За пореден път потресен от системата на МВР
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ivan1590 написа:Не мога да разбера, какво общо има как е се лее бетон и колко са 1000 лева, с това , че някакви пумияри искат подкуп, а официалните служби и началниците им ги прикриват.Това е проблема на темата, а не кой нарушил и кой не?Факт е че МВР е прогнило от корупция и реално нямаме никакви права, освен на хартия и това е супер дразнещо.Наистина има две страни при даването на подкуп и ако подгонят едната поне, ще се спре тази простотия, но не гонят нито който взима, нито който дава, нищо че си има закони.АЗ ли да тръгна да ги ловя, при положение , че на полицаите, на които са им дадени права да извършват тази дейност и по закон им е задължение, не ги е.е и никой не им търси сметка.Ако не бил нарушил, ако бил направил не знам си какво , какво общо има всичко това с корумпираната и бездействаща полиция , за която е темата?
Колега, корупция в МВР има, защото има кой да дава. Пробвай да си изряден, тогава ще говорим пак.
А колегата с вискитата, изсирането и тридесетте бона, май доста филми е гледал

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Саше следващият път се обади в БТВ или Нова ако имаш познати
и после от МВР ще ви търсят те а не ти тях !
и после от МВР ще ви търсят те а не ти тях !
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Ясно е , че в едно стадо винаги ще има мърша т.е винаги ще има някой, който ще иска да мине с подкуп, с измама и пр. и именно на МВР по закон е работа да отдели мършата от стадото, но МВР просто не го прави, защото така е по изгодно за някои, иначе съм съгласен с тебе, че когато убийците спрат да убиват, изнасилвачите да изнасилват и крадците да крадат ще изчезнат и престъпленията- това по мое мнение ще стане към 5986 година, когато човека еволюира в пълна степен.Дотогава имаме нужда от работещо МВР, както е в белите държави между другото.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Въпроса е следния ... Че работим от 6 месеца там... За тези 6 месеца съм се нагледал на тарикати които идват... Тук става въпрос че от тези които са идвали... А те идват постоянно! 9 от 10 са корумпирани... За какво говорим??? Верно има и пичове между тях...Но 1 на 10... Другото което е... Бетонираме цяла вечер ...По гореспоменати причини... Полицаите идват в 23часа и си искат пари... Обяснено им беше че шефа ще дойде на обекта в 7 часа сутринта и ще донесе пари за тях... И те верно дойдоха в 7 сутринта и си искаха парите! Най-нагло..."Шефа ти дойде ли???" Донесе ли пари ??? Просто са смешни...
За пореден път тема по конкретен въпрос се обръща в дискусия за за какво ли не друго, но не и по темата
В първия си пост колегата SaSo обяснявава как му е съставен акт и как минути след това корумпирани държавни служители (в случая полицаи) искат подкуп, за да се анулира, което е малката беда.
Сериозното в цялата работа е, че и на тел. 112 и на телефоните на МВР никой не обръща внимание на случая и го покриват.
На практика ако я нямаше тази "подробност" нямаше да я има и темата, защото колегата никъде не спори или коментира заслужено или не се е сдобил с акта.
Всъщност факта с корупцията, безхаберието и прикриването и, като че ли не впечатлява никой .....
На мен също не ми е приятно да заобикалям бетон-помпи, разсипан по пътя бетони чакъл, спрени по тесните улички бусове на най-различни доставчици, на боклучарките, които събират кофите по сред бял ден и т.н., но повече ме притеснява, че същите тези "държавни служители" утре ще ми поискат подкуп на мен, защото са НЕДОСЕГАЕМИ
В първия си пост колегата SaSo обяснявава как му е съставен акт и как минути след това корумпирани държавни служители (в случая полицаи) искат подкуп, за да се анулира, което е малката беда.
Сериозното в цялата работа е, че и на тел. 112 и на телефоните на МВР никой не обръща внимание на случая и го покриват.
На практика ако я нямаше тази "подробност" нямаше да я има и темата, защото колегата никъде не спори или коментира заслужено или не се е сдобил с акта.
Всъщност факта с корупцията, безхаберието и прикриването и, като че ли не впечатлява никой .....
На мен също не ми е приятно да заобикалям бетон-помпи, разсипан по пътя бетони чакъл, спрени по тесните улички бусове на най-различни доставчици, на боклучарките, които събират кофите по сред бял ден и т.н., но повече ме притеснява, че същите тези "държавни служители" утре ще ми поискат подкуп на мен, защото са НЕДОСЕГАЕМИ
Вие успяхте да изкарате колегата SaSo пълен изрод и престъпник...браво на вас !
Ако темата беше "Спряха ме с 51км/ч при ограничение 50 и ми искаха 10 кинта" със сигурност щяхте да дигнете олелия до небесата, но понеже май повечето от вас не се опитват да разберат за какво става на въпрос?
Колегата понеже си вади хляба с изливане на бетон трябва да го линчуваме...
SaSo сори братле, да беше станал пастирче, сега ще трябва да си признаеш публично че си виновен за всички престъпления тая седмица...
П.С: Деба четете написаното а не по диагонал...Лично според мен колегата може да седне пред компа, да пише до Господари на Ефира какво точно е станало, да поиска записите от телефон 112, да изкара разпечатка от М-Тел (Глобил или там какъвто оператор ползва ) и да им разгони фамилията на тия продажни задници...
Господари на Ефира доказано работи - след като се задрахме с един катаджия който беше пиян до козирката и аз им описах случая в сайта, на следващата сутрин ми звънна един полковник от КАТ за да ми каже че това не е служител на КАТ, а БИВШ служител на КАТ и аз трябва да си оттегля жалбата от 4-то РПУ понеже виждаш ли само съм измествал вниманието на компетентните органи от реалните престъпления и прочее...искам да знам колко от вас могат да се похвалят с това че шефа на КАТ Дървеница, им е звънял лично по телефона за да изясните заедно някое леко ПТП...
Ако темата беше "Спряха ме с 51км/ч при ограничение 50 и ми искаха 10 кинта" със сигурност щяхте да дигнете олелия до небесата, но понеже май повечето от вас не се опитват да разберат за какво става на въпрос?
Колегата понеже си вади хляба с изливане на бетон трябва да го линчуваме...
SaSo сори братле, да беше станал пастирче, сега ще трябва да си признаеш публично че си виновен за всички престъпления тая седмица...
П.С: Деба четете написаното а не по диагонал...Лично според мен колегата може да седне пред компа, да пише до Господари на Ефира какво точно е станало, да поиска записите от телефон 112, да изкара разпечатка от М-Тел (Глобил или там какъвто оператор ползва ) и да им разгони фамилията на тия продажни задници...
Господари на Ефира доказано работи - след като се задрахме с един катаджия който беше пиян до козирката и аз им описах случая в сайта, на следващата сутрин ми звънна един полковник от КАТ за да ми каже че това не е служител на КАТ, а БИВШ служител на КАТ и аз трябва да си оттегля жалбата от 4-то РПУ понеже виждаш ли само съм измествал вниманието на компетентните органи от реалните престъпления и прочее...искам да знам колко от вас могат да се похвалят с това че шефа на КАТ Дървеница, им е звънял лично по телефона за да изясните заедно някое леко ПТП...
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Така ще е докато милиционерите са повече от полицаите. Жалко за нас, обикновените хора, в това подобие на държава!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Братя,моят съвет е веднага щом полицай,катаджия или кфато и там да е фуражка тръгне да говори с теб,пускаш диктофона на телефона и записваш целият разговор.Ако имаш вариант,направо с камерата
Аз поне така правя,не една или две куки са си "променяли" становището щом разберат в каква неизгодна за тях ситуация са изпаднали.
Няма оправия иначе,нагли и гладни
,а закона на втори план!
БГ=Бай Ганьо,за съжаление

Аз поне така правя,не една или две куки са си "променяли" становището щом разберат в каква неизгодна за тях ситуация са изпаднали.
Няма оправия иначе,нагли и гладни

БГ=Бай Ганьо,за съжаление

от свинята лебед не става...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Saso,аз принципно не харесвам строителите щото само проблеми след и около тях,мръсно,шумно,строежите некачествени-падат,спекулативно невероятно високи наеми , цени и тн.До утре мога да пиша че застрахователи,банки и строители са локомотива на инфлацията в тая страна( и адвокатите също),но,Но,аз много мразя да давам на милиционери пари,даже съм решил да записвам милиционери в нарушения и да ги пускам по медии и тн. Публични места.
Не давайте на милицията пара,така само помагаме тея да се размножават и накрая в страната ще има само мангали и милиционери!
Не давайте на милицията пара,така само помагаме тея да се размножават и накрая в страната ще има само мангали и милиционери!
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3