъв безсмъртен освен да му пожелаят лек път друго не могат да направят,така че оставаме ние обикновените хорица 

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4