Гражданска на 300 евро!!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 07 Ное 2008, 20:21

ja написа:Кой какво плаща?
Осигуровки на минимална заплата, данъци я плати някой я не, акцизи едва ли някой плаща.

Щом и с винетките правят измами...

Плащаме... 10% от населението...
И каква държава да работи, колега ние сме държавата. Демек ако не плащаме не работи държавата...

За какво точно да плащам? За кой, и накъде отиват тия пари? За на бате мутрафон бизнеса ли(не визирам кмета!), или за сарайте на един "резан" тарикат, или за група дърти комунистически мекерета и наследници?
Не искам, и когато мога да не го правя, не го правя!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 07 Ное 2008, 20:29

абе реват те мамицата им ненаситна :evil:
по-лошо ще става, по-добре - не!
така че си живейте живота докато е време, после ще колиме и бесиме ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 07 Ное 2008, 20:41

bobi_maxo написа:
ja написа:Кой какво плаща?
Осигуровки на минимална заплата, данъци я плати някой я не, акцизи едва ли някой плаща.

Щом и с винетките правят измами...

Плащаме... 10% от населението...
И каква държава да работи, колега ние сме държавата. Демек ако не плащаме не работи държавата...

За какво точно да плащам? За кой, и накъде отиват тия пари? За на бате мутрафон бизнеса ли(не визирам кмета!), или за сарайте на един "резан" тарикат, или за група дърти комунистически мекерета и наследници?
Не искам, и когато мога да не го правя, не го правя!

Ами колкото трябва толкова ще плащаме, кой краде и къде отиват парите ще каже прокуратурата.
За мене тоя дето не плащаданъци и такси е не по-малко крадец от тоя в парламента дето гепи къде кво докопа...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Ное 2008, 20:48

ja написа:Гаранция, че няма да откраднат колата ти трябва да е от полицията. Застрахователите трябва да гарантират, че ще изплатят колата според договора, който сте подписали.
мда,прав си,тук в БГ няма никаква връзка между застрахователите и автомафията,извинявам се за недомисления коментар..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 07 Ное 2008, 20:53

ACCELERATOR написа:Миличките ни застрахователи... На загуба били :lol: :lol: :lol:
Затова като дойде Нова Година, се ИЗБИВАТ ДА РЕКЛАМИРАТ Гражданските си отговорности... Тооо ако беше на загуба, нямаше да хвърлят толкова пари за реклами :roll:
Иначе тва с цената е стар трик. Реват сега, че „справедливото“ било 300 евро, за да се вдигне шум, да се разлаят кучетата.. И към нова година ни сервират новата цена - от тях да мине, САМО 300лв (от тях да мине, щот са пичове). И овцете - доволни: къде са 300евро, къде са 300лв. Юруш на маслините!
Пък ако ви кажат отсега - догодина ГО става 300лв - няма да го поемете така леко и мазно, както с гореописаната „стратегия“, нали? :mhihi:

Тука колега си много прав.....същата работа с тока..парното и т.н. .. от ден на ден се замислям :roll: колко по зле може да стане.
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 07 Ное 2008, 21:56

Projektzwo написа:Пичове, успокойте се, завишение се очаква, но никой незнае кога точно и с колко, но определено няма да е 300евра, всичко се определя от Гаранционния Фонд, да не говорим че същият този фонд в момента изпраща честитутки на всички собственици на МПС-та без ГО или изтекла/неплатена такава, новото законче гласи, че МПС без ГО не се допуска да съществува по никакъв начин, т.е. ако сте решили че няма да си карате автомобилчето през идните 3-4 месеца, няма опция да стои БЕЗ гражданска, вариантите са два: 1. плащате си ГО; 2. сваляте го от регистрация; в противен случай следват много апетитни глоби.
И забравих да кажа, че това не си го смуча от пръстите, просто съм в сферата... :winky:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Мойта Нива се води на човек който е починал,ако искаш да ти пратя адреса на лично да му пратите писъмце. :mhihi: Ланд круизъра също е за лов и е с английски номера,тук също ще ми вземете дедовия.До сега винетки не съм купувал,няма и да купя,единствено на бавареца плащам гражданска.Ако стане цифра и тя отпада от играта.А и да те попитам,като пратихте толкова писъмца на длъжниците кой ви плати? :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 07 Ное 2008, 22:13

Projektzwo написа:Пичове, успокойте се, завишение се очаква, но никой незнае кога точно и с колко, но определено няма да е 300евра, всичко се определя от Гаранционния Фонд, да не говорим че същият този фонд в момента изпраща честитутки на всички собственици на МПС-та без ГО или изтекла/неплатена такава, новото законче гласи, че МПС без ГО не се допуска да съществува по никакъв начин, т.е. ако сте решили че няма да си карате автомобилчето през идните 3-4 месеца, няма опция да стои БЕЗ гражданска, вариантите са два: 1. плащате си ГО; 2. сваляте го от регистрация; в противен случай следват много апетитни глоби.
И забравих да кажа, че това не си го смуча от пръстите, просто съм в сферата... :winky:

Би ли пратил линк към някой закон които ме задължава да си плащам ГО на колата която ми седи пред блок-а. Ако това е вярно просто нямам думи...
Били на загуба.... Имало гаранционнен фонд... И тем подобни глупости... Значи споделям една история която е 100% реална,с брат ми отиваме да сипваме газ на рено-то, влизаме в бензиностанцията и на колонката за газ-та човекът се гласи да тръгва и брат ми бавно се придвижва на там. В този момент един играч дето чака на съседната колонка решава,че трябва да отиде на другата защото явно човекът там тръгва и дава на задна очевидно изобщо не е видял,че ние сме там и тръгна доста бързо на зад и естествено резултата беше калник сериозно надран и вдлъбнат и счупена предна броня. Веднага се обадихме на КАТ, ония почна да развива теории как тва щело да се оправи за 20 лева да не сме викали КАТ и т.н. Беше с жена и малко дето, това е единствената причина поради която не го пребихме очевадно беше,че е от село говореше на диалект. Както и да е докато чакахме кат ония си тръгна. Обадихме се на КАТ да ги информираме и те ни дадоха номер за да ходиме на оглед. Отидохме на следващия ден и се почнаха големите мъки 4-5 месеца никакъв резултат издирили колата била собственост на няква жена,извикали я но тя не идвала и т.н общо взето резултат нулев нито лев нито нищо от скапаният гаранционнен фонд. Така,че да ме извиняват Застрахователите. Ама ако наистина направят гражданската 300 евро аз спирам да я плащам и просто след катастрофа недай си боже ще си набивам камшиците пък те нека после ме викат да си приказваме сладки приказки колкото си искат,аз просто ще направя същото няма да отида.
Нека направиме една тема да се види колко пари за какви щети са взети от ГО на друг водач,4 милиона автомобила по 200 лева годишно 800 милиона квото и да си говориме щети за 800 милиона не могат да изплатят ако ще и турско да стане... А това колко им били големи разходите за реклама или какви загуби имат заради лош мениджмънт или колко пари се източват си е техен проблем ако не им изнася,да се преориентират към друг бизнес.По света има достатъчно застрахователни компании които биха ги заместили на българския пазар.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 08 Ное 2008, 1:02

Караме коли за 5 а гражданската ми е 300 евро а кво да кажат тези където карат коли за по 1000 и 2000 лв. :D
Beautiful Mechanical Wonder

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Ное 2008, 1:49

А на тая Крумова може ли ... :censored: а :?: :evil: :comp:

Ами имат супер много бюрократщина и всеки скубе и само пари се въртят и смучат от клиентите.Ама всичките тези много служители на какъв риск са изложени по време на работа 'щото в нашта фирма служителите са около 30 души ,но всички те работят с високи напрежения и височини , за всеки един работник се трепери ,поълват се маса книги ,правят се постоянни инструктажи ,дебнат ни какви ли не инспектори и е някаква лудница и страх ... може ли от новата година всички фирми в бранша с асансьорите да вдигнем няколко пъти цените на сервиза заради това което написах :evil:

:puke:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата