Дойде време и аз да се "похваля" :)
Модератор: Общи модератори
Моите съчувствия колега! Вярвай ми плаче ми се като гледам снимките...
Крадат... НЕЩАСТНИЦИТЕ мръсни които само си мечтаят да карат истински Баварки, дори и на сън! Това са сигурно някой хюмненца от форума дето точат на Тати колата и се правят на голямата работа в квартала с някоя писюр п**** на седалката ...
Колега от форума Е39 наскоро дебнеше и хвана един такъв някъде около Руски паметник....
Ей колеги осакатявам ги от бой такива мизерници! Ако трябва и ще ги лежа!
Крадат... НЕЩАСТНИЦИТЕ мръсни които само си мечтаят да карат истински Баварки, дори и на сън! Това са сигурно някой хюмненца от форума дето точат на Тати колата и се правят на голямата работа в квартала с някоя писюр п**** на седалката ...
Колега от форума Е39 наскоро дебнеше и хвана един такъв някъде около Руски паметник....
Ей колеги осакатявам ги от бой такива мизерници! Ако трябва и ще ги лежа!
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
колега много жалко и аз от 1 седмица съм с е46 купе феслифт и ме наплашиха много с фаровете сега като гледам твойте направо
добре,че има паркинг до нас

- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Баткооооооооооо , кво става тука бе
не мога да повярвам просто какво става с тия хора бе , бахти капутите заааеби лелееее как се нервирах
Как са я отворили буквално като консерва , ебахти боклуците нямам думи просто, нямам
Съжелявам, колега, много ми стана криво за тебе ма няма начин "България страната на неограничените възможности"

Съжелявам, колега, много ми стана криво за тебе ма няма начин "България страната на неограничените възможности"

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
и наи тъпото е че ще ги дадът за без пари на някои калъв де..а и педалитеbivola написа:Баткооооооооооо , кво става тука бе![]()
![]()
![]()
![]()
не мога да повярвам просто какво става с тия хора бе , бахти капутите заааеби лелееее как се нервирах
![]()
![]()
Как са я отворили буквално като консерва , ебахти боклуците нямам думи просто, нямам
![]()
![]()
![]()

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Толкова колега , ще се надрусат един път да изтръпнат харабийската и това,а човека са ще се разправя един месец

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i

Е*ати яростта ме обзе...........! Съжалявам, колега - друго не виждам какво да кажа

PS: Съдейки по думите на Azrail, че полицаите му казали, че се краде много - забелязвате ли няк'ва тенденция - пазара на коли втора ръка умря и тия "търговчета" май тръгнаха по друг начин да се прехранват

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ужасна работа,ама тези дето са направили това ужасн одело не са били поредните пишлемета дето свалят лайсни и халогени,найстина много жалко,ти ще я оправиш и пак ще е красавица
Чудя се колеги как спите като знаете че баварките ви са пред блока,аз ще се поболея
Чудя се колеги как спите като знаете че баварките ви са пред блока,аз ще се поболея
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Колега и на мен ми претуптя сърцето, а най-лошото е че и аз съм от хиподрума лелелел... направо ще спя в колата май 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
толкова обезобразени по този начин коли станаха вече а нито един не е хванат,дееба
поне като гледам какви са били прибрани,джантите са ги оставили

поне като гледам какви са били прибрани,джантите са ги оставили
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3