Въпрос за PayPal...
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Колеги, ще помоля някой които е наясно и има опит да ми изясни - с каква карта най безпроблемно ще мога да регистрирам в Paypal и ще мога да правя плащания в чужбина? Разбрах за VISA Electron че нямало проблем с тях, така ли е? Препоръчайте от коя банка да си изкарам такава, за препоръчване да мога да имам онлайн банкиране 

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Най- лесното и прегледно онлайн банкиране, което съм виждал тук е на ДСК май.
В никой случай не си взимай карта от Алианц. За 2 години от техни карти ме изпържиха над 2500лв и нямаше никаква адекватна реакция от банката в моя защита.
В никой случай не си взимай карта от Алианц. За 2 години от техни карти ме изпържиха над 2500лв и нямаше никаква адекватна реакция от банката в моя защита.
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
speedmaniac написа:Колеги, ще помоля някой които е наясно и има опит да ми изясни - с каква карта най безпроблемно ще мога да регистрирам в Paypal и ще мога да правя плащания в чужбина? Разбрах за VISA Electron че нямало проблем с тях, така ли е? Препоръчайте от коя банка да си изкарам такава, за препоръчване да мога да имам онлайн банкиране
Правилно си разбрал, че с VISA Electron няма да имаш грижи с плащанята, както сам знаеш банките са достатъчно много, така че избора е голям и в общи линии без фрапиращи разлики. Аз лично съм от години към Алианц и досега не съм имал никакви проблеми, предлагат и он-лайн банкиране.
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3