ФИШ... от новите
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- grudev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 M-Sport
- Детайли за колата: 320D sapphire black
колега, какво става ако не го платиш фиша в 7-дневен срок? Вчера и мен ми писаха за без колан.
Drift machine ....
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
grudev написа:колега, какво става ако не го платиш фиша в 7-дневен срок? Вчера и мен ми писаха за без колан.
Излиза постановление

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
на мен ми писаха фиш наскоро. на фиша има банкова сметка. не е нужно лично, всеки може да иде да го плати вместо теб. мястото е сибанк. хубаво е да си го платиш в срок.
- grudev
- младши ентусиаст
-
Е на мен не ми е ясно как ще ми вземат точки и как точно кще ми пишат акт. Звучи ми пълна глупост не вярвам и мисля да не плащам.
Drift machine ....
- grudev
- младши ентусиаст
-
п*тка им лелина на тея катаджии, на студент парите за наема с лека ръка ще му вземат, мам*а им разгонена нещастни кучета....
Drift machine ....
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
grudev написа:п*тка им лелина на тея катаджии, на студент парите за наема с лека ръка ще му вземат, мам*а им разгонена нещастни кучета....
след като си бил в нарушение, кой ти е виновен бре колега...

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Projektzwo написа:grudev написа:п*тка им лелина на тея катаджии, на студент парите за наема с лека ръка ще му вземат, мам*а им разгонена нещастни кучета....
след като си бил в нарушение, кой ти е виновен бре колега...
Ти пак не разбра - той е студент и има право да кара без колан, тея кучета обаче и те не го знаели и взели та му писали акт... кога ще престанат тези своеволия. Толкова са нагли, че скоро ще почнат да взимат книжките на хората, само заради това, че са пийнали по 3-4 ракии... Не е държава това, как може...
П.С. Ако вместо фиш ти бяха взели 20 лв. дали щеше да има и една буква разлика в крилата фраза?!?
Последна промяна Vlados на 10 Юни 2009, 22:49, променена общо 1 път
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Аз също имам фишче от новите
на връщане от едната сбирка която е в по отдалечена част от централния градски район ме изненадаха като в последния момент видях Астрата
бях с 70-на километра във 5 и нещо надвечер в неделя-с две думи нямаше жива душа само аз още едно Голфче и те
та след като им отговорих че нямам възражения ми предложиха фишче тъй като ме видяха че съм изряден
и като почнаха да ме питат вие да не сте от ония с бмв-тата дето ходят да ги карат настрани
викам не ходих до село и въобще не ги познавам тея гамени 

- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Мен пък точно преди една година ме спират на Плевен, където са тия двете отделните платна - Плевен - Долни Дъбник и ми пишат акт че при ограничение 90 карам със 101. Месец по-късно тъкмо си взех синьото талонче (20лв. без точки беше акта) и същата ситуация на същото място - 101 при ограничение 90 и аз оттам викам вие се разбихте да ми пишете едни и същи актове тука, пък аз се разбих да ходя до КАТ да се разправям. Дайте викам да почерпя нещо, все пак не съм нарушил кой знае кво и не ми се чака по опашки пак. И те некви пичове излязоха и викат то има нови разпоредби ако си превишил скороста от 10 до 20 км над ограничението пишем фиш - 30лв. е фиша и го плащаш на место, без точки. Ми викам си екстра хем ше дам някой лев на държавата, хем няма да вися по опашки, хем и точки не взимат -перфе
Та въпроса ми е писали ли са му на някой такъв фиш дето можеш да го платиш на место , щото ма мен тва ми се счучи само тогава после пак ме хващаха с между 10-20км отгоре и си ми пишеха актове

Та въпроса ми е писали ли са му на някой такъв фиш дето можеш да го платиш на место , щото ма мен тва ми се счучи само тогава после пак ме хващаха с между 10-20км отгоре и си ми пишеха актове

- Vlados
- с две лица
-
nParMaTuK написа:...............
Платил си фиша на място, т.е. на полицаите?!

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Vlados написа:nParMaTuK написа:...............
Платил си фиша на място, т.е. на полицаите?!
защо се очудваш

два месеца говориха по новините за тези фишове...
плащаш на място ченгето ти дава разписка че си си платил и после никой не те търси за нищо... ако нямаш пари в себе си, прибираш си фишчето... в седем дневен срок го плащаш и си перфе... ако не го платиш се превръща в акт и ти отнемат 7 точки и незнам си колко лв.
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Vlados написа:Платил си фиша на място, т.е. на полицаите?!
Синтезирано от всичкото написано по-горе - Да. Платих си директно на полицайте. Пък те в замяна ми дадоха неква тапийка на половината на лист А4 но от по-готина хартия и с холограма на нея

- Vlados
- с две лица
-
Грешката е моя, не съм обърнал внимание, че става въпрос за преди няколко месеца. Пари на ръка не се взимат от началото на май. Новите фишове са с номера на банковата сметка и се плащат само по банков път в седемдневен срок, след това имат силата на наказателно постановление.
На мен на скоро ми тряснаха акт на ЛукОйл-а на Севлиево за превишена скорост. Ставаше на въпрос за 16 км отгоре ... странно решение! Едва после колеги ме светнаха какво е предимството на фиша пред акта. Фишът реално не ти се води никъде, докато актът ти се води в КАТ и при повторно нарушение вече играе роля при определянето на санкцията. Така, че при такива ситуации се натискайте за фишове по-добре 

Нека сме толерантни един към друг на пътя, независимо кой какъв автомобил кара!
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4