Има ли духове или аз се побърквам ?
Модератор: Общи модератори
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
bebekrisss написа:Не мисля, че трябва да се смеете на колегата!
Аз съм на мнение, че е възможно да съществуват такива неща! Има вече доста подобни необясними случки!
Колега, не се стряскай, защото явно тези неща са около нас.
P.S. Въпреки, че ако на мен се случи... направо че си пукна... от страх!

Мързи ме да пиша иначе бих ви разказал как се пускаше водата вкъщи преди време...

Re: Има ли духове или аз се побърквам ?
St.Dilov написа:Възможните варианти са два:
- сблъсък с бяла престилка(тип лекарска)..
- сблъсък с модератор..
Дано при теб е вторият, иначе си я закъсал доста!
Hito написа:Не е страшно когато чуваш гласове........ Страшното идва когато започнеш да им отговаряш....![]()
![]()
:mrgreen
tono написа:Сега е момента да почнеш сериала Supernatural и да се филмираш
ludiqdancho написа:3-ти. Смени дилъраМишу написа:2 варианта :1 спри гъбите ,2ри даи тела на твоя човек прати ми го на лс
zAcK написа::shock:![]()
Тая е била доста силна ще знаеш
![]()
![]()
![]()
Кажи от къде я зимаш
nakoone написа:п.п.Тая криза не хваща ли тези духове?
Оле, колеги, разцепихте ме, не е истина

А иначе сериозно погледнато по темата: има едно предаване по Reality TV, по което "ловят" духове на видео - т.е. и ние да видим, че съществуват. Еми гледах го няколко пъти от любопитство и кво да ви кажа :
1. Аудио - оу, ау, дрън, брън - чуват се разни звукове
2. Видео - таратанци видео! "Бе ей ся за малко да го заснемеме, ама камерата пусто беше изключена....". Нищо! Абсолютно нищо не се вижда!

3. Приказки - водещите постоянно ни обясняваха как усещали нечие присъствие, как подухвало странно, пълни ала-балистики!

И изводът е какъв? Деца, дядо Коледа не съществувааааааа!

- cekunnn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 6 in line, 1.8Т
- Мечтае да кара: M6 G power
uCnaHeTcA написа:Абе като ви Упре лайн*то до г*за , друго ще говорите, ама айде... смейте се на човека
П.П. BMWALPINA , хайде разкажи, че ми е интересно![]()
На 100% съм съгласен с колегата

Последна промяна cekunnn на 31 Май 2009, 18:39, променена общо 1 път
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
Ми колега, има едни крадци, дето се движат верно като нинджи. Една вечер гоних един такъв и вервай ми, изпари се като светия дух. Ама съм убеден, че си беше истински, щото успях да му смъкна якенцето от гърба, но така класически ми изчезна зад една зидана ограда, просто нямам думи. А относно въпроса ти има ли духове-ми балига
аз не съм виждал, ма това не доказва, че няма. То и тока не се вижда ма си го има
. И накрая добрата новина-щом имаш и най-малкото съмнение дали не откачаш, значи си напълно в ред.

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Re: Има ли духове или аз се побърквам ?
vvaskoo написа:Значи колеги историята е следната :
Кън 22:00 се прибирам аз с колата и гледам в моята градина силует на висок мъж с шапка тип бумбе . Викам си аз кво ли прави тоя в моята градина , защото преди време имаше една бабичка която ходеше да ни къса от цветята и съсипваше цялата градина . И така де викам си аз тоя ще е някъв нейн агент . И настъпвам леко пак до нас още 50 метра , наближавам аз и човека съвсем спокойно без да бяга излезе от градината и зави отзад до къщата . Слизам аз бягаики и викам "Какво правите тук ? " , но отговор не последва , завих и аз зад къщата и гледам няма никой ? Немога да си обесня как ако е имало някой е излязал след като има стена висока около 1.70-1.80 ? А също така най-странното нещо беше че градината не беше отъпкана , по райграса нямаше никакви следи от ходене ! Все още немога да си обесня кой или какво беше това нещо ........
Ако някой се е сблъскал с нещо подобно нека сподели .
Един единствен път ми се е случвало такова нещо. До ден днешен , винаги си имам едно наум дали зад някои врата не ме чака нещо ! Тръпки си ме побиват кто се сетя

Хайде разказвайте деееееееееееееее
И да не съм пълен
... Към колегата , който каза , че не трябвало да се реагира агресивно в такива моменти... еми нека застана сега малко и на смеещата се страна, която не вярва в такива работи и да изкоментирам и аз това
Същата случка, ама въпросният "дух" си краде и ти си чувал, че не трябва да се реагира агресивно, шибнал си 2-3-4-5-6-7 бири с 2-3 кебапчета и го мислиш за призрак, а то всъщност е мангал, крадящ ти обзавеждането в къщата/апартамента , пък ти му се молиш "Ай стига дее , махни се" ; "Призракооо, моля теее, сприии, нека не бъдем агресивни..." и бля бля , а циганчо , вече обрал всичко и си заминава , а ти доволен , че не си бил агресивен си лягаш и заспиваш
И се събуждаш и.... да му
призрака
П.П. Абе малко много запетайки станаха, ама... то от грипа

И да не съм пълен

П.П. Абе малко много запетайки станаха, ама... то от грипа

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
На мен ми се е случвало да видя призрак и то тамън 2 броя докато се учех да шофирам на бонсови поляни.Тези които са ходили знаят черквата където след нея пътя се разклонява на две единия отива нагоре към някви стари постройки а другия на долу.И аз от интерес да видя какво има отидохме,в колата сме 3ма,и на връщане виждам възрастна жена и мъж вехто облечени пребледнели,мъжа с бяла брада и с някав чибук в устата,седят с гръб към стената с поглед към пропаста а пътя е колкото да мине колата с по една педя отстрани,направо се насрах тогава,викам няма как да мина блъскам ги...свирнах ама няма реакция,минах и само чух единия приятел как вика гас гас и не се обращай.....ем нямаше ги в момента в който минах погледнах назад и нямаше никои.......
Те от тогава там не ходя !!!
Имам и друг случай ама не ми се пише.
Ето и нещо интересно по темата
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0007401
Имам и друг случай ама не ми се пише.
Ето и нещо интересно по темата
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0007401
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
dblos написа:На мен ми се е случвало да видя призрак и то тамън 2 броя докато се учех да шофирам на бонсови поляни.Тези които са ходили знаят черквата където след нея пътя се разклонява на две единия отива нагоре към някви стари постройки а другия на долу.И аз от интерес да видя какво има отидохме,в колата сме 3ма,и на връщане виждам възрастна жена и мъж вехто облечени пребледнели,мъжа с бяла брада и с някав чибук в устата,седят с гръб към стената с поглед към пропаста а пътя е колкото да мине колата с по една педя отстрани,направо се насрах тогава,викам няма как да мина блъскам ги...свирнах ама няма реакция,минах и само чух единия приятел как вика гас гас и не се обращай.....ем нямаше ги в момента в който минах погледнах назад и нямаше никои.......
Колега, тази история разказвал ли си и я и друг път във форума? Струва ми се, че или съм я чел или съм я слушал някъде и нещата са едно към едно с това което си спомням.

Ето ТУК едно интересно клипче по темата

- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
BMWALPINA написа:bebekrisss написа:Не мисля, че трябва да се смеете на колегата!
Аз съм на мнение, че е възможно да съществуват такива неща! Има вече доста подобни необясними случки!
Колега, не се стряскай, защото явно тези неща са около нас.
P.S. Въпреки, че ако на мен се случи... направо че си пукна... от страх!
![]()
Мързи ме да пиша иначе бих ви разказал как се пускаше водата вкъщи преди време...
А сигурен ли си че сте сменили крановете?

Колеги, стига бе! Почивай те си повече, моля ви!

- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
Тая тема надминава и зачестилите по едно време анкети
http://www.youtube.com/watch?v=LEeSCYxo ... re=related 

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
bobi_maxo написа:Колеги, стига бе! Почивай те си повече, моля ви!
Колега , резбери че не от умората. Не може да гледаш нещо в продължение на минута и после до да си тръгне спокойно към оградата която както споменах е 1.80 с остри дъски на върха . И след като отидеш да го търсиш него просто да го няма ?! Дори райграса небеше отъпкан ?!?
Според мен от умора може да ти се привде нещо са 1-2 секунди и като се обърнеш да го няма , но не и да го гледаш в продължение на 60 секунди .
- Банго
- младши ентусиаст
-
да ти кажа напълно е възможно да е от умора,преди известно време се случи следното нещо на един сасед,карал си по пътя между две села доста далеч от софия но ми се наложило да спре,за да си опчине от продължителния път НО точне преди да спре пред колата му пренило цитирам:Абе беше нещо като кон ама с човешка глава и изведнъж излезна и такаи изчезна ама го видях за около 15-20 секунди.Та аз до ден днешен си мисля,че му се е превидяло от умората,защото не вярвам че има такива неща (маи се казваха Минотаври) и изобщо духове призраци и т.н
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА