Роми Грабят Къщите На Българи! ВАЖНО!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 08 Фев 2009, 21:44

Rebel написа:Гнусните мангали крадат беззащитните хора. :evil:
Дайте да се съберем 200 коли и да отидем, за да се насерат!

И нагли на всичкото отгоре бе, нищо не ги притеснява. Ще ги питам за протекция като се вдигнем 300-400 човека със заканата ако не са по-тихи от водата и не спрат да крадат горките хора, ще падне здрав кьотек! Сериозно, аз съм твърдо ЗА

Човечеца от репортажа плачеше като малко дете, майка им де*а!!! :evil:

Айде де, давайте да видим колко хора има готови да търгнат.

Става дума за хора дето могат да се оправят в мелета, не да водиме 20 човека, които да спасяваме после...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 08 Фев 2009, 21:58

Ако дори 10 % от форума се събере и се вдигне до там, мисля че "битката" ще е доста неравностойна и едва ли ще се стигне до мелета... Важното е да се покаже, че тия хорица там имат някаква протекция, било тя и в лицето на авто-форумите, а не на полицията!

Мен направо не ми го побира главата.

Не съм расист, дори имам приятели цигани, които обаче работят за да си изкарват парите, а някои дори са по Кабул, Багдад и т.н

Те въпреки, че са роми биха се присъединили, защото незнам някой който се бъхти за парите си да обича крадците.

Нека се направи една нова тема за не толкова добронамерено посещение на с.Мечка , сигурен съм че доста хора ще се присъединят. Достатъчно, да сме напълно ясни, че няма безнаказано да си крадат от пенсионерите :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 08 Фев 2009, 22:17

Rebel написа:Ако дори 10 % от форума се събере и се вдигне до там, мисля че "битката" ще е доста неравностойна и едва ли ще се стигне до мелета... Важното е да се покаже, че тия хорица там имат някаква протекция, било тя и в лицето на авто-форумите, а не на полицията!

Мен направо не ми го побира главата.

Не съм расист, дори имам приятели цигани, които обаче работят за да си изкарват парите, а някои дори са по Кабул, Багдад и т.н

Те въпреки, че са роми биха се присъединили, защото незнам някой който се бъхти за парите си да обича крадците.

Нека се направи една нова тема за не толкова добронамерено посещение на с.Мечка , сигурен съм че доста хора ще се присъединят. Достатъчно, да сме напълно ясни, че няма безнаказано да си крадат от пенсионерите :evil:

Братле, тръгне ли се натам то трябва да е с пълното съзнание, че меле ще има. Няма форуми за циганите, няма и показност за тях... не ги ебе изобщо какво ще показваме. При тия същества единствено в сила е първичния инстинкт, казваш не и биеш... така те разбират, че не всъщност е не...

Потребител
Аватар

Мнение от Ивайло Шопски » 08 Фев 2009, 23:58

Ами крадците българи,там има и такива,и тях ли ще запалим?Аз бях там и не видях нито едно БМВ!
Ако желаете да помогнете другия път като ходим МИРНО ще ви пиша!

Стояхме до преди малко четирима на центара и в тъмното си говорихме с педесетина роми!Диалог има нека не разваляме постигнатото днес!

А двеста коли може да се съберат само за кръчма!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

възпират.

Мнение от ukelichko » 09 Фев 2009, 0:01

Абе и да се тръгне, полицията ще се намеси и нищо няма да стане. Най много да арестуват някой. И медийте ще отразят събитието и мангалите ще станат още по-нагли, защото ще видят че престъпленията им са безнаказани.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 09 Фев 2009, 0:08

Ивайло Шопски написа:Ами крадците българи,там има и такива,и тях ли ще запалим?Аз бях там и не видях нито едно БМВ!
Ако желаете да помогнете другия път като ходим МИРНО ще ви пиша!

Стояхме до преди малко четирима на центара и в тъмното си говорихме с педесетина роми!Диалог има нека не разваляме постигнатото днес!

А двеста коли може да се съберат само за кръчма!!!!!!!!

Роми... Това са цигани, братле, мажат ви очите и им вервате...
Искаш ли да отидем с теб там и да изкараме месец в това село, за да ме разбереш правилно? Ще ни посрещнат добре, няма да ни липсва нищо освен съня...

А това, че не си видял БМВ - е... ние медии нема да викаме като идем...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ukelichko » 09 Фев 2009, 0:42

Добре де, върти ми се една идея, която на пръв поглед изглежда глупава, но може да се помисли. Не е ли по-добре с мангалите да се дйства по техния начин:
Значи записва се предаването на Карбовски, слагат му се субтитри на английски и се изпраща до всички вестници на запад. Отделно започват да се пишат писма до всички европейски институции горе долу със следното съдържание: Политиците в България купуват ромски гласове(мама им дееба продажна и на мангалите и на политиците) и затова оставят ромите да вършат престъпления безнаказано. После ги оставят да си ползват ток колкото си искат безплатно и така създават расова дискриминация, но за Белите. Материалът на Карбовски си върви стандартно с всяко писмо, както и други такива. Просто Европа трябва да разбере,че българските политици толерират ромите за да гласуват за тях и вече става нетърпимо. И така яко писма до всичко което мърда в ЕС, пък и покана до СНН да снима репортаж в село Мечка. Отделно се издирват националистически организации от всички страни и се молят за подкрепа. И така яко писане навсякъде от всички. Все пак трябва да ни чуят.
Тези действия не отменят един бой на мангалите, но могат ли да се пребият всики гнусове в България. Лично в Лом където живея има около 10000 мангала разделени в три махали. Ами в София? Дайте да сезираме света. Някой ще каже че няма да има ефект. Но пък хората са казали: Ако почукаш на десет врати, поне една ще ти се отвори. Лично аз се заемам да издиря адресите на повечето институции и вестници в Европа, ако някой преведе писмото на английски, немски, френски и го състави естествено. Ако има съмишленици пишете да започваме. Е така започнаха мангалите през 90-та и вижте сега до къде стигнаха. Жалене си трябва. А и малтретираните мангали вече не са кой знае каква сензация, просто когато няма друга се пуска в европейските издания. А това което давам като идея ще е нещо ново и ще стане безспорен хит.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 09 Фев 2009, 0:54

ukelichko написа:Добре де, върти ми се една идея, която на пръв поглед изглежда глупава, но може да се помисли. Не е ли по-добре с мангалите да се дйства по техния начин:
Значи записва се предаването на Карбовски, слагат му се субтитри на английски и се изпраща до всички вестници на запад. Отделно започват да се пишат писма до всички европейски институции горе долу със следното съдържание: Политиците в България купуват ромски гласове(мама им дееба продажна и на мангалите и на политиците) и затова оставят ромите да вършат престъпления безнаказано. После ги оставят да си ползват ток колкото си искат безплатно и така създават расова дискриминация, но за Белите. Материалът на Карбовски си върви стандартно с всяко писмо, както и други такива. Просто Европа трябва да разбере,че българските политици толерират ромите за да гласуват за тях и вече става нетърпимо. И така яко писма до всичко което мърда в ЕС, пък и покана до СНН да снима репортаж в село Мечка. Отделно се издирват националистически организации от всички страни и се молят за подкрепа. И така яко писане навсякъде от всички. Все пак трябва да ни чуят.
Тези действия не отменят един бой на мангалите, но могат ли да се пребият всики гнусове в България. Лично в Лом където живея има около 10000 мангала разделени в три махали. Ами в София? Дайте да сезираме света. Някой ще каже че няма да има ефект. Но пък хората са казали: Ако почукаш на десет врати, поне една ще ти се отвори. Лично аз се заемам да издиря адресите на повечето институции и вестници в Европа, ако някой преведе писмото на английски, немски, френски и го състави естествено. Ако има съмишленици пишете да започваме. Е така започнаха мангалите през 90-та и вижте сега до къде стигнаха. Жалене си трябва. А и малтретираните мангали вече не са кой знае каква сензация, просто когато няма друга се пуска в европейските издания. А това което давам като идея ще е нещо ново и ще стане безспорен хит.

Кой набор си? Помниш ли Лом в дните, когато до тотото на центъра имаше една дебела жълта линия и голям надпис ЦИГАНИТЕ ДО ТУК и нямаше жив циганин в града освен ако не е придружен от Българи...

Иначе идеята ти е добра и всъщност говориш да се направи някаква фондация за защита на Българите. Подписката по напред в темата е направена много добре в това отношение...

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 09 Фев 2009, 15:20

ако ще се броим пишете ме... взимам си 10 литра бензин и тръгвам :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 09 Фев 2009, 16:37

ukelichko написа:Добре де, върти ми се една идея, която на пръв поглед изглежда глупава, но може да се помисли. Не е ли по-добре с мангалите да се дйства по техния начин:

Това е super cool idea! Има резон в това мнение, но то не пречи да се разходим до там! :evil:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Фев 2009, 17:59

Боби ми има телефона, че тук не мога да следя постоянно. Ако се реши и да е през уикенд, а не през седмицата - пишете още 10-15 човека, идеални за такъв род "дипломация"... ;)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Фев 2009, 18:02

аз си мисля ,че треа по-внимателно в темата и по нета за тва нещо....!!
не заради по-тъмно зелените! заради луноходите....!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ukelichko » 09 Фев 2009, 21:01

Колеги,
Време е да се спрете. Работата започна от един мирен протест и се изроди в нещо като мутренска операция в стил 96-та година. Мислите ли че един бой ще реши проблема? Според мен трябва да се предизвика дискусия в обществото и да се покаже на политицие че имат грешен подход към ромите, както и на самите роми че неправилно разбират етическата толерантност. Омразата никога не е донесла нещо добро. Ние ще ги бием, като използваме числено превъзходство, после те ще бият някого и така един ден ще заприличаме на Ивицата Газа, където просто се мразят на принципа защото така трябва. Никой не трябва да бъде наказван, бит и дискриминиран заради етническата си принадлежност, поне не в двадесет и първи век. Трябва да се накажат конкретнте виновници, за което трябва да се размърда полицията. Замислете се приятно ли ви е било като отидете в Германия, само защото сте българи да ви гледат като помияри. И то защото някой български автоджамбазин им е преровил боклука и е откраднал някой велосипед. Политиците дремят и си трупат предизборни дивиденти, журналистите търсят евтина сензация, а полицията от една страна е с вързани ръце, а от друга са таква мързели че просто не им се занимава. Ето това трябва да се промени и то по мирен път. На фона на всичко написано до тук, един национален протест с участието на членовете на всики автомобилни форуми ще е стъпка напред към решаването на проблема с неправилно интерпретираната от политиците етническа толерантност.
И като заключение ще добавя, че не би ми било приятно да прочета в някой вестник, че почитателите на марката БМВ се опитват да разпалват етническа вражда. И да се наложи администраторите да се разграничават от нас, за да не закрият форума.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 09 Фев 2009, 22:17

В Лом приятелю едно време циганите ги биеха и не смееха да излязат. Когато спреха да ги бият тогава ви превзеха града... Това ще се случи нявсякъде където циганите имат малко повече привилегии...

С институциите в България нема да се излезе на глава защото те са тромави и докато се наканят да действат ще е късно...

Номера е да се направи шаблон по който да се работи във всички проблемни села. Аз лично виждам решението в частни охранителни фирми, нещо като СОД... Със сигурност те ще бият (тези които крадъд, естествено) и със сигурност ще имат подкрепата и на полицията, и на селяните и със сигурнот кражбите ще спрат... Другото е умрела работа. Така че ако искате да помагама по някакъв начин трябва да се мисли за финансирането на такива фирми. Аз лично за Плевен мога да разуча коя фирма и срещу колко пари би се захванала с тая дейност.

А иначе ние и да отидем да ги ошамарим, ще трябва да е системно. От един път няма да стане. Едва ли има обаче хора, които ще се навият да отидем там 10-15 пъти... То за един път гледам сме 5-6 човека...

Така че както казваш - може да се регистрира някаква организация, да се подържа контакт с такива фирми в цяла България и при проблемни райони да се търси някакво противодействие, законно... Ама това са само някакви идеи, които за да се реализират си трябва работа...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 10 Фев 2009, 23:22

циганите на сапун или сапун на циганите?
С бой няма да стане, това с охранителните фирми е по-добра идея.
Но селата са пред умиране, има само старци които са неспособни да се защитят и някои общности се възползват от това. Ако беше пълно с млади и силни българи, положението щеше да е коренно различно.
Нямам нищо против да се размажат муцуните и да се запалят къщите на няколко мангала, но това единично действие няма да допринесе с нищо друго освен да има за какво да си лафиме докато си казваме наздраве.
ПС: Едно ЛС като тръгнете аз и едно боксьорче ще доидем да правиме компания

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата