Гледах те ли смешниците-ТРАГЕДИЯ-"ГОСПОД НЕ Е БЪЛГАРИН!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 19 Ное 2008, 21:20

Пацо трябва да си ходи :!: :!: :!: :!:
ще вика сливенските герой по поръчка на Лечков.Ще вика Генков който него викаха когато беше голмайстор на Агрупа а сега го вика.Пълен абсурд.Дано Бербо се откаже от националния за да не се излага с тея лекете който се мислят за футболисти и оня смешен тренер :!: :!:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 19 Ное 2008, 21:20

LizarD написа:А БЕРБО МАНЕКЕН АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ А БЕРБО МАНЕКЕН АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ А БЕРБО МАНЕКЕН А БЕРБО МАНЕКЕН А БЕРБО МАНЕКЕН АЛЕ АЛЕЕ

Данчев дали е звънял в The Sun и Sky Fox!? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Много се изложи!
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 19 Ное 2008, 21:22

ineedmoney написа:
vili написа::banghead: по-голяма пи*ка от бербо е само пламен марков защото го вика в националния отбор,голям резил :bcry:

напълно оправдавам Бербо....с такива съотборници никой от неговия ранг няма да играе.... даже ако ме питате мен докато не махнат половината отбор ( + Марков) по-добре да не се връща в националния
за морков и половината отбор си напълно прав,НО за бербо няма смисъл да ни обясняваш хората видяха кой е мъж и кой се пори отзад,ако не му харесва да играе за българия да не идва насила хубост не става.защо ГОШО ПЕТКОВ не хвърли ръкавиците сигорно не доказа че е класен вратар

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 19 Ное 2008, 21:23

Ако не друго то се посмеях от сърце :mhihi:
От кога чакам такива резултати в полза на противниците :mhihi: Съжалявам само ,че е контрола трябваше за клалификацийте да ни налупат с по 7/8 гола та да си седнат на дупенцата тия мамини синчета :lol:

Да им е честито и да продължават в същия дух. :mhihi: :mhihi:
Няма грозни жени, има трезви мъже!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 19 Ное 2008, 21:24

Това е края! ГОСПОД НЕ Е БЪЛГАРИН!!!!!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Ное 2008, 21:26

стига ,бе дунчев. той не е българин сега...!! беше 94та -са си почива!! ше дойде време и ше стане пак наш човек-не се втелявайте толкова. спукаха ни от бой -тва понякога е полезно....!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 19 Ное 2008, 21:27

Reportera написа:Пацо трябва да си ходи :!: :!: :!: :!:
ще вика сливенските герой по поръчка на Лечков.Ще вика Генков който него викаха когато беше голмайстор на Агрупа а сега го вика.Пълен абсурд.Дано Бербо се откаже от националния за да не се излага с тея лекете който се мислят за футболисти и оня смешен тренер :!: :!:
моля те не рекламирай бербатов тук няма никакво значение клубната принадлежност тук става въпрос за националния отбор на българия и ако не смяташ че нац.отбор е над цска и левски просто ми е жал за теб,нищо лично

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 19 Ное 2008, 21:28

A_DUNCHEV написа:Това е края! ГОСПОД НЕ Е БЪЛГАРИН!!!!!

Вече май е СЪРБИН. :mhihi: :mhihi:
Няма грозни жени, има трезви мъже!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Ное 2008, 21:29

хаха абе вие луди ли сте да ги гледате тея глупаци бе само си хабите нервите аз отдавна спрях да ги гледам тея са по скучни и от народното събрание :mhihi:
6:1 ебати ташака :confused:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 19 Ное 2008, 21:38

националния ни отбор има двама играчи - вратаря и Бербо... оттам нататък сме шампанско и сълзи.... ебати футбола... пък за коментатора по БНТ няма да коментирам колко празни приказки изговори... Бербо не бил мотивиран :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Бербо самичък ли да играе на терена :roll: кой да му подаде топката.... има ли други играчи на ниво :roll: и това ми било футбол.... треньора ВЪН :evil:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 19 Ное 2008, 21:38

A_DUNCHEV написа:Това е края! ГОСПОД НЕ Е БЪЛГАРИН!!!!!

Проблема не е в Господ бате,проблема е,че национала е пълен само с позиори и коафиори.Стоичков беше виновен за слабите изпълнения,а Бербатов излиза и вика-Имахме добри моменти,но нямахме шанс.Къв шанс бре тия манекенчета се разхождаха като балерини на лебедово езеро.Тия са пълни малоумници,защо млади таланти като Том например се натискаха да вземат гражданство да влязат в национала набутаха прехвалената звезда Бербатов?Къде отиваме ние?Марков го видяхме в Португалия,чак песен му написаха-двете изпълнения си бяха смях.Ние национален отбор нямаме.Имаме само някъв тим шайки събрани от големи клубове.Защо Бербатов не играе както в юнайтед?Срам ме е чесно :bcry:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 19 Ное 2008, 21:39

копи/пейст от друг форум :mhihi: ... много ми хареса, а и изцяло отчита моето мнение :mhihi: :
Аре наштеееее, да им дадем шанс да се окопитят малко, например довечара в Биад ще възвърнат сили, ще помачкат силиконови цици, ще метнат някой гюбек и пак ще са Българи Юнаци[smilie5] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Аре наштеееее[beer]
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 19 Ное 2008, 21:40

Reportera написа:Пацо трябва да си ходи :!: :!: :!: :!:

Един българин по никъкъв повоод не трябва да се отказва от нищо национално!
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 19 Ное 2008, 21:46

Копеле тея приказки са минало време. Евала на Бербо, че си излезе, и аз да бях и аз щях да излеза. Отбора беше Петков, 9 бавноразвиващи се и Бербо до едно време. А кажете ми как се играе така. Все едно да играеш срещу гимназисти с отбор лапета от детската градина :D
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 19 Ное 2008, 21:48

добрее дее :?: :?: Ония да си ходи ... тоя да си ходи .. ее добре кой да дойде питам аз :?: :?: :?: КОЙ :?: :?:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата