Езикът във форума - пази боже ...
Модератор: Общи модератори
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Ами бих казал, че нашият форум е доста по-добре от гледна точка на стил и правопис, разбира се като изключим някои определени персонажи
Иначе аз поне гледам да пиша правилно, без пръфопизни грежки, оставям интервали след препинателните знаци, общо взето се старая да не ми се появават грешки в писанията.
Хубавото е, че доста хора от форума го правят.
А
Това е абсолютно правилно

Иначе аз поне гледам да пиша правилно, без пръфопизни грежки, оставям интервали след препинателните знаци, общо взето се старая да не ми се появават грешки в писанията.
Хубавото е, че доста хора от форума го правят.
А
Српоед едно изселдвнае на Кмербидж, няма знанчеие в ккава пословлдеонатест са буиквте в енда дмуа, едивннстеото вжано нщео е пъарвта и поатеднсла бвука да бдаът на пвилнраото мстяо
Това е абсолютно правилно

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
///peter написа:ITK написа:Дразнещо е, наистина, най-дразнещото е когато грешките са в самото заглавие......особено в подфоруми "Продава" и "Купува", където масово се кОпуват пласТмаси и техните производни...но това е положението....too late....
Aaaaааааахахахахахахахаха

Както и да е ...

Та има проблем с писането,но колкото и да недоволстваме тук не е училище и ние само си чешем езиците (пръстите) с тая тема...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Zaho написа:Мишел написа:Не виждам точно как ще завърши тази тема...... освен само да се видим кои ни дразни неграмотността.....
Хората, които не могат, нито ще се научат да пишат и да се изразяват, нито пък някой ще им забрани да пишат, защото затрудняват останалите....
Така че... спасение няма да има, но айде и аз да се присъединя към тези, които се дразнят от това млади хора да са неграмотни.....
Дано поне И за това да не се окаже виновен Бойко, Доган или Св.Синод....заминат ли първите 7 год, отпиши го...![]()
А то си личи винаги, кога грешките са от бързане и кога от неграмотност..... тук определено има хора, на които аз лично не им разбирам
Освен да се забрани писането както на латиница, така и с цифри, друго не виждам какво може да направим..
Колеги,
Това, че някои си редактирате по 10-пъти мнението за да нямате грешки или пишете спокоино незначи, че останалите са неграмотни!!!
Аз понякога пиша през 100-тици документи разхвърляни по бюрото ми (а и свободното време за да гвърлям по един поглед на форума, ми е доста ограничено) и си признавам, че допускам доста грешки! Това означава ли, че съм неграмотен ?
Да не посочвам грешките в горното мнение на Мишел! Това означава ли, че е неграмотна???
Не съм си поглеждал мнението. Може да е пълно с грешки!
(Подразних се заради посочените примери. Последният е мой!)
Хайде да си ги сравним...
Малко гузен негонен бяга твоята работа

Темата до колкото аз поне разбрах не беше, за да кажем поименно кой как пише и къде греши.....
Ама какво ли се занимавам и аз и се връзвам на поредната тъпотия, чак се чудя на себе си ....
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Zaho написа:Мишел написа:Не виждам точно как ще завърши тази тема...... освен само да се видим кои ни дразни неграмотността.....
Хората, които не могат, нито ще се научат да пишат и да се изразяват, нито пък някой ще им забрани да пишат, защото затрудняват останалите....
Така че... спасение няма да има, но айде и аз да се присъединя към тези, които се дразнят от това млади хора да са неграмотни.....
Дано поне И за това да не се окаже виновен Бойко, Доган или Св.Синод....заминат ли първите 7 год, отпиши го...![]()
А то си личи винаги, кога грешките са от бързане и кога от неграмотност..... тук определено има хора, на които аз лично не им разбирам
Освен да се забрани писането както на латиница, така и с цифри, друго не виждам какво може да направим..
Колеги,
Това, че някои си редактирате по 10-пъти мнението за да нямате грешки или пишете спокоино незначи, че останалите са неграмотни!!!
Аз понякога пиша през 100-тици документи разхвърляни по бюрото ми (а и свободното време за да гвърлям по един поглед на форума, ми е доста ограничено) и си признавам, че допускам доста грешки! Това означава ли, че съм неграмотен ?
Да не посочвам грешките в горното мнение на Мишел! Това означава ли, че е неграмотна???
Не съм си поглеждал мнението. Може да е пълно с грешки!
(Подразних се заради посочените примери. Последният е мой!)
Колега ще бъде интересно да ги посочиш и ти да се изложиш малко

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Хайде да не се обиждаме на неграмотници...
Всички що годе нормално пишещи във форума знаем за к'во става въпрос....Не че има изобщо смисъл от темата де....

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
liloff написа::dummy:то така се пише!!!:comp:пласТмаси
Именно, аз това исках да кажа - че се пише с Т, а масово в "Купува" се изписва пласмаси, пласмасови и прочие....
F**k them all!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ITK написа:liloff написа::dummy:то така се пише!!!:comp:пласТмаси
Именно, аз това исках да кажа - че се пише с Т, а масово в "Купува" се изписва пласмаси, пласмасови и прочие....
Колега, а думата до пластмаса?
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Както казва администратора :"Ти знаеш ли колко време ни отне да ги научим да пишат на кирилица, а ти искаш да пишат и правилно
"
И верно сигурно повечето не знаят, че правят грешки при правописа. Най-често грешките са според мен кОпува, прОжини, цифрите вместо букви, безразборно слагане на препинателни знаци и т.н. т.н

И верно сигурно повечето не знаят, че правят грешки при правописа. Най-често грешките са според мен кОпува, прОжини, цифрите вместо букви, безразборно слагане на препинателни знаци и т.н. т.н
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
err0r написа:На мен са ми любими тия с "диференцЯлите" и "наЙстина"-тата
А кой ще каже как се пише правилно, хахахах АКОМОЛАТОР, АКУМУЛАТОР, АКОМУЛАТОР или АКУМОЛАТОР

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Ще ти кажа, ама какво черпиш после?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ако ми остане време ще ви скенирам молби за постъпване на работа !! няма такъв смях!
пиша бързо и понякога греша,но гледам да е само клавишно! слагам запетаите ,където трябва и единственото ,което пропускам умишлено са големите букви.
опитвам се да спазвам правилния български език ,но на някои им е доста трудно явно....
пиша бързо и понякога греша,но гледам да е само клавишно! слагам запетаите ,където трябва и единственото ,което пропускам умишлено са големите букви.
опитвам се да спазвам правилния български език ,но на някои им е доста трудно явно....