сутринта като се събудите и си пуснете джиесем-а...
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ако си изключа телефона вечер и сутринта като го пусна получа глсова поща то на 100% знам какво е то.На червеното килимче да давам обяснения.
Просто работата ми е такава ,че няма как да го изключа.А като зазвъни след 23 часа направо ставам и се обличам.
Ама си има и плюсове де,можеш да излизаш от вкъщи след всеко позвъняване без жената да ти задава дежурния въпрос-Къде отиваш? 

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
alx написа:D3BEP написа:...
ако си си подредил бизнеса както подобава няма на този свят причина/случка/произшествие/нещастие което да не може да чака до сутринта.
Хм... не е баш така.... не мога да се съглася; може да може да изчака наистина но няма как да се отложат някои неща...

Имам 2 телефона - личен и служебен. Изключва им се звука само петък или събота вечерта, когато се предполага, че съм решила да се наспя подобаващо. То като се замисля май само на личния му изключвам звука....
Личния звъни късно вечер, защото "абе аре да ходиме еди къде си..."

А служебния.. ох..

Доста често ми възнят късно вечер (12-1), случвало се е и посред нощ (след 1) най-вече за : "Извинявайте ама ваша кола ни е запушила, някой да я премести"; "Забравих да върна документите/забравих да си взема я лична карта я друго"; "ъ, мога ли да оставя колата на еди си кой офис" и прочие подобни; много много често звънят някакви хора да си поръчват таксита

Таааа служебния... няма начин общо взето да го изклювам

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
а, ама то не са някакви дълбоки, проницателни и философски изводи...
просто си мислех че всеки които очаква добра новина като получи съобщение за гласова поща на сутринта е... малък и живота не му е показал ръбатата си страна...
да си малък не е лошо.. дори е леко за завиждане... и искренно съм учуден колко много хора отговориха "добра новина". аз лично като получа сутринта съобщение и ми се изправя косата...
а целта на бизнеса е така да го направиш че през нощта (или там когато не си във офиса) нищо да не зависи от тебе. спестява много нервни клетки и коняка и пурата имат много по-хубав вкус.
просто си мислех че всеки които очаква добра новина като получи съобщение за гласова поща на сутринта е... малък и живота не му е показал ръбатата си страна...
да си малък не е лошо.. дори е леко за завиждане... и искренно съм учуден колко много хора отговориха "добра новина". аз лично като получа сутринта съобщение и ми се изправя косата...
а целта на бизнеса е така да го направиш че през нощта (или там когато не си във офиса) нищо да не зависи от тебе. спестява много нервни клетки и коняка и пурата имат много по-хубав вкус.
Последна промяна alx на 25 Ное 2008, 22:26, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
D3BEP написа:..От много отдавна телефонът не ми е забавление, нито играчка. Поради тази причина карам с телефони , които, ако ги покажа на някой, ще се удиви че още са в употреба...
+1
по темата - не си спирам телефоните , когато и да ме потърсят е по работа ..или в повечето случаи поне

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:53, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Хехехе, знаех си аз, че не съм порасла още
Така е! И не искам
И мъдрец ми остана един неизникнал
А телефона ми е явно само за забавление...
И като че ли наистина не съм чувала нещо лошо през ноща. Наистина лошо...

Така е! И не искам

А телефона ми е явно само за забавление...

И като че ли наистина не съм чувала нещо лошо през ноща. Наистина лошо...
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
3 телефона- 2 служебни и един личен
В 22:00 на служебните се изключват звуци,вибраций и т.н (не съм да има умрял,защото не си е купил кола след 22:00)
Личен- не се изключва никога.След 10ч до 7 сутринта не ме търсят освен ако не е нещо спешно или много важно,така съм ги свикнал.Наложи ли се ставам и заминавам без да искам обяснения.
В 22:00 на служебните се изключват звуци,вибраций и т.н (не съм да има умрял,защото не си е купил кола след 22:00)
Личен- не се изключва никога.След 10ч до 7 сутринта не ме търсят освен ако не е нещо спешно или много важно,така съм ги свикнал.Наложи ли се ставам и заминавам без да искам обяснения.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
alx е прав и за двете неща
лошото е че да направиш така, че да може да си изключиш телефона нощем и бизнеса ти да върви е адски трудно, поне в България или по-скоро около мен, защото никой не си върши работата както трябва, нито пък разбира толкова колкото го изискват задърженията му. Иначе може, в един иделаен вариант няма начин да не може
за второто нещо също е прав - през нощта само проблеми
аз гледам да спя по-далече от него/нещо като приказката щрауса/
лошото е че да направиш така, че да може да си изключиш телефона нощем и бизнеса ти да върви е адски трудно, поне в България или по-скоро около мен, защото никой не си върши работата както трябва, нито пък разбира толкова колкото го изискват задърженията му. Иначе може, в един иделаен вариант няма начин да не може
за второто нещо също е прав - през нощта само проблеми
аз гледам да спя по-далече от него/нещо като приказката щрауса/
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Няма такъв вариант да съм си изключил телефоните. Проблема е че тия с добрите новини все пропускат да се обадят.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
почнах с пейджър/някои може и да не знаят кво е\,после бях с мобифон-нокия в куфар и слушалка с кабел-яд ме е ,че не си го запазих,после бях с един бенефон,който служеше и за оръжие при нужда-тежеше половин кило,после с първите жисиеми-още само в пловдив на панаира имаше мрежа,а в софия-не...!! имал съм си доста земане -даване с мобилни и още имам. когато ходух на почивка на море си купувах два калъф за мобифона,щото до края на морето единия сдаваше от солената вода...! такава ми е работата,че винаги съм на телефона,ползвам блутути и секви джаджи. не ми е неприятно-тва ми е работата и даже сега като понамаляха обажданията,щото нещо се промениха условията ми е чудно. когат ознаеш за кво работиш не е неприятно дори и на плажа да вдигнеш-просто зависи дали си струва или не. както аз искам от партньорите ми ако вида зор в 11 да ми вдигнат,така и вдигам на тях,а шоферите на тирове,за които времето е относително понятие са ми звъняли през нощта ,за да ме питат утре на кой склад товарят и не съм хокал никой...! тва е бизнес-няма мрънкане. ако не ми харесва-мога да стана кантарджия,да работя от 8 до 5 ,да зимам средната работна и да не ме търси никой след 5 освен за ракия пред блока.....!! въпрос на изобр.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
а ако те очаква това на пощата http://www.data.bg/f.php?fid=7831641 ?
и най-лошото е че си нахранен без да можеш да отвърнеш подобаващо
и най-лошото е че си нахранен без да можеш да отвърнеш подобаващо

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Няма опция телефоните ми да са изключени,но единствения ми проблем е,че малкото време,което ми остава за спане не чувам нито един от 2та...
Трябва бая настоятелно да ме търсят,не че не е имало за какво...но си очаквам в 95% от случаите лошите новини,освен когато ми звъни приятелката посред нощите,че видиш ли и станало мъчно или нещо от тоя сорт 

65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5