Коли за абитуриентските балове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 06 Апр 2009, 6:51

Дайте няканви предложения аз сега завършвам на 25-ти май :D че не върви да ме карат с мойто бмв..... :D :D :D
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от LoRi » 06 Апр 2009, 10:52

Mecho написа:Дайте няканви предложения аз сега завършвам на 25-ти май :D че не върви да ме карат с мойто бмв..... :D :D :D

До бала си ще успееш ли да я вкараш в сервиз тая кола? :help:

По темата - Е39 М пакет ако някой иска :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 06 Апр 2009, 11:39

аз немое ви разберем как ще дам на някои 1 шапка пари да ме вози аз на бала през 1997 бех с хуидаи пони 1,5глс ма си беше мое и на другия ден пак с него ходих до училището и ги попитах къде са ви скъпите коли :mhihi: :mhihi: :mhihi: друго ми е странно какъв според вас е смисъла? та откакъв зор пилеете парите на родителите ви ? ходете си с колите на ваште то в даскалото се знае на кои техните какви са и колко $ имат деца разбетере доста е смешно отстрани точно като господин за 1 ден и какво возиш се в някаква ламарина дето ваште са бачкали като негри в златна мина и нито смееш да пръднеш нито нищо ,какво показвате с тези коли че имате кинти или сте от мафиата винаги умирам от смях по баловете много по добре е да сте си с собствените коли и да се чувствате нормално отколкото ниакои да ви вози с некаква талига и да гледа сърдито ако се опиташ нещо да направиш в колата :mhihi: :mhihi:
я между другото бех изпил парите за куверта та ходих само до рестуранта ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 06 Апр 2009, 12:29

Мишу написа:аз немое ви разберем как ще дам на някои 1 шапка пари да ме вози аз на бала през 1997 бех с хуидаи пони 1,5глс ма си беше мое и на другия ден пак с него ходих до училището и ги попитах къде са ви скъпите коли :mhihi: :mhihi: :mhihi: друго ми е странно какъв според вас е смисъла? та откакъв зор пилеете парите на родителите ви ? ходете си с колите на ваште то в даскалото се знае на кои техните какви са и колко $ имат деца разбетере доста е смешно отстрани точно като господин за 1 ден и какво возиш се в някаква ламарина дето ваште са бачкали като негри в златна мина и нито смееш да пръднеш нито нищо ,какво показвате с тези коли че имате кинти или сте от мафиата винаги умирам от смях по баловете много по добре е да сте си с собствените коли и да се чувствате нормално отколкото ниакои да ви вози с некаква талига и да гледа сърдито ако се опиташ нещо да направиш в колата :mhihi: :mhihi:

Така е брат, просто децата не се интересуват че днешно време един бал може да коства маса пари на родителите им. Даже четох че миналата година масово хората са теглили кредити за да може да изпратят децата си на бал. Аз на моя бал ходих с един мерцедес, който беше на приятел. И аз мислех да киселея с чисто нова фадрома на ама в последния момент се отказах.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 06 Апр 2009, 12:53

Аз пък реших да съм си с мойта е36ца :D Чудех се, защото имах възможност да ходя с черно е60 безплатно, но реших че наистина е тъпо щото всички се знаем кой с ква кола е и ми изглежда смешно да си тежкар 1 ден, а и един приятел ше ме кара и мисла че ше е екстра, щото както каза колега по-горе ше съм си отпуснат и шси праа квот си искам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 06 Апр 2009, 13:43

Aз пък бих дарил моята бяла е39-ка, верно по-подходяща е за сватби, ма ако някои няма кола да свирка.

Потребител
Аватар

Мнение от luc1fer » 06 Апр 2009, 14:07

hemicharger написа:
Мишу написа:аз немое ви разберем как ще дам на някои 1 шапка пари да ме вози аз на бала през 1997 бех с хуидаи пони 1,5глс ма си беше мое и на другия ден пак с него ходих до училището и ги попитах къде са ви скъпите коли :mhihi: :mhihi: :mhihi: друго ми е странно какъв според вас е смисъла? та откакъв зор пилеете парите на родителите ви ? ходете си с колите на ваште то в даскалото се знае на кои техните какви са и колко $ имат деца разбетере доста е смешно отстрани точно като господин за 1 ден и какво возиш се в някаква ламарина дето ваште са бачкали като негри в златна мина и нито смееш да пръднеш нито нищо ,какво показвате с тези коли че имате кинти или сте от мафиата винаги умирам от смях по баловете много по добре е да сте си с собствените коли и да се чувствате нормално отколкото ниакои да ви вози с некаква талига и да гледа сърдито ако се опиташ нещо да направиш в колата :mhihi: :mhihi:

Така е брат, просто децата не се интересуват че днешно време един бал може да коства маса пари на родителите им. Даже четох че миналата година масово хората са теглили кредити за да може да изпратят децата си на бал. Аз на моя бал ходих с един мерцедес, който беше на приятел. И аз мислех да киселея с чисто нова фадрома на ама в последния момент се отказах.

Аз мисля, че не е задължително примерно всички да сме в лескави коли и да се газарим за един ден примерно... ;) За мен това ще е една сбъдната мечта да речем ако мога да се возя с някоя по хубава кола.Другият важен фактор е, че трябва да се събразим с възможностите на родителите си, а не както повечето правят искам това искам онова и те кво да кажат мислят някакъв вариант и гледат да го купят. ;)
Пали гумите а не душата си.

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 06 Апр 2009, 14:22

миналата година возих за символични пари с цел услуга, та и тази година някой ако е на зор да свирне...ще помогна
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 06 Апр 2009, 14:39

luc1fer написа:
hemicharger написа:

Аз мисля, че не е задължително примерно всички да сме в лескави коли и да се газарим за един ден примерно... ;) За мен това ще е една сбъдната мечта да речем ако мога да се возя с някоя по хубава кола.Другият важен фактор е, че трябва да се събразим с възможностите на родителите си, а не както повечето правят искам това искам онова и те кво да кажат мислят някакъв вариант и гледат да го купят. ;)

Не бе, то не е лошо на бала да се возиш в лъскава кола, ама номера е да не натоварваш родителите си с огромни разходи. Всеки си знае семейството. Аз преди няколко години говорих с един познат за една кола защото исках да направя подарък на една мацка и той ми обяви че иска 1000 лв. При условие че в случая за него тея 1000лв са пари за семки.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 06 Апр 2009, 15:14

Ми вижте сега, това си е до човека. И аз си мислех да киселея много на бала и си викам...Е са ше си взема адската кола от рода на Ферари Мерари, Астън и т.н....всичко хубаво, ама попаднах на едни обяви дето тия коли ги дават за по 500 евро па ДЕН, че някои и за повече / колко е вярно не знам/....не че проблема е в парите, но.... някак си е адски безсмислено да дам тези пари, за да се возя в някаква си кола...която примерно може и да не е на мое разположение цялата вечер, а отделно сигурно се плаща и за шофьора...и се вкарваш в един филм...
Така че допълнителната гъзария може и да я пропусна, пък и моята си кола си е екстра, само шофьор да си намеря и всичко е тип-топ :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 06 Апр 2009, 18:44

още едно безплатно за Пловдив :)

то аз се радвам повече от абитурентите
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 10 10 11
4 8 15 16 23 42

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Мнение от M.Velichkov » 06 Апр 2009, 20:42

Ако сме готови до края на месеца , ще има на разположение на софийска област една много лачена и синя Е12-ка с хубава лачена 16-ка. Ако има мераклии на ЛС
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

Потребител
Аватар

Мнение от Горан » 12 Апр 2009, 15:16

Колеги от бургас и морето ако има някой който знае или може да предложи някоя е60ка някоя 7мичка или някое джипче ,разбирасе от любимата марка ,да не се притеснява .
Датата е 24 май и от бургас трябва да се отиде до слънчев бряг .
Треее се вози една мацка .Правя и услуга като поразпитвам по тук по там за автомобилче .
ако някой може да предложжи нещо нека драсне в темата или на лс .
мерси предварително

мерси предварително

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от feel » 12 Апр 2009, 17:15

Колеги аз търся кола за мой приятел(искам да му направя подарък за бала).Няма да ме има,та затова искам да му я осигуря предварително.Става въпрос за 23май-разбира се ще си платя,та чакам оферти на лс.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 12 Апр 2009, 18:35

Колеги, търся, някой да ме разкара мен на бала ми, който е на 21 май.
Малко ми е неудобно така, се пак не се познаваме, но няма от къде да намеря познат с такива коли като вашите !
Ще съм благодарен ако получа някакви оферти на ЛС.
:help:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата