Нос

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 19 Фев 2009, 11:42

И аз имах проблем със дишането и след намесата на хирурга и лазера всичко е ОК,Болка при мен нямаше не ми чупиха носа а рязаха и гориха Конхите (или както му беше името :uups: ) после обаче носа ти е доооста пораснал :) Неприятни са тампоните който са ти ги навряли чак в мозъка :shock: Като ти ги сменят има риск да припаднеш ако си по притеснителен,после обаче има и едни пластини дето са ти в носа и са захванати за Хрущяла като ги махат болка няма,освен ако не махнат всички конци и дръпнат тогава имаш чувството че ти вадат мозъка през гъза :D
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 19 Фев 2009, 11:47

Я да попитам, че аз имам подобен проблем...

Значи преди да продължа само да посяна, че съм посетил доста места, и съм пробвал какво ли не...

Баща има нещо като алергия, която е целогодишна...Тече му секрет наподобяващ вода... От 2-3 години и моя нос започна...кихам доста и след като кихна кранчето потича и чак след 30-40 мин се нормализирам...Сега зимата се запишва доста по често , лятото не е запушен ама като кихна и ....

Не ми е чупен носа и нямам видими дефекти...ноздрите ми са с еднаква големина...Също така доста често ме сърби носа...

:help:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 19 Фев 2009, 12:28

Естет?!
По-голям нос?!?!?!
Вадене на мозъка през носа... Шшшшш, така нема се разберем... Ебавам ти операцията, аз нямам никви секрети... все още

Това за секрета е гадно, преди гледах обесняваха има едни кухини до носа забравих им името, те могат да се напълнят с всякви гадости... и тогава се прилага пункция за да се установи секрета и следват медикаменти, чувал съм има доста успехи.

Аз сега съм на изчакване, че нямам достатъчно инфо и имам опасения, че могат да ми влошат положението. Добре че нямам никви секрети поне, че тогава изобщо нямаше да се чудя.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 19 Фев 2009, 12:59

Scott написа:И аз имах проблем със дишането и след намесата на хирурга и лазера всичко е ОК,Болка при мен нямаше не ми чупиха носа а рязаха и гориха Конхите (или както му беше името :uups: ) после обаче носа ти е доооста пораснал :) Неприятни са тампоните който са ти ги навряли чак в мозъка :shock: Като ти ги сменят има риск да припаднеш ако си по притеснителен,после обаче има и едни пластини дето са ти в носа и са захванати за Хрущяла като ги махат болка няма,освен ако не махнат всички конци и дръпнат тогава имаш чувството че ти вадат мозъка през гъза :D

едно към едно с мен колега... Точно конхите и при мен ги рязаха и общо взето ситуацията беше като при теб.... Обаче наистина си заслужава...

Не се шашакайте мъже сте все пак :winky:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 19 Фев 2009, 13:13

kOnPuBkA написа:
Scott написа:И аз имах проблем със дишането и след намесата на хирурга и лазера всичко е ОК,Болка при мен нямаше не ми чупиха носа а рязаха и гориха Конхите (или както му беше името :uups: ) после обаче носа ти е доооста пораснал :) Неприятни са тампоните който са ти ги навряли чак в мозъка :shock: Като ти ги сменят има риск да припаднеш ако си по притеснителен,после обаче има и едни пластини дето са ти в носа и са захванати за Хрущяла като ги махат болка няма,освен ако не махнат всички конци и дръпнат тогава имаш чувството че ти вадат мозъка през гъза :D

Не се шашакайте мъже сте все пак :winky:
Нали знаеш,че нас наи ни е страх от игли :)
П.п иначе сега няма нищо общо заслужава си.
Най важното е да е хубава болницата,да не е като в пирогов да се чувстваш добре и да ти е чисто,защото аз седях 3 дни в Токуда и съм много доволен :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Предишна

Назад към Извън Темата