Е Това на Какво прилича ??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 18 Юни 2009, 13:34

flame написа:
Cobb написа:
flame написа: възрастни хора и им дължим уважение като на нашите родители и баби и дядовци.

И какво уважение им дължа ?! Да ги Уважавам, че пресичат най-нагло на червено, не веднъж и с дете за ръка и застрашават и техия и нашия живот ?

Прав си колега, но помисли - това можеше да е твоята баба. И представи си, че станеш свидетел как тя тръгва да предсича неразумно и в резултат на това някой изнервен шофьор излезе да я бие и псува. Най-малкото ще ти стане неприятно, нали? Ако не тръгнеш да се биеш в нейна защита дори.

Според мен е разумно да действаме след като се поставим на мястото на другата страна ;)

Да, ще я защитя защото селтака е посегнал на възрастна жена...хич не ми пука кой бил прав и кой не.Пък и тука е въпрос на себеуважение, не към някой друг.Никой нормален, уважаващ себе си човек, няма да налети на възрастна баба, колкото и да еизкуфяла, колкото и да псува и да се излага.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 18 Юни 2009, 14:00

Хич да не ви пука. Вие си правете доброто и си давайте предимство на пешеходците пък то горе има кой да гледа и да отсъжда... Аз вече на такива селски изпълнения даже не им забелязвам и като вземат да псуват или бръщолевят нещо- пука ли ми ? нито пък ги чувам какво плещят. Аз съм си затворил прозорчета добре и в купето си работи климата и съм се изолирал от външният свят..Дреме ми кой какво ще ми говори пък и аз не го чувам ,а това още повече ги дразни :) Убий простака с мълчание !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 18 Юни 2009, 14:05

sineok_pi4_ написа:Хич да не ви пука. Вие си правете доброто и си давайте предимство на пешеходците пък то горе има кой да гледа и да отсъжда... Аз вече на такива селски изпълнения даже не им забелязвам и като вземат да псуват или бръщолевят нещо- пука ли ми ? нито пък ги чувам какво плещят. Аз съм си затворил прозорчета добре и в купето си работи климата и съм се изолирал от външният свят..Дреме ми кой какво ще ми говори пък и аз не го чувам ,а това още повече ги дразни :) Убий простака с мълчание !

Е това последното е точно така :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 18 Юни 2009, 14:16

И на мен ми се е случвало. Ти му правиш път - то те псува. И не само пешеходци, ми и колеги. Не им мълча обаче, набивам им акъл в главата при всяка случка и им обяснявам най-обстойно къде им е грешката, та дано следващия път като им се случи, да са наясно какво става.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 18 Юни 2009, 15:34

аз преди 2 седмици пресичам ботев на пешеходна пътека от 5 кюшета идваше колона с коли в 2 ленти първата ме пусна но съседно на нея един пилот с е дно тико по трамвайната едвам не ме качи на капака си и взе да ме псува и аз му теглих една , че се зачъдих дали да него измъкна от количката някъв полуидиот с син гащеризон на около 28-30г що за простотия? а винаги като карам и видя че мога да пусна някой пешеходец му давам път , че се поставям и аз на мястото му ..ама в крайна сметка нали в Европа влизаме нали трябва да сме по толерантни.......
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: форд мондео мк2
Мечтае да кара: е30 М3/е38 750iL

Мнение от HuKoTuH40 » 18 Юни 2009, 16:27

преди два-три дни спирам на едно кръстовище в бтг да пусна няколко деца на 1 пешеходна пътека и хоп изведнъж се чува някво пилене на гуми зад мен и един дЖигит ме изпреварва с риск да отнесе 3-4 деца
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 18 Юни 2009, 16:31

flame написа:
///peter написа:Ей това ме плени, хаха. Ти си моята пътеводна светлина! :mhihi:

А, аз ще те обичам докато свят светува заради тази дързост и красота :winky: :mhihi:
Официално ви провъзгласявам за най-великите форумни аниматори Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 18 Юни 2009, 16:33

Тоя нарот исперка тотално като го пуснеш да мине не е доволен, като не му спреш да мине пак не е доволен немат угот бе :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Юни 2009, 16:52

liloff написа:
flame написа:
///peter написа:Ей това ме плени, хаха. Ти си моята пътеводна светлина! :mhihi:

А, аз ще те обичам докато свят светува заради тази дързост и красота :winky: :mhihi:
Официално ви провъзгласявам за най-великите форумни аниматори Изображение

Ееее, не може, няма как след тия топли думи - но имай предвид, че почерпката е ограничена само до каса студена бира :mhihi: :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Silver320 » 18 Юни 2009, 18:32

Еми решението е спираш плюйш го и всички са доволни :) таман няма да си цапаме ръцете да го бием пък те такива хора си намират майстора :winky:
Изображение
Те мразят BMW Аз мразя тях

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 18 Юни 2009, 18:41

Наистина е пълно с такива пешеходци, ти му спираш то още малко ще те набие че си спрял. Днеска една бабка ми вика, айде бе няма ли да караш :shock:

Но пък има и хора, които ще ти благодарят... и такива се намират.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 18 Юни 2009, 19:03

Пресен , пресен случай.. пари, пари.. :mhihi: Спирам си аз на пешеходна пътека, да пусна хората да минат и на някой зад мен (естествено бях погледнал назад и нямаше никой, който да се движи с висока скорост и затова спрях) му изсвириха гумите (явно са били зимни) и едната баба, пресичаща почна нещо да ми реди (аз като първа кола) ... малеййййй :evil: не стига, че им спирам, не стига, че е глуха и сляпа и не вижда и не чува на кого гумите свистят, ми и най-нахално си ме реди до 7мо коляно сигурно (бях със затворени прозорци, с климата :D и съответно даже не я чувах какви ги рапира :mhihi: ) Та такива ми ти работи... :winky: Сладки малки бабки :winky:
П.С. Вярно е, че се намират и хора, които да благодарят, две мнения за това няма и именно за това продължавам да спирам и да им давам път :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше e36 седан M43B18
Мечтае да кара: М5

Мнение от camburko » 18 Юни 2009, 22:19

понеже предния ми пост стана по-дълъг от колкото исках, сега пак ще се запиша. в началото на шофьорския ми стаж(има-няма 13 години) се бях хванал като шофьор на бус за разнасяне на стока. спирам на едно кръстовище в казанлък да дам път на едно бабе с бастунче което чинно си чакаше да пресече. спирам мятам и с ръка да си пресече и бабето с боина стъпка тръгва :mhihi: . да ама стигна до буса и наи-неочаквано спира пред мене и се обляга на бронята на буса :shock:
седях и просто не вярвах на очите си просто не беше истина. мина ми през ума мисълта да и свирна ама а съм свирнал а е пукнала от стрес пред мене какво ще правя тогава. та бабето си отдъхна за половин минута на бронята ми и си продължи по дестинацията. та това беше една от наи-шокиращите ми случки откакто съм на волана и вече почти нищо не може да ме учуди. хора всякакви а и старците са като малките деца, винаги трябва да имаш едно наум с тях. така че колеги умната на пътя защото никога не знаеш какво ще ти поднесе съдбата.
Животът е като стълба в кокошкарник, къс и осран.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 18 Юни 2009, 22:46

Подобна случка но само с автомобили. Карам към 10 часа вечерта посока семинарията от към х.Хемус първи автомобил и вече след завоя преди светофара виждам ми светва точно желената светлина - така ще мина нормално без да намалявам. От дясно на кръстовището обаче с последен напън минава един сладур на червено да си хване левия завой оттам откъдето идвам. Върнах на е34ката една предавка надолу но намалих достатъчно колкото да му покажа на водача че няма да го притисна във вратите и изфорсирах с междинна газ шестака да се сети че е в грешка! Беше лято и бях с отворени прозорци както и той. В момента в който той чу рева на мотора ми ме погледна. След като вратите му подминаха покрай мое ляво чух фразата "ЕЙ ПЕДЕ..С, що не гледаш светофара". В първия момент мислих да врътна ръчната и да го настигна, но за части от секундата незнам какво ми стана и избухнах в смях :mhihi: :confused: Може би щото е българска работа затова. Хилих се наглас до следващия светофар с "Пейо Яворов" :mhihi:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 19 Юни 2009, 0:48

camburko написа:понеже предния ми пост стана по-дълъг от колкото исках, сега пак ще се запиша. в началото на шофьорския ми стаж(има-няма 13 години) се бях хванал като шофьор на бус за разнасяне на стока. спирам на едно кръстовище в казанлък да дам път на едно бабе с бастунче което чинно си чакаше да пресече. спирам мятам и с ръка да си пресече и бабето с боина стъпка тръгва :mhihi: . да ама стигна до буса и наи-неочаквано спира пред мене и се обляга на бронята на буса :shock:
седях и просто не вярвах на очите си просто не беше истина. мина ми през ума мисълта да и свирна ама а съм свирнал а е пукнала от стрес пред мене какво ще правя тогава. та бабето си отдъхна за половин минута на бронята ми и си продължи по дестинацията. та това беше една от наи-шокиращите ми случки откакто съм на волана и вече почти нищо не може да ме учуди. хора всякакви а и старците са като малките деца, винаги трябва да имаш едно наум с тях. така че колеги умната на пътя защото никога не знаеш какво ще ти поднесе съдбата.
:shock: :shock: :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Баща ми добре си го каза веднъж за мудните пешеходци: "Забравиха по тошово време как притичваха като пъдпъдъци по улицата." :mhihi:

Аз вече почнах да си им свиря като се бавят или като пресичат на червено. Преди бях по-толерантен, ама ако тръгна всеки да го чакам да ми се разхожда все едно е в парка кога ще си стигна аз до мойта дестинация? :roll:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата