Кошмар - да се хранят в колата ти
Модератор: Общи модератори
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
темата кърти
, колежке съветвам те да сложиш лепенка на таблото със следния текст: "В тази кола са забранени следните неща:"
Не се пуши;
не се яде;
не се пие;
не се повръща;
не се пипа музиката;
не се говори на висок глас;
не се допускат деца под 13 годишна възраст;
не се обсъждат политически теми;
не се киха;
не се п*рди;
секс - АБСУРД!не се толерират фризиорски услуги;

Не се пуши;
не се яде;
не се пие;
не се повръща;
не се пипа музиката;
не се говори на висок глас;
не се допускат деца под 13 годишна възраст;
не се обсъждат политически теми;
не се киха;
не се п*рди;
секс - АБСУРД!не се толерират фризиорски услуги;

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
krystal написа:Аз имам една приятелка, която редовно докато возя, си върля фасовете през прозореца на колата ми...Мен си ме хваща срам...и напоследък, само я дебна докато пуши да и напомням къде е пепелника.![]()
Най-много срам брах веднъж, карам по магистралата и таз мома.., мойта приятелка.., си събу чехличките и си опъна краката на таблото...
Аз докато карах Кадета и МРАЗЕХ някой да ми пуши в колата .. Сега събирам парички и сили за нова кола - където НЯМА ДА СЕ ЯДЕ, ПУШИ и ЦАПА! Бах с тая кола вече 6 месеца си троша нервите ;(
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Много забавна тема
Не обичам да ям докато карам, но пък за сметка на това винаги има по някоя бутилка -я Кока-кола, я Нести
Иначе брат ми яде редовно на задната седалка, но му се карам единствено като е награбил някой зрънчо или макдоналдс, защото по седалките става ужас
Веднъж нарочно изсипа водата долу на постелката

Не обичам да ям докато карам, но пък за сметка на това винаги има по някоя бутилка -я Кока-кола, я Нести

Иначе брат ми яде редовно на задната седалка, но му се карам единствено като е награбил някой зрънчо или макдоналдс, защото по седалките става ужас

((:BuKcu:)) написа:Много забавна тема![]()
Не обичам да ям докато карам, но пък за сметка на това винаги има по някоя бутилка -я Кока-кола, я Нести![]()
Иначе брат ми яде редовно на задната седалка, но му се карам единствено като е награбил някой зрънчо или макдоналдс, защото по седалките става ужас![]()
моя веднъж ми показа колко добре затварят шейковете от макдоналдс .. е не ги затварят толкова добре

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Най мразим да се храни някой докато пуша в колата
Една Е34 на път за морето беше завъдила "попови лъжички" от бири, чипс, смирноф айс и други полуфабрикати...един даже семки беше плюл
Като се прибрахме я изпрахме щото не се траеше и смърдеше на лъв вътре.
Иначе аз лично всичко толерирам (стига да е в рамките на разумното), освен някой след плаж да седне на кожата с "осоленото си мокро дупе"

Една Е34 на път за морето беше завъдила "попови лъжички" от бири, чипс, смирноф айс и други полуфабрикати...един даже семки беше плюл

Като се прибрахме я изпрахме щото не се траеше и смърдеше на лъв вътре.
Иначе аз лично всичко толерирам (стига да е в рамките на разумното), освен някой след плаж да седне на кожата с "осоленото си мокро дупе"

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
Aз затова се радвам, че тая няма кожа, макар че бях се навил много да слагам
На мен ми е най-противно да си тръскат през прозореца. Все мога да преживея, че се хвърля фаса през прозореца, макар че на Компакта е изкл. удобен пепелника... Но да се пробва някоя пача да тръска през леко отворен прозорец... подивявам. Прави всичко на ла*на вътре в колата.
Викси, верно няма такава простотия някоя марда да си качи калните петички на таблото ти
Ужасно.
Но пък по път към морето една приятелка си свали горнището на банския, понеже искала да се пече равномерно по пътя към морето (едва ли й беше основната идея)... по-забавното е че идея си нямаше, че авто стъклата имат сериозна UV защита
Но доста хора гледаха с големи очи докато се разминавахме 

На мен ми е най-противно да си тръскат през прозореца. Все мога да преживея, че се хвърля фаса през прозореца, макар че на Компакта е изкл. удобен пепелника... Но да се пробва някоя пача да тръска през леко отворен прозорец... подивявам. Прави всичко на ла*на вътре в колата.
Викси, верно няма такава простотия някоя марда да си качи калните петички на таблото ти

Но пък по път към морето една приятелка си свали горнището на банския, понеже искала да се пече равномерно по пътя към морето (едва ли й беше основната идея)... по-забавното е че идея си нямаше, че авто стъклата имат сериозна UV защита

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
liloff написа: Но пък по път към морето една приятелка си свали горнището на банския, понеже искала да се пече равномерно по пътя към морето (едва ли й беше основната идея)... по-забавното е че идея си нямаше, че авто стъклата имат сериозна UV защитаНо доста хора гледаха с големи очи докато се разминавахме
М/у това е строго забранено, но пък ще бъде престъпление ако полицай й напише акт

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
hemicharger написа:liloff написа: Но пък по път към морето една приятелка си свали горнището на банския, понеже искала да се пече равномерно по пътя към морето (едва ли й беше основната идея)... по-забавното е че идея си нямаше, че авто стъклата имат сериозна UV защитаНо доста хора гледаха с големи очи докато се разминавахме
М/у това е строго забранено, но пък ще бъде престъпление ако полицай й напише акт
Задължително е за хората, които се возят в автомобила да са облечени от кръста на горе

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аз ръфам Софииска баница Сека сутрин и после фрЪгам мазната хАртия нЕкъде отзад. Все пак ме мързи да мина кожата с препарат и така се омаслява 

Здравейте,
като прочетох темата(преставих си че съм на задната седалка и гледам цялата история на забавен кадър
) си спомних.Вашето преживяване е като розов сън
. Преди години със старата ми кола отидохме на едно село, качих ме един дядо, с една кофа мляко(може би около 20 лт беше). Карах си нормално и аз като alx се хвърлих на спирачката(за мое съжаление) за да не изпадна в един кратер. И по време на спирачката забелязах как капака на тази кофа се отваря и това мляко започна да се тляска на ляво и на дясно. Може би от тези 20 лт около 15'те бяха на пода
. След като свалих всички, не си спомнят друг път да съм карал с такава бясна скорост да търся автомивка(понеже температурата беше около 40 градуса и всяка минута е фатална с това мляко по пода). След около час открих една, измиха цялата кола, и после около месец колата трябваше да стои паркирана с отворени прозорци понеже вътре миришеше на трупове
Поздрави
като прочетох темата(преставих си че съм на задната седалка и гледам цялата история на забавен кадър

Поздрави
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
на мен не ми пука защото често ям докато карам и сам си правя кочина - а и нали затова има авто мивки....отделно че като правя road trip и отида да карам една седмица сноуборд вътре става невъобразимо от празни кенове, недоядени сандвичи и т.н.
обаче адски мразя някой да ми пипа кас'фона и да ми сменя музиката докато карам
обаче адски мразя някой да ми пипа кас'фона и да ми сменя музиката докато карам

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
и аз много мразя да ми се сере в колата, особенно малумниците кат си земат по едно кафе в пласмасови чашки и всичко уливат