за маникюра и работата по колата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 12' F30 335i

Мнение от taba4ko » 07 Ное 2008, 1:29

като гледам колежките изобщо не си полюват даже. доста мъже могат да засрамят в "зоната" на бимите
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 07 Ное 2008, 2:03

Ами то доста се изродиха нещата напоследък :confused: Масово мъжете тръгнаха на маникюр, педикюр, козметик... в някой случаи са по в час от жените коя маска за лице да използват, а пък жените гледам, че все по често се запътват към гаража и имат желание да се ровят в скрапта :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 07 Ное 2008, 2:05

Apassionata написа:
Мишу написа:бе ти автомивка да отвориш бая по напред ще си може само забърсване на огледалата да предлагаш не нужно да съсипваш маникюра :mhihi:

Ама ще е само за BMW-та мивката...Щото на други коли да лъскам огледалата... никъв шанс. За модели се замислям, дали да не сложа някво ограничение, за от Е36 нагоре, хахахха +E30. Или всичко без Х3 ... А на четките ще има надпис, който да се вижда само под определен ъгъл. Като си вътре, между тях... От дясно и от ляво "BMW", а отпред емблемката любима ;) Представяте ли си? И цените ще се леко пропорционални на цените на колите дет се мият... Ся не може 5 лева за Е30 и 5 лева за Х6... Ще стане егаси навалицата от колеги :D Айде някой да черпи за идеята :idea:

колежке дай няква идея жената хем да бара по ис-ката хем рачичките и да са фейшан да взема да и купа от оня препарат за съдове където бимата лъснала
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 07 Ное 2008, 2:25

Как да се ровиш под колата като си си направил маникюр за 60лв???Това си е чисто самоубийство :kuku:

Изображение
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 07 Ное 2008, 2:29

Te някои и пари за нокторезачки не дават, вие - маникюр...
Я по-смело ;)
Поздравления на момичетата, които, когато им се развали нещо или трябва да се правят ремонти, не сноват като обрани евреи около колата, ами взимат нещата ... в свои ръце ;)
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 07 Ное 2008, 2:42

Fenka85 написа:[b]Как да се ровиш под колата като си си направил маникюр за 60лв???Това си е чисто самоубийство

Как те търпи още не знам! :mhihi: Явно е много ЗДРАВ :!: И финансово,за да ти подарява такива глупости :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 07 Ное 2008, 10:38

Illusion Колежке, бях чувала за теб легенди... ама това с маникюра, идея няям как го постигаш... Ако е ноктопластика, ОК, май са доста здрави, но с нормален да търкаш и да ровиш из ламарини, масла и прочие... Аз снощи само гледах как ми сменят една крушка на Пантерката и ми се счупи един нокът :mhihi: Ся, не че не можех сама / абе малко мръсничко беше всичко там около фара...МНООГО мръсничко/, ма имаше кавалер ;)
Fenka85 написа:Как да се ровиш под колата като си си направил маникюр за 60лв???Това си е чисто самоубийство :kuku:

Изображение

Еййй, дай координати за тази красота :shock: Айде, отиде ми маслото за скоростната кутия :uups: Даже две масла ми отидеха :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 07 Ное 2008, 10:41

uricatoli написа:на ляво на дясно или нагоре надолу :mhihi:

Май ще е навътре, навънка... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 07 Ное 2008, 11:00

Apassionata написа:Illusion Колежке, бях чувала за теб легенди... ама това с маникюра, идея няям как го постигаш... Ако е ноктопластика, ОК, май са доста здрави, но с нормален да търкаш и да ровиш из ламарини, масла и прочие...

Въпрос на тренинг. Естествени са си и последния път, когато ми се счупи някой, беше напролет в е36 по време на дрифт. Затова не храня добри чувства към този модел. :mhihi:

А между другото изпитано е, че колкото са по-дълги ноктите, толкова по-лесно се отмива, когато влезе масло под тях. Това и да не ви се вярва е факт. Мъжете много добре знаят за какво говоря - изрязани до дъно нокти и масло под тях.
А и маска за коса обрала масло от под капака също е добре.

Само пръскането с антикор по тялото не действа добре и няма да го повторя, но така е когато си играеш на маскирай другарчето, а човека срещу теб държи пистолет пълен с антикор (ако някой не знае - това е нещо като черна смола). :mhihi:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 07 Ное 2008, 12:49

Illusion написа:Само пръскането с антикор по тялото не действа добре и няма да го повторя, но така е когато си играеш на маскирай другарчето, а човека срещу теб държи пистолет пълен с антикор
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:Идея си нямам за кво говориш
Apassionata написа:Illusion Колежке, бях чувала за теб легенди... ама това с маникюра, идея няям как го постигаш
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Аз имам няква идея ма само срещу заплащане иначе евала на ДЕВОЙЧЕТО, не знам на кой прилича такова :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 07 Ное 2008, 13:25

Абе не знам за вас, ама аз като видя такива нокти Изображение и се сещам за други работи :mhihi:
А на Illusion шапка и свалям и удрям едно темане :bowdown:
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 07 Ное 2008, 13:58

Аз пък кат ти видях мнението и се сетих за ЕГН-то и ми минаха съвсем други работи...........
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Ное 2008, 14:06

последните два поста :ahah: :ahah: :ahah:
абе вие не сте виждали жена тираджийка за тва така говорите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 07 Ное 2008, 18:14

А за дългите нокти и маслото не съм съгласен, освен ако не е само масло. Ама я да добавим малко гресчица, кал и знам ли още кво и става неочаквано устойчива комбинация. И за да я измия обикновено първо си режа ноктите Изображение /не до дъно/ и после усърдно с четката махам всичката гнъс.

А относно ЕГНто то е постоянна величина, моето колко време мина да му се невиди и все такова си седи. То е като виното, колкото повече отлежава толко по-добро става :mhihi:
Ако е качествен матряла ;)

П.С. Отивам да търся пелин за застройката :drinking:
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 07 Ное 2008, 18:50

uricatoli написа:
vld написа:
Illusion написа:То от доста време си се движи бре. ;)

Неделя е официалната премиера за тези, които все още не са го засичали по бургаските улици. ;) :winky:

Дай да видиме как е станало :)
Не са много хората дето да реставрират Е21 напоследък :roll:

Особенно жените с такъв маникюр.. чак да не повярваш... Ще дойда лично до Бургас да го видя с очите си :shock: Требва си намеря такава жена.. мойта само ми цапа и чупи.. Предпочитам някоя ненормалница да се спъвам в нас в разни дифове и скоростни кутии.. Да ми сервира в Спирачни дискове вместо чинии.. Освен някоя вечер като легнем да не се прави на състезателка със скоростния лост че да не сменям после фтулки.. :mhihi:

А не!!
Аз па предпочитам ,да може да готви ,къщата да свети и....
естествено не на последно място да кра добре ;)
Ремонтите ше си ги правя сам на драго сърце 8)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата