ФИШ... от новите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 M-Sport
Детайли за колата: 320D sapphire black

Мнение от grudev » 10 Юни 2009, 13:43

колега, какво става ако не го платиш фиша в 7-дневен срок? Вчера и мен ми писаха за без колан.
Drift machine ....

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 10 Юни 2009, 13:48

grudev написа:колега, какво става ако не го платиш фиша в 7-дневен срок? Вчера и мен ми писаха за без колан.

Излиза постановление :winky:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Юни 2009, 13:49

Мисля, че се обръща на АКТ със всичките му "плюсове"...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 10 Юни 2009, 14:11

на мен ми писаха фиш наскоро. на фиша има банкова сметка. не е нужно лично, всеки може да иде да го плати вместо теб. мястото е сибанк. хубаво е да си го платиш в срок.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от grudev » 10 Юни 2009, 15:11

Е на мен не ми е ясно как ще ми вземат точки и как точно кще ми пишат акт. Звучи ми пълна глупост не вярвам и мисля да не плащам.
Drift machine ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от grudev » 10 Юни 2009, 15:12

п*тка им лелина на тея катаджии, на студент парите за наема с лека ръка ще му вземат, мам*а им разгонена нещастни кучета....
Drift machine ....

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 10 Юни 2009, 17:17

grudev написа:п*тка им лелина на тея катаджии, на студент парите за наема с лека ръка ще му вземат, мам*а им разгонена нещастни кучета....

след като си бил в нарушение, кой ти е виновен бре колега... :roll:
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 10 Юни 2009, 21:35

Projektzwo написа:
grudev написа:п*тка им лелина на тея катаджии, на студент парите за наема с лека ръка ще му вземат, мам*а им разгонена нещастни кучета....

след като си бил в нарушение, кой ти е виновен бре колега... :roll:

Ти пак не разбра - той е студент и има право да кара без колан, тея кучета обаче и те не го знаели и взели та му писали акт... кога ще престанат тези своеволия. Толкова са нагли, че скоро ще почнат да взимат книжките на хората, само заради това, че са пийнали по 3-4 ракии... Не е държава това, как може...

П.С. Ако вместо фиш ти бяха взели 20 лв. дали щеше да има и една буква разлика в крилата фраза?!?
Последна промяна Vlados на 10 Юни 2009, 22:49, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 10 Юни 2009, 21:52

Аз също имам фишче от новите :mhihi: на връщане от едната сбирка която е в по отдалечена част от централния градски район ме изненадаха като в последния момент видях Астрата :D бях с 70-на километра във 5 и нещо надвечер в неделя-с две думи нямаше жива душа само аз още едно Голфче и те :mhihi: та след като им отговорих че нямам възражения ми предложиха фишче тъй като ме видяха че съм изряден ;) и като почнаха да ме питат вие да не сте от ония с бмв-тата дето ходят да ги карат настрани :mhihi: викам не ходих до село и въобще не ги познавам тея гамени :D
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 11 Юни 2009, 12:58

Мен пък точно преди една година ме спират на Плевен, където са тия двете отделните платна - Плевен - Долни Дъбник и ми пишат акт че при ограничение 90 карам със 101. Месец по-късно тъкмо си взех синьото талонче (20лв. без точки беше акта) и същата ситуация на същото място - 101 при ограничение 90 и аз оттам викам вие се разбихте да ми пишете едни и същи актове тука, пък аз се разбих да ходя до КАТ да се разправям. Дайте викам да почерпя нещо, все пак не съм нарушил кой знае кво и не ми се чака по опашки пак. И те некви пичове излязоха и викат то има нови разпоредби ако си превишил скороста от 10 до 20 км над ограничението пишем фиш - 30лв. е фиша и го плащаш на место, без точки. Ми викам си екстра хем ше дам някой лев на държавата, хем няма да вися по опашки, хем и точки не взимат -перфе :D
Та въпроса ми е писали ли са му на някой такъв фиш дето можеш да го платиш на место , щото ма мен тва ми се счучи само тогава после пак ме хващаха с между 10-20км отгоре и си ми пишеха актове :uups:
Изображение

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 11 Юни 2009, 13:01

nParMaTuK написа:...............
Та въпроса ми е писали ли са му на някой такъв фиш дето можеш да го платиш на место , щото ма мен тва ми се счучи само тогава после пак ме хващаха с между 10-20км отгоре и си ми пишеха актове :uups:

Платил си фиша на място, т.е. на полицаите?! :shock:
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 11 Юни 2009, 13:14

Vlados написа:
nParMaTuK написа:...............

Платил си фиша на място, т.е. на полицаите?! :shock:

защо се очудваш :shock:
два месеца говориха по новините за тези фишове...
плащаш на място ченгето ти дава разписка че си си платил и после никой не те търси за нищо... ако нямаш пари в себе си, прибираш си фишчето... в седем дневен срок го плащаш и си перфе... ако не го платиш се превръща в акт и ти отнемат 7 точки и незнам си колко лв.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 11 Юни 2009, 13:19

Vlados написа:Платил си фиша на място, т.е. на полицаите?! :shock:

Синтезирано от всичкото написано по-горе - Да. Платих си директно на полицайте. Пък те в замяна ми дадоха неква тапийка на половината на лист А4 но от по-готина хартия и с холограма на нея :shock: Но тва беше преди година - не я пазя, та ми стана интересно дали и на други са им писали такива фишове :D
Изображение

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 11 Юни 2009, 13:46

Грешката е моя, не съм обърнал внимание, че става въпрос за преди няколко месеца. Пари на ръка не се взимат от началото на май. Новите фишове са с номера на банковата сметка и се плащат само по банков път в седемдневен срок, след това имат силата на наказателно постановление.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlix » 11 Юни 2009, 13:51

На мен на скоро ми тряснаха акт на ЛукОйл-а на Севлиево за превишена скорост. Ставаше на въпрос за 16 км отгоре ... странно решение! Едва после колеги ме светнаха какво е предимството на фиша пред акта. Фишът реално не ти се води никъде, докато актът ти се води в КАТ и при повторно нарушение вече играе роля при определянето на санкцията. Така, че при такива ситуации се натискайте за фишове по-добре ;)
Нека сме толерантни един към друг на пътя, независимо кой какъв автомобил кара!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата