Кое за теб е по важно?
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
someone написа:((:BuKcu:)) написа:Физически - не, ама като го ръгнеш някъде в психиката му....тогава физ. бой е цвете...
Викси, отразява им се на психиката, но в обратна посока. Решават че са велики, щом мълчиш и приемат мълчанието ти като прекланяне на глава... (даже имам конкретен човек предвид сега като го пиша това) За съжаление простащината и глупостта владеят света.
Има го и другия момент - ти мълчиш, докато другия се навива ли навива и в даден момент започва да се дразни от твоето привидно спокойствие и изблика на ярост е още по-жесток.
Ама ако ги нямаше глупостта и простащнината....нямаше да е интересен света

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Отстъпчивостта и дипломацията са качества, които само умния човек харесва и ще оцени... а нали все пак това целим, не живеем за простаците
Принципно в нашата мила родина нещата са много объркани... Тук още от ранна детска възраст е срамно да учиш, да ходиш на училище, да отидеш с написано домашно. Ако кажеш "Моля, г-жо" вместо "Ама, овцо, ти е*а ма***а, раз'ии'аш ли начи!" не си готин. Ако в студентските ти години ходиш на лекции и се готвиш за изпити, вместо да пиеш БГ водка в общежитията с провинциалните си другарчета - си загубеняк
Така е и по пътищата. Не ви ли прави впечатление, че да караш както си искаш е далеч по-лесно и удобно от това да спазваш правилника. Въпрос на възпитание е
Истината е, че в България е по-лесно и здравословно да си простак
Според мен трябва за всяка ситуация да се реагира индивидуално и само ако си преценил всички евентуални последствия

Принципно в нашата мила родина нещата са много объркани... Тук още от ранна детска възраст е срамно да учиш, да ходиш на училище, да отидеш с написано домашно. Ако кажеш "Моля, г-жо" вместо "Ама, овцо, ти е*а ма***а, раз'ии'аш ли начи!" не си готин. Ако в студентските ти години ходиш на лекции и се готвиш за изпити, вместо да пиеш БГ водка в общежитията с провинциалните си другарчета - си загубеняк

Така е и по пътищата. Не ви ли прави впечатление, че да караш както си искаш е далеч по-лесно и удобно от това да спазваш правилника. Въпрос на възпитание е

Според мен трябва за всяка ситуация да се реагира индивидуално и само ако си преценил всички евентуални последствия

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Кое за теб е по важно?
За мен е най-важно да изляза с достойнство от всяка ситуация.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Много си прав!

П.С:Мисля че я мернах твоята кола по Борис преди няколко седмици много хваща окото!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Най добре да прекараш 8-10 години във фитнеса, и през същото време да си ходил и на бойно изкуство, бокс, борба или от сорта. Естествено така си си запълвал времето докато следваш
Накрая вече си към 120кг и си подготвен за всякаква ситуация. Първо спориш и му доказваш с факти, че си прав и после като се направи на мъж и реши да се бие слизаш от колата/ставаш от стола и той се врътва и си тръгва. Е има го варианта в който се намесва огнестрелно оръжие или хладно, но тогава нещата вече се променят в полза на държащия оръжието.
Хората са казали най-хубавия бой е този който не се е състоял.
П.П.
Преди ходех на САМБО, но беше доста кратко тъй като човека с който ходех се отказа, някой по едричък има ли който иска да ходим 2 пъти в седмицата? Вторник и четвъртък от 19:00 ч. е тренировката. Аз съм начинаещ тъй, че няма от какво да се притеснява човека. На ЛС отговора

Хората са казали най-хубавия бой е този който не се е състоял.
П.П.

Преди ходех на САМБО, но беше доста кратко тъй като човека с който ходех се отказа, някой по едричък има ли който иска да ходим 2 пъти в седмицата? Вторник и четвъртък от 19:00 ч. е тренировката. Аз съм начинаещ тъй, че няма от какво да се притеснява човека. На ЛС отговора

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Прост човек и силен вятър нямат спиране-дърпаш се и ги пускаш да минават и глупостите си ги слагай на оная работа-не се ядосвай за чуждата простотия. Ако ти можеш нещо в себе си да подобриш-ОК, ама да се косиш защо някой казал или направил нещо...айде няма нужда 

Никой не мое ма връне на селу!
alexand написа:Аз имам друг опит. Убивам ги с мълчание и със снизходителен поглед, ама те не вдяват. Някои хора просто не могат да бъдат превъзпитани. Трябва да се върнеш назад във времето и да теглиш по един бой на майката и бащата. Та както си търпя ... и ми се е случвало е така да видя някой отявлен селянин, дето просто е със смешна прическа/очила/дрехи (сещате се) .. и ми се е искало първо да го питам, дали има майка и баща и после да го поритам около 20-30 мин. само защото е облечен анти-здрав разум. Абе искам да пребия някой... никога не ми се е налагало да ударя човек, ама крайно време е да ми се наложи, че ще експлоадирам. А като колегата по-нагоре и аз не мога ей така да ударя за глупости. Дебна някой да направи нещо непростимо тъпо ...
Нищо лично, ама се занимаваш с пц-та, нали?

В повечето случаи или ще се изсмея, или ще изопача думите на някой (много ма бива), така че да му стане гадно на него и като легне да спи да си мисли, "Аз сериозно ли съм такъв?!"

Трябва са ловкаш, за да обичат и другите. 2 пъти съм избухвал
първият път в 8-ми клас щях да изхвърля един през прозореца, после ме гониха мацки от 10-ти клас

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
Аз изключвам варианта всеки път да си мълча и т.н Нема как да стане всичко зависи от ситуацията и настроение. Понякога по добре да се правиш на луд.... Друг път по добре да му засечеш за колко главата му ще стигне до земята
Като цяло подкрепям мнението на Асен.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Бе бой си е на 1 во място
ето ви нещо и от бай ви Емо
"не падай на нивото на глупака,защото ако паднеш на неговото ниво-той там е много добър и ще те победи"
ето ви нещо и от бай ви Емо
"не падай на нивото на глупака,защото ако паднеш на неговото ниво-той там е много добър и ще те победи"

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
acer написа:........вторият беше преди 2 дена, замалко да изхвърля ректора си през прозореца отново, сега очаквам последствията........
Що не си го метнал, къв патрон си тогава

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: ....
Сигурно не си искал да кажеш точно това ...Манчев73 написа:narcosan написа:Колега стом си пробвал с добро и не се разбира му хварли един бои![]()
П.С Бииги да те уважаватТези дето си го тарсат разбирасе
Ама как така само тези дето си го ТАРСАТ бе?Бой наред......то тези дето не си го ТАРСАТ в момента утре ще го поТАРСАТ и треа пак наново бой.......Треа са БИИГАТ наред,ако не мое се Биигаш треа ги ръгаш с нож или да ги стреляш или да ги издебнеш кога са сами и тогаз да им скочиш с още 10 френда........наш как са ОСИРГАТ?
Биигаи да те уважават!!!!
Как десет на един ... ами после един по един ? Какво правим ? Вендета 10 поколения ? Или ще си ходите десетимата все заедно !
То ни да се биеш ,ни да отстъпваш ....
Опита ми показва ,че е по- добре да победиш с поглед !
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
GVT написа:Малииии,то жегата напна и нашите командоси нарипаха.Тук все биячи бре.Хората са си го казали,Со кротко со благо и ако не става с малко кютек.Умния винаги одстъпва,Нали си спомняте случая с пенсиониран шапкар и тарикат футболист как завърши.
С 9 патрона при самоотбрана

64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5