Трън в очите на Европа и света ...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Наистина е кофти като какво представят България. Но не ми изглежда нарочно - материалът е по-скоро "съжалителен". Тип "Вижте я тая бедна пост-комунистическа страна на какво е подложена".
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Без да защитавам циганите искам да кажа, че не са виновни-всичко е въпрос на държавна политика. Навремето е имало работа за всички, сега с тия помощи просто не им изнася да работят. Много от жените не сключват брак, макар да живеят на семейни начала, вземат помощи и като откраднат оттук от там и не им трябва работа.
Сещат се за тях само по избори, понеже са "електорат" и в крайна сметка пак са си на същия хал 

Никой не мое ма връне на селу!
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Най-интересната история която съм чувал . И се предполага да е истина е че ... Навън се представят за българи .. Един познат до коя страна беше ходил и на границата му казали абе ти не си българин много си бял
Та ми стана смешно и от тоя клип ... Истинските Българи !

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Целта на политиците в Европа е да си има заден двор, и това е България
Да си плащаме всички вноски, да ни спират парите по програмите, да ни се подиграват
Така ни се пада- с такива политици, каквито ни управляват; с такава изборна активност, която ги докара
На 14.01.09- тренировка пред Парламента, а на изборите, ако продажниците не паднат- всички!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
Дааа..., аз мисля, че посланието е следното:
А бе нали България и Русия се имат? А бе нали премиера на България се казва Сергей Станишев? А бе нали БСП са мнозинство в управлението на България? И кво става сега?
А това с циганите и училището е добър манипулативен ход на журналистите в CNN.
Пожелавам си по-малко да се гласува за БСП тази година!
А бе нали България и Русия се имат? А бе нали премиера на България се казва Сергей Станишев? А бе нали БСП са мнозинство в управлението на България? И кво става сега?
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
grape fruit написа:Дааа..., аз мисля, че посланието е следното:
Съгласен съм с теб колега. Само дето гласуващите за БСП са почти константа, следователно иначегласуващите трябва да са повече. Нямам предвид екскурзиантите на Доган и електората от ромските квартали.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
тва ако циганин ти го е разказал...Hellrider написа:едно в време в Съюза мангалите са лъгали рускините, че богатите българи са черни като тях, защото ходят да се пекат на морето, а светлите са прошляци, които нямат лев за едно море![]()
и ония кухите им се връзвали

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
ми хора нищо не ме изненадва да нормално си е седя аз на светофара и до мен спира кон с каруца на константин величков се развива случката е а кажете нормално ли е ? 21 век на сред центъра на софия си препускат коне с каруци къде по европа освен в румъния го има този цирк ,кона седи и си чака заедно с мен да светне селено е тъпо ми стана ма се изкефих че го дръпнах на старта българия си е цигънска държава еле па по малките градове немам думи
ми хора нищо не ме изненадва да нормално си е седя аз на светофара и до мен спира кон с каруца на константин величков се развива случката е а кажете нормално ли е ? 21 век на сред центъра на софия си препускат коне с каруци къде по европа освен в румъния го има този цирк ,кона седи и си чака заедно с мен да светне селено е тъпо ми стана ма се изкефих че го дръпнах на старта българия си е цигънска държава еле па по малките градове немам думи
Мишу написа:ми хора нищо не ме изненадва да нормално си е седя аз на светофара и до мен спира кон с каруца на константин величков се развива случката е а кажете нормално ли е ? 21 век на сред центъра на софия си препускат коне с каруци къде по европа освен в румъния го има този цирк ,кона седи и си чака заедно с мен да светне селено...
И циганина гледа гордо

Има и друга ралта. Ако всичко пък ни е наред нема да ни дават разни помощи от ЕС

Нали трябва да има програма за интегриране на малцинствата... Между другото такива програми вървят от 7-8 години, някой да е видял интегриран циганин

49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4