Къде живеем...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 18 Фев 2009, 1:39

Като ученик ходех всеки ден на лостовете в училището до нас,и не само аз ами доста хора се събираха там вечер.Тях ги сполетя същата съдба,мангалите ги разкъртиха и развлекоха при полужение че в техникума има охрана!Просто тва долно племе не се спира!
Мене ми разбиваха гаража безброй пъти вече не помня колко работи ми откраднаха:3 електружене още толкова ъглошлаивки може и пожвче дрелки,2-3 колелета.10ина въдици,части-маховици,глави някога имах за жигула шлаивмашинки и още и още много........
Даже последния електрожен го бяха предали на вторични разплели медта от намотките за 20-30лв. а тои струва 300.
Е как да не съм етнически толерантен :twisted: към тия племена :bang:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 18 Фев 2009, 11:07

Имам един милиционер комшия, та той казва, циганин на снимка да го видиш, шамар треа да му удариш. Инак отидохме сутринта и стигнахме до извода, че ще ги направим лостовете от дърво, та по-късно ще идем да видим какви дървении има в Бриколажа и ще ги възстановим. От метал и да ги направим ще ги гепят пак.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 18 Фев 2009, 11:14

И дървени пак ги трошат-за огрев, въобще не им дреме колко пари са дадени, цигания до шия :ranting:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Фев 2009, 13:39

то все пак е в парка, ако им трябва дърва за огрев има в изобилие клони всякаквъи нападали и сухи..
Изображение

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 19 Фев 2009, 18:29

хах брат затова съм против циганите,само един циганин е склонен към такова деяние :D :D :D
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата