Големи ЖАНТИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 06 Мар 2009, 20:28

До колкото разбрах не става дума за БМВ, нали!?
За Аудито си вземи оригинални 17-ки, има модел с 6 широки лъча, мноого здрава джанта и няма да е толкова скъпа втора употреба!Ще усетиш разлика във возията и малко в пъргавината на колата, но ще стане по-стабилна!
Предимството на "кашкавалите" от Маргел е, че могат лесно да се изправят машинно, до като при повечето оригинални здравеняци има опасност да се пукнат при натиск, ако са много криви...!

Пример:
Изображение
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 06 Мар 2009, 21:13

Слагай смело и карай внимателно :mhihi: Тъкмо няма да имаш проблеми с КАТ- докато пазиш джанти и гуми, ще караш по- бавно.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Мар 2009, 12:47

ktv написа:Слагай смело и карай внимателно :mhihi: Тъкмо няма да имаш проблеми с КАТ- докато пазиш джанти и гуми, ще караш по- бавно.

Хаххах , те дупките и детските градини са едиснтвеното което ме кара да намаля :mhihi:
И да за А6 , става на въпрос - мерси за инфото , но така и не разбрах - във Мергел , само ментета ли има - ако да , ебах ти менте джанта за 1000 (4те) , то тогава оригинала , колко е - 4000 :roll:
Иначе като модел , максимално ме кефи тоя :
http://www.margel.info/images/rim_model ... 50px_1.jpg
Пише - Италия - но чух доста лоши отзиви от тоя сайт ...
Работата се е видяло че ще се ходи на 2ра ръка , но така или иначе ще поизчакам около месец .

Някой да знае , място от където се вземат гуми+джанти на лизинг , все пак говорим за покупка 1500лв+ , все трябва да са измислили нещо търговците .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 07 Мар 2009, 16:29

acho.rs написа: ако да , ебах ти менте джанта за 1000 (4те) , то тогава оригинала , колко е - 4000 :roll:

БМВейските 18'' са по 800лв. парчето, няма се пуашиш ;)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Мар 2009, 17:12

acho.rs написа:
ktv написа:Слагай смело и карай внимателно :mhihi: Тъкмо няма да имаш проблеми с КАТ- докато пазиш джанти и гуми, ще караш по- бавно.

Хаххах , те дупките и детските градини са едиснтвеното което ме кара да намаля :mhihi:
И да за А6 , става на въпрос - мерси за инфото , но така и не разбрах - във Мергел , само ментета ли има - ако да , ебах ти менте джанта за 1000 (4те) , то тогава оригинала , колко е - 4000 :roll:
Работата се е видяло че ще се ходи на 2ра ръка , но така или иначе ще поизчакам около месец .

Някой да знае , място от където се вземат гуми+джанти на лизинг , все пак говорим за покупка 1500лв+ , все трябва да са измислили нещо търговците .

Още една лоша новина имам за теб, не стига, че репликите са 1000лв + ами и гумите са малко по- скъпи от тях ;)
Дали има друго място по света в което се купува кола и после осъзнаваш, че не можеш да и купиш джанти..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 07 Мар 2009, 17:47

bum_bum написа:
acho.rs написа:

Още една лоша новина имам за теб, не стига, че репликите са 1000лв + ами и гумите са малко по- скъпи от тях ;)
Дали има друго място по света в което се купува кола и после осъзнаваш, че не можеш да и купиш джанти..

Всяко едно , където има коли втора употреба - едни "маркови" джанти , демек АЦ шницер или Хаман и тн 21" в комплект с гуми са към 20-23 000 лева :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 07 Мар 2009, 17:57

Абе, що за селски гъзар трябва да си, за да си вземеш джанти и гуми на лизинг?

А утре като стане нещо и срещнеш някой бордюр или друго и ти се наложи да дадеш 300-400 кинта за ремонт на джанта + нова гума?
И ремонта ли ще си плащаш на лизинг?
Или ще теглиш потребителски кредит?

Нищо лично към автора, за съжаление не е единствения...
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 07 Мар 2009, 18:27

eraziel написа:Абе, що за селски гъзар трябва да си, за да си вземеш джанти и гуми на лизинг?

А утре като стане нещо и срещнеш някой бордюр или друго и ти се наложи да дадеш 300-400 кинта за ремонт на джанта + нова гума?
И ремонта ли ще си плащаш на лизинг?
Или ще теглиш потребителски кредит?

Нищо лично към автора, за съжаление не е единствения...

Абе стига сте ми се правили на баровци бе !!!
Както казах много работи на едно ми се струпаха и временно не работя - кво се заяждате .
Като говорим за стока над 1500+ , нормално е да се мисли за лизинг - независимо за какво става дума - телевизор , гума или хладилник.
Нямам друг кредит , междудругото .
Последна промяна acho.rs на 07 Мар 2009, 18:31, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 07 Мар 2009, 18:30

Aз лично не виждам с какво едни джанти биха ти подобрили качеството на живот, че да си заслужава да теглиш заем заради тях. Не става въпрос да се правим на "баровци", а да се разпростираме според чергата си :)
Но както казах, това си е лично мое становище, може пък и аз да съм сбъркан :help:
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 07 Мар 2009, 18:33

eraziel написа:Aз лично не виждам с какво едни джанти биха ти подобрили качеството на живот, че да си заслужава да теглиш заем заради тях. Не става въпрос да се правим на "баровци", а да се разпростираме според чергата си :)
Но както казах, това си е лично мое становище, може пък и аз да съм сбъркан :help:

Точна заради това питам - подобряват ли нещо - нали за това пуснах темата , защото не знам . Прав за чергата , но не трябва и да се ходи в другата крайност - да се правим на мишки.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 07 Мар 2009, 20:10

Ако нямаш кинти и трябва да теглиш заем,
за да си ги вземеш-мисля, че не си заслужава.
Джантите няма да ти подобрят живота, а само
външния вид на колата ти. Е айде и поведението
на колата...Ама постави колко пъти влизаш в завой
с голяма скорост и колко пъти влизаш в дупка!
Аз имах 16" оригинални и минах на Хаман 18".
Возенето се влоши, дупките и неравностите си се
усещат, но аз ги взех само заради, това че отварят
самата кола. Ако нямах парите да си ги позволя,
не бих го направил.
Все пак ти решаваш
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 07 Мар 2009, 21:03

:OT:

Абе кво го направихте човека бе, това си е негов проблем как ще ги плаща, това ли Ви пита!????Моралисти ли сте, кви сте, а и не знам що модераторите трият мнения избирателно за офтопик и не ви санкционират нещо дето си чешете езиците в темите!?Дайте мнение по точно зададения въпрос, или си трайте!
:evil:

П.П.Точно в чужбина всичко живее на кредити, не зависимо дали се изплащат джанти, шкафче за обувки или джапанки!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 07 Мар 2009, 21:16

Взе ли джантоци, колега?
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 07 Мар 2009, 21:17

Модераторите трием избирателно, щото получаваме подкупи от определени хора. Корумпирани сме, кво да правим - все от нещо трябва да се живее. Отделно, че избиваме комплекси пак избирателно върху определени хора ... и тн... абе схемата ви е ясна.

Сега едно модераторско мнение - виждам няколко души за официално предупреждение. Когато не ви харесва някое мнение - просто го подминете. Ако толкова искате да се противопоставите - направете го цивилизовано, както би отивало на човек, каращ БМВ. Ако искате да го "нахраните" - има ЛС за тази работа.
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 08 Мар 2009, 10:48

маргел не маргел мнения сякакви вапрос на касмет и на каране а на колегата предлагам следното пи4 кви и джанти да си земеш за да не му мислиш толко зимаи си нови земи си и фактура както следва застраховаш си ги кам застрахователа и да се с4упят ще ти ги платят
ИзображениеИзображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата