Да излезеш на дискотека и ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 06 Дек 2008, 14:45

Да. Поне 3-ма 19 годишни, местни, сте се скарали с двама трийсе годишни, явно селяни.
А? Ама те студентите редко са 30 годишни, кви студенти с тея, а и вие сте били повече?
Карай да върви. Те селяните са там да се бият...

Поради тази причина разбират само от бой.

И после... що имало бой и убити. Еми ей ви го отговора. Начин на разсъждение + липса на ред... Ей го резултата.

Чудно ми е знаете ли какво?
Защо тея "селяни" по селските си дискотеки не правят боища, а само във великата и прехвалена София се случва така?
Едно приятелче, мъж на 50 години, 50 ръка...
Ходи тука, излиза, нема проблеми.
Отишъл на дискотека в София, при културните граждани, отишъл, хем бил в командировка, културен, официален...
Върна се със сцепена вежда.
Че не се е заял той, ясно и на слепите. Нито гаджета пе вземе да дърпа, нито да прецаква някой.

Маа кажете де е селянията? Що тука, на морето, лятото диското е пълно със всякакви отвсякъде и никой не казва, че са селяни и няма никакви особени проблеми, нито дискотеките са малко, нито са малки, а на големото село София всека седмица по една жертва в дискотеката. Кога деца, кога баби... Кажете що?

Знам ,че тея теми са готини за дъвкане и че истината не е приятна, ама... Замислете се.

Потребител
Аватар
Кара: Е34 518 Automatik
Мечтае да кара: Е34 М5

Мнение от Бай Петко » 06 Дек 2008, 14:47

ужас :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 06 Дек 2008, 14:51

Не съм почитател на баровете в студентски град , но чат-пат (предимно по поводи) ходя и аз там. Последния път когато бях на бар там бяхме в 33. Празнувахе рожден ден и се бяхме събрали към 30 човека пловдивчани и сме се разположили на бара и към средата на вечерта, около 2 часа, незнайно от къде доидоха 6 момчета (в последствие разбрахме че били боксъори от НСА) и директно се запътиха и те към бара където ние спокоино си запивахме. 1-во учтиво им казахме, че празнуваме рожден ден и не са канени да си търсят други места, но тея селяци не разбираха от дума и тръгнаха да се настаняват, това изнерви нашата компания и се размениха няколко удара, след това охраната ги изкара тия селяни вънка и ние 30 човека след тях....От там навън лобут на 4-ма пловдивчани се падаше по 1 боксъорче и за под минута всички бяха на земята, но след това не продължихме да ги бием (защото охраната вика стига толкоз, стига толкоз) пък и ние не сме хора без граници, но мисълта ми беше друга. Защо хората ходят сами да си търсят боя като не се знае от кой ще си го намерат ? Аз дори като сме били компания по 30-40 човека и съм знаел , че квото и да стане ще се оправим си седа кротко, а те ходят по 5 човека и се мислят за богове, от де тая смелост ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 06 Дек 2008, 15:03

от де тая смелост

oт белото :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 06 Дек 2008, 15:04

Аз немога да ви разбера, топла вода ли откривате. Винаги е имало, бой, тва нее от скоро. Дори цела дискотека се е въргаляла секи бие секи, ако некой помни юлита /или май ьолита/ се сети, питайте станчо той знае. да не говорим за цветан спасов, алкатрас и т.н. Шо си мислите че тва е отскоро. А и в студ. град не ходят само от там, цяла софия ходи!
A който е от младост, помни шестограма - там сяка вечер .

Просто едно RIP :( смятам че е достатъчно, и дано има закони поне.
Последна промяна Сондьора на 06 Дек 2008, 15:12, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 06 Дек 2008, 15:06

D3BEP написа:Маа кажете де е селянията?

Навсякъде, и в "гражданите" и в "селяните", съответно отърване няма, можеш да я срещнеш навсякъде, под всякакъв вид, въпрос на манталитет. А иначе всички се пънат да са граждани в днешно време, кои ли са тези хора :roll: правете си изводите сами! Жалко за младежа, мир на праха му :(
За боищата по селските дискотеки е друга тема, там няма компании, има наше село срещу ваше ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 06 Дек 2008, 18:01

D3BEP написа:Да. Поне 3-ма 19 годишни, местни, сте се скарали с двама трийсе годишни, явно селяни.
А? Ама те студентите редко са 30 годишни, кви студенти с тея, а и вие сте били повече?
Карай да върви. Те селяните са там да се бият...

Поради тази причина разбират само от бой.

И после... що имало бой и убити. Еми ей ви го отговора. Начин на разсъждение + липса на ред... Ей го резултата.

Чудно ми е знаете ли какво?
Защо тея "селяни" по селските си дискотеки не правят боища, а само във великата и прехвалена София се случва така?
Едно приятелче, мъж на 50 години, 50 ръка...
Ходи тука, излиза, нема проблеми.
Отишъл на дискотека в София, при културните граждани, отишъл, хем бил в командировка, културен, официален...
Върна се със сцепена вежда.
Че не се е заял той, ясно и на слепите. Нито гаджета пе вземе да дърпа, нито да прецаква някой.

Маа кажете де е селянията? Що тука, на морето, лятото диското е пълно със всякакви отвсякъде и никой не казва, че са селяни и няма никакви особени проблеми, нито дискотеките са малко, нито са малки, а на големото село София всека седмица по една жертва в дискотеката. Кога деца, кога баби... Кажете що?

Знам ,че тея теми са готини за дъвкане и че истината не е приятна, ама... Замислете се.

Защото идва тука селянина и иска да се докаже пред "гражданите" за това се получават тези работи!И аз под селянин разбирам, не човек от провинцията, защото много свестни хора има от провинцията, а го съдя по държанието му, съеответно той за мене е селянин.Кво да говоря, пак един път в 33 вътре сигурно се сбиха 15 човека наведнъж, вътре стана мазало по-едно време като кегли изпопадаха всичките - бяха сите на земята, не знам как стана, барабар с хората около тях, а те пияни заляни. :mhihi: Е за това се отвръщавам от такива сцени - отстрани е много грозно това. :evil:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 06 Дек 2008, 18:41

дзвер то4но по селските дискотеки стават ебати варгалищата и там не гледаш дали някой ще те удари ами дали някой ще те наръга или ще цапардоса с бухалка или квот му падне.у4аствал сам в такъв бой и знам за какво става вапрос.аз една седмица бях целия подут,друг приател едвам уцеля след като го натресоха с бухалка в главата и т.н.и както казва ри4монд-селянин е не този който е от провинцията,защото и аз сам от там,ами този който се даржи като такъв ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 06 Дек 2008, 18:56

колега дзвер ,явно не си се бил по селата или поне не си виждал...!!!
в село боя е начин на общуване и е адски бесен. бил съм на село и съм виждал,а и съм участвал и е страшно.
явно се припознаваш нещо като от провинцията и скачаш на столицата!! грешиш! боя си е бой...!!
и в софето и на село се тепат хората . не скачай срещу столичани. а и в чуждо село са казали и дуварите бият!!!
жалко за момчето....!! не е първото -няма да е и последното....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 06 Дек 2008, 19:07

Случая е направо ужас!!! Не е нормално това нещо. Виовните трябва да понестат заслуженото...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 06 Дек 2008, 19:21

Да! Не съм бил. Не ги знам селските дискотеки.
ЧУйте се само кви глупости ги говорите.
Я обяснете в коя селска дискотека има убийства, че в София аз не се сещам дискотека дето няма.
Вероятно ще да е дискотека като нерон ли беше, дето момчето отишло и изчезнало ма след три месеца намерили трупа му да се разлага около симеоновско.

Пак те питам СКИСА, тука, на морето според тебе лятото дискотеките пълни ли са?
И само с местни ли са?
И що няма убийства?
Селото виновно.

Селото е в голямата част от софианци... Живее там. Вътре.
София е единственото място на света, където съм виждал кондуктори да бият пътник без билетче.
София е единственото място на света, където ще видя ШОФЬОР от градския да си спира автобуса на кръстовище и да слиза да бие пътник и съпругата му, щото протестират ч ене иска да им продава билетче...
София е единственото място на света където съм видял шофьори на трамваи да се бият... Включително и с тръби, на входа на депото.
София е единственото място на света, където съм виждал бабе да спъва с бастуна качваща се преди нея в автобуса бременна жена.

Да продължавам ли?
Ето ти го проблема.

Не е София срещу провинцията.

Просто ще ти ги кажа: аз избягах от София не заради задръстванията, големината или други такива глупости.

Избягах заради туй колко сте ОВЪЛЧЕНИ, ЖЕСТОКИ помежду си и колко НЕ СТЕ НАРЕД с главата. Туй не ми понесе.

Честно ти казвам. Не че всички сте таквиа, имам доста приятели, но между 80 и 90% от вас...
Тъй че, първо потърсете в себе си вината.

Не в селото, не в студентски град. Все ми е тая кво говорите за провинцията. Яд ме е, че виждате проблема ,ама търсите пак некой друг виновен.

И в селата проблемът не идва от селяните.

Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 06 Дек 2008, 19:33

Аз също съм софиянец, но примерно тази година бях във Варна. И градския транспорт си е градски транспорт, и магазините са им магазини, и хората са хора, и дискотеките са дискотеки... :idea:

Факт е... Аз ще умра в София, но съм обективен... ;) Не трябва да се делят хората на провинциалисти и софиянци. Нали се сещаш, че като дойде някой от някакво село в София, е по-нисък от тревата. Тука местните софиянчета се правят на тарикати, а всъщност са такива въшльовци повечето, че не ми се говори. Тате им е дал в петък 25лв. и те са капитани на кораба. Аз пък ще ви кажа, че тия с МЛ-ите и Х5-иците най-малко се правят на отворени, защото на тях им е ясно, че тоя отсреща може да е някой. Те са си кротки, ако не ги "настъпиш". Правиш ли се на отворен ще те гърбат, ако си пиеш и веселиш нормално, няма проблеми. Ето това е истината... ;)

Често съм бил в една дискотека с .... и той си пие пък охраната наблюдава. Не се прави на никой, но а некой направи нещо, а е мъртъв. Истинските тарикати не се правят на бабаити, те са си и не се доказват в дискотеките пред въшкарите... :idea:

Жоро Главата го съдят, че склонявал някакви момичета към секс без те да искали. Е няма такова нещо. Той е първия, който нашумя с това, че защити една компания и ги предпази точно от такива боклуци дето се опитали да се правят на тарикати.

Мога да ви зария с примери, ама няма смисъл... :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 06 Дек 2008, 19:38

D3BEP написа:Да! Не съм бил. Не ги знам селските дискотеки.
ЧУйте се само кви глупости ги говорите.
Я обяснете в коя селска дискотека има убийства, че в София аз не се сещам дискотека дето няма.
Вероятно ще да е дискотека като нерон ли беше, дето момчето отишло и изчезнало ма след три месеца намерили трупа му да се разлага около симеоновско.

Пак те питам СКИСА, тука, на морето според тебе лятото дискотеките пълни ли са?
И само с местни ли са?
И що няма убийства?
Селото виновно.

Селото е в голямата част от софианци... Живее там. Вътре.
София е единственото място на света, където съм виждал кондуктори да бият пътник без билетче.
София е единственото място на света, където ще видя ШОФЬОР от градския да си спира автобуса на кръстовище и да слиза да бие пътник и съпругата му, щото протестират ч ене иска да им продава билетче...
София е единственото място на света където съм видял шофьори на трамваи да се бият... Включително и с тръби, на входа на депото.
София е единственото място на света, където съм виждал бабе да спъва с бастуна качваща се преди нея в автобуса бременна жена.

Да продължавам ли?
Ето ти го проблема.

Не е София срещу провинцията.

Просто ще ти ги кажа: аз избягах от София не заради задръстванията, големината или други такива глупости.

Избягах заради туй колко сте ОВЪЛЧЕНИ, ЖЕСТОКИ помежду си и колко НЕ СТЕ НАРЕД с главата. Туй не ми понесе.

Честно ти казвам. Не че всички сте таквиа, имам доста приятели, но между 80 и 90% от вас...
Тъй че, първо потърсете в себе си вината.

Не в селото, не в студентски град. Все ми е тая кво говорите за провинцията. Яд ме е, че виждате проблема ,ама търсите пак некой друг виновен.

И в селата проблемът не идва от селяните.

Поздрави!

Ми те тия съшите герои събота и неделя си ходят по родните места, то софиянци в София незнам дали има вече :mhihi:
А колкото до селските дискотеки, съберете се една компания от 10 човека и отидете да се веселите на воля в Симеоновската дискотека Фаворит(Малкия БИАД) :mhihi:
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Дек 2008, 19:42, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 06 Дек 2008, 19:38

Лека му пръст на момчето, това е абсурдно нелепа смърт!

Проблема не е в селяните, а в селяндурите. Може да си роден и израснал на жълтите павета (София) и да си невероятен селяндур, както и да си от най забутаното село, но да не си такъв. Просто българинът има генерален проблем със софтуера.

Аз съм ДиДжей в столичен клуб в който сбивания няма, а на вечер минават по 500+/- човека. Скоро дойде едно момче, да работи при нас (охрана), което беше работило в 33. Беше изумен. Цитирам: Абе тука много странни хора идват!!! Като се бутнат се обръщат и се извиняват един на друг!!!

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 06 Дек 2008, 19:39

WilliamsF1Team написа:Аз също съм софиянец, но примерно тази година бях във Варна. И градския транспорт си е градски транспорт, и магазините са им магазини, и хората са хора, и дискотеките са дискотеки... :idea:

Факт е... Аз ще умра в София, но съм обективен... ;) Не трябва да се делят хората на провинциалисти и софиянци. Нали се сещаш, че като дойде някой от някакво село в София, е по-нисък от тревата. Тука местните софиянчета се правят на тарикати, а всъщност са такива въшльовци повечето, че не ми се говори. Тате им е дал в петък 25лв. и те са капитани на кораба. Аз пък ще ви кажа, че тия с МЛ-ите и Х5-иците най-малко се правят на отворени, защото на тях им е ясно, че тоя отсреща може да е някой. Те са си кротки, ако не ги "настъпиш". Правиш ли се на отворен ще те гърбат, ако си пиеш и веселиш нормално, няма проблеми. Ето това е истината... ;)

Често съм бил в една дискотека с .... и той си пие пък охраната наблюдава. Не се прави на никой, но а некой направи нещо, а е мъртъв. Истинските тарикати не се правят на бабаити, те са си и не се доказват в дискотеките пред въшкарите... :idea:

Жоро Главата го съдят, че склонявал някакви момичета към секс без те да искали. Е няма такова нещо. Той е първия, който нашумя с това, че защити една компания и ги предпази точно от такива боклуци дето се опитали да се правят на тарикати.

Мога да ви зария с примери, ама няма смисъл... :idea:

:yes: Съгласен съм с теб!! Аз също мога да дам много примери за доста като Жоро Главата.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата