Кошмар - да се хранят в колата ти

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 03 Юни 2009, 9:32

темата кърти :help: , колежке съветвам те да сложиш лепенка на таблото със следния текст: "В тази кола са забранени следните неща:"
Не се пуши;
не се яде;
не се пие;
не се повръща;
не се пипа музиката;
не се говори на висок глас;
не се допускат деца под 13 годишна възраст;
не се обсъждат политически теми;
не се киха;
не се п*рди;
секс - АБСУРД!не се толерират фризиорски услуги;

;)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 03 Юни 2009, 9:39

krystal написа:Аз имам една приятелка, която редовно докато возя, си върля фасовете през прозореца на колата ми...Мен си ме хваща срам...и напоследък, само я дебна докато пуши да и напомням къде е пепелника. :mhihi:
Най-много срам брах веднъж, карам по магистралата и таз мома.., мойта приятелка.., си събу чехличките и си опъна краката на таблото :shock: ... :mhihi:

Аз докато карах Кадета и МРАЗЕХ някой да ми пуши в колата .. Сега събирам парички и сили за нова кола - където НЯМА ДА СЕ ЯДЕ, ПУШИ и ЦАПА! Бах с тая кола вече 6 месеца си троша нервите ;(
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 03 Юни 2009, 9:40

Много забавна тема :mhihi:
Не обичам да ям докато карам, но пък за сметка на това винаги има по някоя бутилка -я Кока-кола, я Нести :mhihi:
Иначе брат ми яде редовно на задната седалка, но му се карам единствено като е награбил някой зрънчо или макдоналдс, защото по седалките става ужас :help:
Веднъж нарочно изсипа водата долу на постелката :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от !!Frank » 03 Юни 2009, 10:03

((:BuKcu:)) написа:Много забавна тема :mhihi:
Не обичам да ям докато карам, но пък за сметка на това винаги има по някоя бутилка -я Кока-кола, я Нести :mhihi:
Иначе брат ми яде редовно на задната седалка, но му се карам единствено като е награбил някой зрънчо или макдоналдс, защото по седалките става ужас :help:
Веднъж нарочно изсипа водата долу на постелката :mhihi:

моя веднъж ми показа колко добре затварят шейковете от макдоналдс .. е не ги затварят толкова добре :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 03 Юни 2009, 10:09

Най мразим да се храни някой докато пуша в колата :mhihi:

Една Е34 на път за морето беше завъдила "попови лъжички" от бири, чипс, смирноф айс и други полуфабрикати...един даже семки беше плюл :mhihi: :help:
Като се прибрахме я изпрахме щото не се траеше и смърдеше на лъв вътре.
Иначе аз лично всичко толерирам (стига да е в рамките на разумното), освен някой след плаж да седне на кожата с "осоленото си мокро дупе" ;)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 03 Юни 2009, 10:28

Aз затова се радвам, че тая няма кожа, макар че бях се навил много да слагам :)

На мен ми е най-противно да си тръскат през прозореца. Все мога да преживея, че се хвърля фаса през прозореца, макар че на Компакта е изкл. удобен пепелника... Но да се пробва някоя пача да тръска през леко отворен прозорец... подивявам. Прави всичко на ла*на вътре в колата.

Викси, верно няма такава простотия някоя марда да си качи калните петички на таблото ти :) Ужасно.

Но пък по път към морето една приятелка си свали горнището на банския, понеже искала да се пече равномерно по пътя към морето (едва ли й беше основната идея)... по-забавното е че идея си нямаше, че авто стъклата имат сериозна UV защита :) Но доста хора гледаха с големи очи докато се разминавахме :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 03 Юни 2009, 10:32

liloff написа: Но пък по път към морето една приятелка си свали горнището на банския, понеже искала да се пече равномерно по пътя към морето (едва ли й беше основната идея)... по-забавното е че идея си нямаше, че авто стъклата имат сериозна UV защита :) Но доста хора гледаха с големи очи докато се разминавахме :)

М/у това е строго забранено, но пък ще бъде престъпление ако полицай й напише акт :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 03 Юни 2009, 10:34

Знам аз, ама сърце не ми даде да й разваля кефа :)

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 03 Юни 2009, 10:40

hemicharger написа:
liloff написа: Но пък по път към морето една приятелка си свали горнището на банския, понеже искала да се пече равномерно по пътя към морето (едва ли й беше основната идея)... по-забавното е че идея си нямаше, че авто стъклата имат сериозна UV защита :) Но доста хора гледаха с големи очи докато се разминавахме :)

М/у това е строго забранено, но пък ще бъде престъпление ако полицай й напише акт :mhihi:

Задължително е за хората, които се возят в автомобила да са облечени от кръста на горе :twisted:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Юни 2009, 10:48

Аз ръфам Софииска баница Сека сутрин и после фрЪгам мазната хАртия нЕкъде отзад. Все пак ме мързи да мина кожата с препарат и така се омаслява :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 03 Юни 2009, 11:08

Здравейте,
като прочетох темата(преставих си че съм на задната седалка и гледам цялата история на забавен кадър :mhihi: ) си спомних.Вашето преживяване е като розов сън :D . Преди години със старата ми кола отидохме на едно село, качих ме един дядо, с една кофа мляко(може би около 20 лт беше). Карах си нормално и аз като alx се хвърлих на спирачката(за мое съжаление) за да не изпадна в един кратер. И по време на спирачката забелязах как капака на тази кофа се отваря и това мляко започна да се тляска на ляво и на дясно. Може би от тези 20 лт около 15'те бяха на пода :shock: . След като свалих всички, не си спомнят друг път да съм карал с такава бясна скорост да търся автомивка(понеже температурата беше около 40 градуса и всяка минута е фатална с това мляко по пода). След около час открих една, измиха цялата кола, и после около месец колата трябваше да стои паркирана с отворени прозорци понеже вътре миришеше на трупове :confused:
Поздрави

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 03 Юни 2009, 11:17

stozashto написа: за вечни времена под твоето да пише "ентусиаст - чистник"... ;) :mhihi:

и аз съм така....смятай по едно време щом преди някой да се качи в колата питаше дали да слага встник на стелката :mhihi: :weed: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 03 Юни 2009, 11:40

на мен не ми пука защото често ям докато карам и сам си правя кочина - а и нали затова има авто мивки....отделно че като правя road trip и отида да карам една седмица сноуборд вътре става невъобразимо от празни кенове, недоядени сандвичи и т.н.

обаче адски мразя някой да ми пипа кас'фона и да ми сменя музиката докато карам
Изображение Изображение Изображение Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 03 Юни 2009, 12:33

ебаси кошмара,направо като приказка го разказа :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 03 Юни 2009, 12:54

и аз много мразя да ми се сере в колата, особенно малумниците кат си земат по едно кафе в пласмасови чашки и всичко уливат
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата