Призив на водачите на двуколесни мпс!!!
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Bogat-Beden написа:SKISA написа:аз казвам ,че е равносилно да пусна тема : "Призив на водачите на 4-колесни МПС!" . и да искам пешеходците ,примерно като ни видят да правят път ,щото караме бързо и да не стане беля!!!
не казвам ,че всички ,каращи мотори са идиоти ,но голяма част и то много голяма са или близо до ,или пълни идиоти! не се пазят ,а чакат некой да ги пази! няма да стане! ако си спазват правилата ще им е по-лесно ,но не го правят и за тва загиват и се пребиват в повечето случаи! казвам -в повечето ,защото има една много малка част ,в която и ти може да си ,любо,които не са такива! огромната част ,обаче прави глупости като се качи на мотора и па и напират да са некаки привилигеровани на пътя! ми просто нема да се получи..... огледалата ги ползвам винаги като правя маневра и поглеждам и пазя ,като разчитам да имам времето при нормална скорост на тоя зад мене да го видя....!!! ако е ненормална -нема как да го видя.....абсолютно,аз лично 5 минути бях изтръпнал като мина няква лисколетяща концепция покрай мен на Цариградско с минимум 200 в натоварено движение
![]()
,при това МЕЖДУ средната и лявата лента... Е опитайте се да ме убедите че на този условно наречен "човек" му пука за неговия или нечий друг живот или здраве...
Тва не значи, че трябва да ги избием нали? Сигурно ще отречете, че когато сте с кола и видите пролука да минете по напред не го правите...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
BMWALPINA написа:Bogat-Beden написа:SKISA написа:аз казвам ,че е равносилно да пусна тема : "Призив на водачите на 4-колесни МПС!" . и да искам пешеходците ,примерно като ни видят да правят път ,щото караме бързо и да не стане беля!!!
не казвам ,че всички ,каращи мотори са идиоти ,но голяма част и то много голяма са или близо до ,или пълни идиоти! не се пазят ,а чакат некой да ги пази! няма да стане! ако си спазват правилата ще им е по-лесно ,но не го правят и за тва загиват и се пребиват в повечето случаи! казвам -в повечето ,защото има една много малка част ,в която и ти може да си ,любо,които не са такива! огромната част ,обаче прави глупости като се качи на мотора и па и напират да са некаки привилигеровани на пътя! ми просто нема да се получи..... огледалата ги ползвам винаги като правя маневра и поглеждам и пазя ,като разчитам да имам времето при нормална скорост на тоя зад мене да го видя....!!! ако е ненормална -нема как да го видя.....абсолютно,аз лично 5 минути бях изтръпнал като мина няква лисколетяща концепция покрай мен на Цариградско с минимум 200 в натоварено движение
![]()
,при това МЕЖДУ средната и лявата лента... Е опитайте се да ме убедите че на този условно наречен "човек" му пука за неговия или нечий друг живот или здраве...
Тва не значи, че трябва да ги избием нали? Сигурно ще отречете, че когато сте с кола и видите пролука да минете по напред не го правите...
не отричам и ако ме треснат си поемам отговорността и не рева като ущипан!! така че като се мушиш с мотора и те треснат си е за твоя сметка и никой не ти е виновен. не сме тръгнали да ви избиваме-караме си и вие си карайте и не очаквайте по-особено отношение щото сте еди кви си !! няма по-особено отношение!!!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Абе тука са ше се трепеме ли?
Дали ще си на 2...4...5...50 колела...като не те слуша главния...няма спасение, така че...очите на 52374384181 за всякакви субекти.
До преди малко един велосипедист / как ли не умря от студ??!!/ се ръгаше ту вляво, ту вдясно...и барабар с него с аз шаря по платното, щото на тоя не мога да му предвидя действията и какво ще следва. Така че ща не ща се съобразявах с него и при първа възможност го минах...по отдалече...та да не земе да влезе при мене...за компания..
Вниманието трябва да работи на пълни обороти, да се наблюдава всяка една ситуация...и даже понякога е по-добре да пуснеш някой, независимо на колко колела е...отколкото...после последиците...които не са приятни.

Дали ще си на 2...4...5...50 колела...като не те слуша главния...няма спасение, така че...очите на 52374384181 за всякакви субекти.

До преди малко един велосипедист / как ли не умря от студ??!!/ се ръгаше ту вляво, ту вдясно...и барабар с него с аз шаря по платното, щото на тоя не мога да му предвидя действията и какво ще следва. Така че ща не ща се съобразявах с него и при първа възможност го минах...по отдалече...та да не земе да влезе при мене...за компания..
Вниманието трябва да работи на пълни обороти, да се наблюдава всяка една ситуация...и даже понякога е по-добре да пуснеш някой, независимо на колко колела е...отколкото...после последиците...които не са приятни.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Първото и последното клипче къртят
Отностно темата... не виждам нищо лошо още веднъж да се подсетим да сме по внимателни и наблюдателни... сигурен съм че всички спазвате ограниченията,законите и правилата по пътищата, но нека още веднъж се '''огледаме'''... "Just in case"

Отностно темата... не виждам нищо лошо още веднъж да се подсетим да сме по внимателни и наблюдателни... сигурен съм че всички спазвате ограниченията,законите и правилата по пътищата, но нека още веднъж се '''огледаме'''... "Just in case"
Бъдете по толерантни, по добре моторист пред теб отколкото зад теб!
При падане от мотор в градски условия дори с 50 км/ч може да е фатално!

Три пъти са ми задирали колата и то все леки коли ,но как пък не съм попадала на таквиз нагли мотористи за които прочетох тук

Що така заклеймявате всички и ги поставяте под един знаменател

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
SKISA написа:BMWALPINA написа:Bogat-Beden написа:SKISA написа:аз казвам ,че е равносилно да пусна тема : "Призив на водачите на 4-колесни МПС!" . и да искам пешеходците ,примерно като ни видят да правят път ,щото караме бързо и да не стане беля!!!
![]()
не отричам и ако ме треснат си поемам отговорността и не рева като ущипан!! така че като се мушиш с мотора и те треснат си е за твоя сметка и никой не ти е виновен. не сме тръгнали да ви избиваме-караме си и вие си карайте и не очаквайте по-особено отношение щото сте еди кви си !! няма по-особено отношение!!!
Съгласен съм! Но когато стане хубаво времето определено трябва да ни се повиши вниманието, защото точно тогава наизлизат мотористите, а както знаем те доста по трудно се виждат. Не казвам постояно да краме с мисълта дали няма да мине някой моторист, ами просто да се оглеждаме повече, както има една поговорка "7пъти мери 1 път режи". Искам да подчертая, че не защитавам моториситие които карат с по 200 и те изпреварват от ляво по цариградско докато караш в лявата лента, но просто много ги плуете тези които си карат моторите както вие колите, визирам бутнате по светофарите, на мене лично не ми пречат като минават най отпред, имат възможност правят го, а и да нямат аз винаги гледам да им направя път най-малкото защото предпочитам да минат покрай мен и да не ги мисля повечв от колкото да са окло мен и да ме е страх да шавна на пътя. Нека да сме по либерални към по лабилните на пътя, все пак нито губим нито печелим от това.
Точно така аз им правя път като ги видя на светофар да минат колко се може по-бързо и по-далече от мен. Защото те ще минат дори и да не им направя и какво най-много да ми одраскат колата, по-добре да се свия.
Винаги има такива дет са ненормални и карат с неразумни скорости, или по скоро винаги има и такива дет карат с разумни скорости и са нормални
. Лошото в случая е че повечето са от първия тип, за разлика от тези в колите. Всеки нарушава ограниченията нека да не си кривим душата, но все пак с колко с 20 30 км , а не с 100 150 нали. Аз до сега не съм видял мотор извънградско, който да е карал с по-малко от 160 е за какво си говорим тогава.
Винаги има такива дет са ненормални и карат с неразумни скорости, или по скоро винаги има и такива дет карат с разумни скорости и са нормални

- angel_ti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90;320si
- Мечтае да кара: m3 e30
- Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)
Сондьора написа:Незнам кво си мерите с мотористите, аз лично съм яко толерантен спрямо тях. Не съм си взел мотор, заради такива, като повечето тук...."кво ме *бе тоя комплексар......", а неможе да разберете, че усещането да караш мотор е 100 пъти по яко от тва на кола....няма нищо общо с комплексарщина...по същата логига 90 % от каращите БМВ са комплексари!
Бъдете по толерантни, по добре моторист пред теб отколкото зад теб!
При падане от мотор в градски условия дори с 50 км/ч може да е фатално!

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
......
Клипчетата са уникални-най-доброто е първото- Челинджъра как размаза скапаняка с кенефа, говорещ по телефона и ебаващ се с моторджиите- ДАЙТЕ МИ ТАНК и глейте кво стаа ей!!!!!!!
Относно темата-мене за един сезон стаж като моторист най-малко 6 пъти щяха да ме убият некви малоумници/чки със сетива заврени в гъза и нехаещи за нищо, като последния (беше с бус с некъв селски номер) щеше да ме смаже в тролей номер 4....е размина се само с псувни и счупено огледало на буса, ма немаше как да го бия щото точно на кръговото имаше милиционери...Та-мотористите ги има всякакви-безрасъдни, лайненца, гъзенца и т.н., но моля ви не поставяйте всички под един знаменател и не бъдете нетолерантни към ездачите на пътя!
Относно темата-мене за един сезон стаж като моторист най-малко 6 пъти щяха да ме убият некви малоумници/чки със сетива заврени в гъза и нехаещи за нищо, като последния (беше с бус с некъв селски номер) щеше да ме смаже в тролей номер 4....е размина се само с псувни и счупено огледало на буса, ма немаше как да го бия щото точно на кръговото имаше милиционери...Та-мотористите ги има всякакви-безрасъдни, лайненца, гъзенца и т.н., но моля ви не поставяйте всички под един знаменател и не бъдете нетолерантни към ездачите на пътя!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
Мотористите да си карат...
Като се задаваш с 300 отзад, означава че ти стиска да поемеш риска, че аз си паля цигарата и изпреварвам със 140 Ладичката отпред, която е с 80.
Точка по въпроса.
Живи и здрави всички, малко повече внимание и всичко си е ОК.
Ако си карате като бели хора моторите по магистралите със 150-160, всичко е ОК. Ако карате с над 200, успех
И както каза SKISA, ебал съм ти и и привилегиите по БГ пътищата. Един път ми насочиха пистолет от депутатска кола, щото не давах път на някакви гейове с правителствена седмица. Могат да се е*** в гъ**. Аман от богопомазани и тарикати в тая погранична територия, наречена България.
Като се задаваш с 300 отзад, означава че ти стиска да поемеш риска, че аз си паля цигарата и изпреварвам със 140 Ладичката отпред, която е с 80.
Точка по въпроса.
Живи и здрави всички, малко повече внимание и всичко си е ОК.
Ако си карате като бели хора моторите по магистралите със 150-160, всичко е ОК. Ако карате с над 200, успех

И както каза SKISA, ебал съм ти и и привилегиите по БГ пътищата. Един път ми насочиха пистолет от депутатска кола, щото не давах път на някакви гейове с правителствена седмица. Могат да се е*** в гъ**. Аман от богопомазани и тарикати в тая погранична територия, наречена България.
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
BMWALPINA написа:имат възможност правят го

Е те точно от тука ни идва проблема с цялото движение !!!
Какво значи имат възможност ??!?! И аз имам възможност всеки ляв завой да го взимам от дясната лента и обратното, за да съм най-отпред, но не го правя като повечето СЕЛТАЦИ! Имали възможност... ми те джиповете имат възможност да минават през бордюри, освен да почнат да си минават през островчета по светофарите, ми даже и да внимаваме с тях, ако искате?! Пълни глупости , правилата за движение са за ВСИЧКИ, ако ще не на 2 колела, ами на едно помощно да са!

Аз викам да пуснем една тема по другите форуми
"Внимавайте колеги, след дълга зима ни се късат гуми, караме с вратите напред, ослушвайте се за нас!"
Как ще бъде прието това от колегите моторджии?

Иначе на тези, които карат съвестно моторите си и мислят, докато го правят им обещавам, че няма да пострадат заради мен

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Когато се научите да спазвате и вие правилата не да карате с 300 между лентите и колите тогава може да имате някви претенции
- Azrail
- UFO Pilot
-
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3