Слънчеви очила
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Ау, аз имам едно Хармани, от лятото си джиткам с тях(проблема е че ги потех :mha: ) много по-добре ми се отразява на очите - те са преливащи от светло към дъмно
И за очила не се пестят пари !

И за очила не се пестят пари !
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Благодарение на str_l,вече съм с "FOSSIL - AGADIR MS7027 400 ".Много съм доволен! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
За момента признавам само Polaroid плаките.Очилата им като рамки и дизайн не са нещо особено, но като плака са на ниво.Ray Ban са повече за гъзария.За 300-400лв предлагат очила без поляризация
Armani и Oakley са яки очила, но там цифрата е страшна 

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Окли са очилата ми, имам няколко модела, но за съжаление в БГ нямат магазин и си ги поръчвам от чужбина...
http://oakley.com/pd/3527/21932

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
EnimEn написа:купувам!Demo 9 написа:
ама нещо само си седят в жабката и все по-рядко излизатНе обичам да карам с очила
аз си нямам очилапоследните ми ги откраднаха ... отдавна не съм имал и никога не съм слагал нещо марково
я разгледай тук може да си харесаш нещо

има ги като моите само, че със златна рамка не бяла.
И са на приемливи цени.
Не знам обаче дали в момента имаме много разнообразие като модели или са разпродадени

Цъкай по упорито на линка, че не винаги се отваря

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Ползвам три чешита, едни доста тъмни с поляризация за много ярко слънце , с по-малко затъмнение за шофиране по пътища със много сенки и очила за мъгла( много е пущината по пловдивско, и много помагат срещу натоварването на очите)!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
очила само лятото - рейбан, и ги нося нон-стоп.
Само да ви кажа на всичките колеги и колежки, да си носите с вас очилата, че 2ма приятели олекнаха с преден джам и цайси точно щото се виждаха в колата

Само да ви кажа на всичките колеги и колежки, да си носите с вас очилата, че 2ма приятели олекнаха с преден джам и цайси точно щото се виждаха в колата

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- overclock
- младши ентусиаст
-
ja написа:Окли са очилата ми, имам няколко модела, но за съжаление в БГ нямат магазин и си ги поръчвам от чужбина...
Магазина им в БГ е на Боровец, преди хотел "Рила".В момента има 50% намаление на Рейбан.Мисля, че и на "Аладин" има такъв магазин.
overclock написа:ja написа:Окли са очилата ми, имам няколко модела, но за съжаление в БГ нямат магазин и си ги поръчвам от чужбина...
Магазина им в БГ е на Боровец, преди хотел "Рила".В момента има 50% намаление на Рейбан.Мисля, че и на "Аладин" има такъв магазин.
Няма официални представители в БГ на Окли. Тия магазинчета незнам от къде се снабдяват но от Окли със сигурност не знаят за това. А и поръчки не могат да изпълняват.
аз веднъж във годината си сядам на очилата. закон е.
затова доста отдавна отбягвам скъпите очила.. 20 лева е най-многото дето бих дал защото знам че... ще седна на тях във един момент
имам 10тина чифта пръснати навсякъде... и като ми потрябват никога нямам под ръка.
мноо несериозно подхождам към тоя въпрос...
затова доста отдавна отбягвам скъпите очила.. 20 лева е най-многото дето бих дал защото знам че... ще седна на тях във един момент

имам 10тина чифта пръснати навсякъде... и като ми потрябват никога нямам под ръка.
мноо несериозно подхождам към тоя въпрос...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- overclock
- младши ентусиаст
-
alx написа:аз веднъж във годината си сядам на очилата. закон е.
...
Ето го решението на твоя проблем с чупенето на очилата:
http://www.youtube.com/watch?v=c_GL9XNjcBI
Теста е правен с въздушна пушка

54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4