Гледах те ли смешниците-ТРАГЕДИЯ-"ГОСПОД НЕ Е БЪЛГАРИН!
Модератор: Общи модератори
Пацо трябва да си ходи
ще вика сливенските герой по поръчка на Лечков.Ще вика Генков който него викаха когато беше голмайстор на Агрупа а сега го вика.Пълен абсурд.Дано Бербо се откаже от националния за да не се излага с тея лекете който се мислят за футболисти и оня смешен тренер

ще вика сливенските герой по поръчка на Лечков.Ще вика Генков който него викаха когато беше голмайстор на Агрупа а сега го вика.Пълен абсурд.Дано Бербо се откаже от националния за да не се излага с тея лекете който се мислят за футболисти и оня смешен тренер

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
LizarD написа:А БЕРБО МАНЕКЕН АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ А БЕРБО МАНЕКЕН АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ А БЕРБО МАНЕКЕН А БЕРБО МАНЕКЕН А БЕРБО МАНЕКЕН АЛЕ АЛЕЕ
Данчев дали е звънял в The Sun и Sky Fox!?

Много се изложи!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
за морков и половината отбор си напълно прав,НО за бербо няма смисъл да ни обясняваш хората видяха кой е мъж и кой се пори отзад,ако не му харесва да играе за българия да не идва насила хубост не става.защо ГОШО ПЕТКОВ не хвърли ръкавиците сигорно не доказа че е класен вратарineedmoney написа:vili написа::banghead: по-голяма пи*ка от бербо е само пламен марков защото го вика в националния отбор,голям резил
напълно оправдавам Бербо....с такива съотборници никой от неговия ранг няма да играе.... даже ако ме питате мен докато не махнат половината отбор ( + Марков) по-добре да не се връща в националния
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Ако не друго то се посмеях от сърце
От кога чакам такива резултати в полза на противниците
Съжалявам само ,че е контрола трябваше за клалификацийте да ни налупат с по 7/8 гола та да си седнат на дупенцата тия мамини синчета
Да им е честито и да продължават в същия дух.

От кога чакам такива резултати в полза на противниците

Да им е честито и да продължават в същия дух.

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Това е края! ГОСПОД НЕ Е БЪЛГАРИН!!!!!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
стига ,бе дунчев. той не е българин сега...!! беше 94та -са си почива!! ше дойде време и ше стане пак наш човек-не се втелявайте толкова. спукаха ни от бой -тва понякога е полезно....!!!
моля те не рекламирай бербатов тук няма никакво значение клубната принадлежност тук става въпрос за националния отбор на българия и ако не смяташ че нац.отбор е над цска и левски просто ми е жал за теб,нищо личноReportera написа:Пацо трябва да си ходи![]()
![]()
![]()
![]()
ще вика сливенските герой по поръчка на Лечков.Ще вика Генков който него викаха когато беше голмайстор на Агрупа а сега го вика.Пълен абсурд.Дано Бербо се откаже от националния за да не се излага с тея лекете който се мислят за футболисти и оня смешен тренер![]()
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
A_DUNCHEV написа:Това е края! ГОСПОД НЕ Е БЪЛГАРИН!!!!!
Вече май е СЪРБИН.

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
хаха абе вие луди ли сте да ги гледате тея глупаци бе само си хабите нервите аз отдавна спрях да ги гледам тея са по скучни и от народното събрание
6:1 ебати ташака

6:1 ебати ташака

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
националния ни отбор има двама играчи - вратаря и Бербо... оттам нататък сме шампанско и сълзи.... ебати футбола... пък за коментатора по БНТ няма да коментирам колко празни приказки изговори... Бербо не бил мотивиран
Бербо самичък ли да играе на терена
кой да му подаде топката.... има ли други играчи на ниво
и това ми било футбол.... треньора ВЪН 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
A_DUNCHEV написа:Това е края! ГОСПОД НЕ Е БЪЛГАРИН!!!!!
Проблема не е в Господ бате,проблема е,че национала е пълен само с позиори и коафиори.Стоичков беше виновен за слабите изпълнения,а Бербатов излиза и вика-Имахме добри моменти,но нямахме шанс.Къв шанс бре тия манекенчета се разхождаха като балерини на лебедово езеро.Тия са пълни малоумници,защо млади таланти като Том например се натискаха да вземат гражданство да влязат в национала набутаха прехвалената звезда Бербатов?Къде отиваме ние?Марков го видяхме в Португалия,чак песен му написаха-двете изпълнения си бяха смях.Ние национален отбор нямаме.Имаме само някъв тим шайки събрани от големи клубове.Защо Бербатов не играе както в юнайтед?Срам ме е чесно

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
копи/пейст от друг форум
... много ми хареса, а и изцяло отчита моето мнение
:
Аре наштеееее, да им дадем шанс да се окопитят малко, например довечара в Биад ще възвърнат сили, ще помачкат силиконови цици, ще метнат някой гюбек и пак ще са Българи Юнаци[smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Аре наштеееее[beer]

Аре наштеееее, да им дадем шанс да се окопитят малко, например довечара в Биад ще възвърнат сили, ще помачкат силиконови цици, ще метнат някой гюбек и пак ще са Българи Юнаци[smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Аре наштеееее[beer]

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Reportera написа:Пацо трябва да си ходи![]()
![]()
![]()
![]()
ще вика сливенските герой по поръчка на Лечков.Ще вика Генков който него викаха когато беше голмайстор на Агрупа а сега го вика.Пълен абсурд.Дано Бербо се откаже от националния за да не се излага с тея лекете който се мислят за футболисти и оня смешен тренер![]()
Един българин по никъкъв повоод не трябва да се отказва от нищо национално!
Good Luck
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Копеле тея приказки са минало време. Евала на Бербо, че си излезе, и аз да бях и аз щях да излеза. Отбора беше Петков, 9 бавноразвиващи се и Бербо до едно време. А кажете ми как се играе така. Все едно да играеш срещу гимназисти с отбор лапета от детската градина 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.