Какво правите с/у шумни комшии(квартиранти)
Модератор: Общи модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
земи пример от съседката,вий и ти
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Вдигам малко одъртялата тема... А съседите с ремонти? Никой не спомена. В моя вход почти всяка седмица някой си дупчи стените... Сещате се, че през 2 етажа да е, си го усещаш в корема направо. А пък като почнат да си бутат стени и да си сменят дограмите се прибавят и чукове! Правиш им забележка... "добре,хубаво,извинявам се" и т.н. Следващата седмица пак... Сега съм буден, понеже някой в 8:30ч реши да си пробива стените... СЪБОТА СМЕ ВСЕ ПАК БЕ !!! Ама и през седмицата да е... 8:30ч. е все пак. И тъпото беше, че дупчеше има-няма 5 минути... Но толкова спокойно ти стигат да бъдеш събуден и вбесен. Докато стана да видя кой е тая седмица и то се спря
Ама аз като си пусна по-силно музика и долитат майка им деба
На нова година пристигнаха в 2:30ч. полицаи !!! Ся си мисля да им принтирам всички видове закони на входа и после бой. Ама шибаното е, че тоя дет най-много си ремонтира е адвокат! Ако му шибна 1 тукат, ще стане лошо. Ако дойде полиция, все ще се измъкне някакси.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Те това си е май най-доброто решение.VT5602AK написа:спирам тока централно от таблото
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
1-60 става най-бързо и без разправий
иначе и аз преди като теб ставах 3 пъти и накрая една изкъртена входна врата и няколко тупаника, ама от адреналина не можеш да заспиш
иначе и аз преди като теб ставах 3 пъти и накрая една изкъртена входна врата и няколко тупаника, ама от адреналина не можеш да заспиш

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
krilce написа:1-во ги моля културно, после им се карам след това полиция а ако и това не става тегла бушона
точно така трябва....когато правя купон в нас (най-много 1-2 пъти годишно) уведомявам съседите и към 12ч музиката се намаля в разумни граници. Смятам, че 1-2 пъти в годината мога да се повеселя и във вкъщи.
Да не говорим,че 365дни слушам циврещите деца на съседите,скандали,ремонти и т. н. . Има си начини и подходи като искаш да правиш купон! Диалог със съседите му е майката. А иначе веднъж викнаха полиция ... разбрах кой е и сигурно още го боли

П. С. Когато някое малко копеленце се разплаче и родителите викнат полиция идват 4рима полицай!... Когато ми крадат лайсните и халогените няма нито един!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
викат се куките - след 3-4 акта има ефект ,вече много рядко чувам музика и то в поносими часове .. инак съм ходил да се разправяме ,ефект няма .. ефекта е като се удари по джоба ,пък и си има закони и техни служители защо аз да си троша нервите ...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Alexi написа:викат се куките - след 3-4 акта има ефект ,вече много рядко чувам музика и то в поносими часове .. инак съм ходил да се разправяме ,ефект няма .. ефекта е като се удари по джоба ,пък и си има закони и техни служители защо аз да си троша нервите ...
+1

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Отивам и се присъединявам към тях.. Най-лесно и без нерви 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Аз съм толерантен - когато има повод, дори да ми е неприятно, си праа пас. Само поводите да не са повече от едноцифрено число годишно
Все пак и на мен може да ми се наложи да вилнея някой път
А колегата направо ме разбива!
Тва все едно нудист да си купи къща с изглед към нудистки плаж и да заяви, че е толерантен и няма нищо против
Ти направо преоткри комунизма! 

Evelin Cotsev написа:Аз нямам проблем със съседите , ние сме само 2 къщи една до друга и 2те имаме басеини и по цяло лято дъни яко хаус , ту в едната ту в другата. Нито аз съм ходил да им правя забележка нито те на мен , толерантни сме си![]()
А колегата направо ме разбива!