Някой да търгува на БФБ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Ное 2008, 18:01

Скрапи,
разстрелваш ме направо с тея интервюта.
Така смята българският банкер от First Midwest Bank в Чикаго, Николай Дечев, който работи в кредитния отдел на институцията.

Ебати банкера :mhihi: :mhihi: :mhihi: Дава кредити :mhihi:
И, ебати и бурната икономическа мисъл:
"Правителството си е взело поука от предишните допуснати грешки /Голямата Депресия, рецесията през 1980 г. / и сега е в състояние да се справи със сегашната ситуация. Имаме два основни инструмента за контрол на икономиката: фискална и монетарна политика. Те бяха използвани чрез понижение на основния лихвен процент на 1% и финансовата инжекция в размер на $ 700 млрд."
Браво на вас... Много е... прозорлив. Все едно да питаме първокурсник в УНСС.

Както и да е.
Петре, Обама не е президент. Обама е избран да бъде президент.
Иначе мнението ми се покрива с твоето, н осчитам, че влизането в длъжност на Обама ДЕЙСТВИТЕЛНО ще повлияе на борсите. Защото такава е нагласата на хората -че той ще оправи нещата, а на тея виртуални пазари нагласата е всичко :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Ное 2008, 18:03

Мисълта ми беше, че всички чакаха кой ще стане президент и да се разбере ще има ли военно производство или не... :)
все още е стегнат явно пазара, а на БФБ логика не търсете... :mhihi:
Чао от мен тръгвам си от работа и днешния ден избутах :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ScrappyDoo » 13 Ное 2008, 18:07

D3BEP написа:Скрапи,
разстрелваш ме направо с тея интервюта.
Така смята българският банкер от First Midwest Bank в Чикаго, Николай Дечев, който работи в кредитния отдел на институцията.

Ебати банкера :mhihi: :mhihi: :mhihi: Дава кредити :mhihi:
И, ебати и бурната икономическа мисъл:
"Правителството си е взело поука от предишните допуснати грешки /Голямата Депресия, рецесията през 1980 г. / и сега е в състояние да се справи със сегашната ситуация. Имаме два основни инструмента за контрол на икономиката: фискална и монетарна политика. Те бяха използвани чрез понижение на основния лихвен процент на 1% и финансовата инжекция в размер на $ 700 млрд."
Браво на вас... Много е... прозорлив. Все едно да питаме първокурсник в УНСС.

е това, че е в този отдел, не значи че седи на некое гише и приема формулярчета... ама акто цяло да, има... интересни мисли... :D
Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Ное 2008, 18:08

Мисълта ми беше, че всички чакаха кой ще стане президент и да се разбере ще има ли военно производство или не...

A... Туй не се разбира така.
ВПК работи само по поръчки, за години напред. О-бама, Е-бама... Там не играят...

Този е човекът, от който най - много трябва да ни е страх. Това е начинът да се издигне диктатор, а за да почнат тотална война им липсва само диктатор. Никога в последните години президент не е бил толкова популярен след и толкова непопулярен преди изборите... Така че според мен и ВПК нема да закуца, не го мислете.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Ное 2008, 18:11

Охоо totalen krieg?
Този път ще трябва да спечелим :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 535d

Мнение от iv0 » 13 Ное 2008, 20:22

аз ... едно време, докато още бяха високи цените :) сега чакам да се качат

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 535d

Мнение от iv0 » 13 Ное 2008, 20:24

аз дъното го виждам под 100 пункта :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ScrappyDoo » 14 Ное 2008, 10:56

iv0 написа:аз дъното го виждам под 100 пункта :)
това е мн хубаво. Тогава Хим-а ще е на 0.60 лв. , трейс на 2 лева, а Пътищата и те на 1-2лв. Удвояването ще е доста лесно :D
Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 14 Ное 2008, 11:16

А някой от вас да е гледал EBF :roll: Това е единствената българска телевизия, по която може да гледате всекидневни анализи на инвестиционните посредници от БГ

www.ebfbusiness.tv

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ScrappyDoo » 14 Ное 2008, 11:56

Хубав е сайта, има интересни интервюта понякога.
П.С. Днеска Софиксчето дърпа малко нагоре за сега :)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Ное 2008, 11:57

iv0 написа:аз дъното го виждам под 100 пункта :)

Силно ме съмнява да падне под базовата си стойност от 2000г :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ScrappyDoo » 14 Ное 2008, 13:42

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aycN4Fh5lv6Y&refer=home

Еврозоната Официално в рецесия!!!!

SOFIX падна под 400 пункта!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 14 Ное 2008, 14:28

ScrappyDoo написа:Еврозоната Официално в рецесия!!!!

Мани ги тия лозунги... Тя кризата вече взе да свършва, ами...
Вероятно хамериканците пак ще се опитат по стария си тертип да накарат европа да "инвестира" за да избегне кризата. Предимно да инвестира в техния долар...
Кризата вече взе да свършва ,тея я почнаха. Има мисля седем фалирали европейски банки и два пъти повече застрашени, тея откриха рецесия...

Друго е по - интеерсно :) Хм...
Дженеръл Моторс се опитва да фалира... Отказали м финансиране като на банките и той се бунтува... Милиони акериканци щели да останат без работа...
Туй представяте ли си го... Допреди година беше с претенции за първа сила, най - велик...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 14 Ное 2008, 14:29

А бе не знам къде го виждате това дъно ама индексите вървят в
правилната посока ;) То не може кредити, балони, хвърчила, бързи пари.
ШШШшшшшш. оуууу. Тия икономики да не са виртуални бре.
А тая подлога Велчев дето го мушна на всички ни и гушна яката комисионна мамицата му :evil: :evil: :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ScrappyDoo » 14 Ное 2008, 14:37

D3BEP написа:
ScrappyDoo написа:Еврозоната Официално в рецесия!!!!

Мани ги тия лозунги... Тя кризата вече взе да свършва, ами...
Вероятно хамериканците пак ще се опитат по стария си тертип да накарат европа да "инвестира" за да избегне кризата. Предимно да инвестира в техния долар...
Кризата вече взе да свършва ,тея я почнаха. Има мисля седем фалирали европейски банки и два пъти повече застрашени, тея откриха рецесия...

Друго е по - интеерсно :) Хм...
Дженеръл Моторс се опитва да фалира... Отказали м финансиране като на банките и той се бунтува... Милиони акериканци щели да останат без работа...
Туй представяте ли си го... Допреди година беше с претенции за първа сила, най - велик...

Рецесия има когати се отчетат 2 поредни тримесечия на отрицателен ръст на икономиката. Затова чак сега го обявяват. а иначе има още много вода да изтече докато отмине кризата, да не говорим за последиците от нея...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата