За загубата... и смисълът след това
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
sonny, правя го! Няма ден, в който да не се сещам за нея! В повечето случаи ми става много болно, много тежко. Но има и случаи, в които си спомням нещо мило и се усмихвам, става ми топло в сърцето!
Просто много неща извън мен, извън това, което чувствам се промениха. Тежко ми е за баща ми (нейния син). Той много тежко претърпя загубата! Просто стоя безсилен, гледам го и не мога да направя нищо!
Просто много неща извън мен, извън това, което чувствам се промениха. Тежко ми е за баща ми (нейния син). Той много тежко претърпя загубата! Просто стоя безсилен, гледам го и не мога да направя нищо!
Aз съм кръстен на човек с голямо сърце, на единствения автомобилен ентусиаст в рода, в годините в които да имаш кола е било не просто рядкост, а нереално. Гаража в Бургас е пълен с грес на Shell, гуми Pirelli и авто-аксесоари от 60те години на 20ти в. На човек, който ми е показал, че дори без средства могат да се сътворят чудеса с 2 ръце, съзнание и въображение. Двамата с брат ми сме бледо подобие на авто.ентусиасти в сравнение с дядо Косьо.
Почивай в мир, не съм те забравил за миг.
Savski, усмихвай се всеки ден, за това че си познавал такъв човек. Тя се усмихва над теб някъде и не иска някой от хората, които е обичала да е тъжен.
Почивай в мир, не съм те забравил за миг.
Savski, усмихвай се всеки ден, за това че си познавал такъв човек. Тя се усмихва над теб някъде и не иска някой от хората, които е обичала да е тъжен.
Последна промяна kdl на 07 Ное 2008, 1:26, променена общо 1 път
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Колега по някога трябва да споделиш някой неща и да ти олекне...надявам се че вече се чустваш по добре

Burningparis написа:Единствено мога да ти кажа, че смъртта е точно толкова естествена за човека колкото е и почти всеки друг жизнен процес. Рано или късно идва... ако това е успокоение....
също така единсвено мога да ти кажа, че и аз както теб влизам в стаята, в която съм отраснал и очаквам там да ме посрещне усмихнат дядо ми а вместо това виждам портрета с черната лента... почти всеки път когато имам нужда от подкрепа мислено се връщам към него и ми липсва неописуемо... и както теб гледайки компютъра аз се сещам колко пъти е събирал пари за да ми помага да си реализирам безумните идеи по колата ... и въобще...
това е, животът учи...
+1 Мойте съболезнования колега
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
savski написа:Наистина трябва да се научим да ценим дребните неща - усмивката на любимия човек, всеки жест на нашите родители, приятели и на всички, които държим.
Така е, колега!
Аз изгубих дядо си преди 2 дни... И това, което най-силно ми се запечата в съзнанието е как миналата неделя се качих в колата, свирнах му, а той ми помаха за чао и ми се усмихна. Тази картина ми излиза пред очите постоянно и ми е толкова мъчно, че не знам на кой свят се намирам.
Дано поне там където са отишли близките ни да им е по-добре и да ни наблюдават от горе и да ни закрилят. Ясно е, че трябва да се свикне с мисълта, че ги няма, но в началото е много, много трудно, особено като не си очаквал изообщо подобно нещо.

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Колега мойте искрени съболезнования... това наистина ме накара и мен и сигурен съм всички други да се замислят за хората които ги обичат и са до тях ... Насълзиха ми се очите... 

savski написа:Радвам се, че това, което написах е стигнало до сърцето на толкова хора това, защото наистина е нещо много, много лично! Благодаря, Garribaldi!
То просто няма как да не достигне, защото рано или късно всеки го изпитва... За съжаление.
Моите съболезнования и към теб.
savski, погребението мина, беше много тежко през целия ден.
И както ти каза, животът е адски гаден, не разбирам как можем след това да говорим и да се смеем отново, въобще да продължим живота си по същия начин както преди. Явно живота е един огромен кръговрат и всичко си върви по някакъв стереотип, а ние сме като овце в него, за малко се отклоняваме от обичайния си начин на живот и после пак тръгваме по същия път... Ей така, "по навик".
Аз като си помисля за това и се плаша, това е толкова зловещо, но в същия момент е и толкова нормално, даваш си сметка, че светът не е свършил и трябва да продължиш напред.
Но има моменти, в които не искам нищо да правя, стоя си като замръзнал на едно място и се отнасям някъде с мислите си... Мисля, че тези моменти никой не може да ми отнеме, дори времето.
Berboo написа:Но има моменти, в които не искам нищо да правя, стоя си като замръзнал на едно място и се отнасям някъде с мислите си... Мисля, че тези моменти никой не може да ми отнеме, дори времето.
Точно така е и при мен. Някой път просто съм изпразнен от мисли, абстрарихам се от околния свят и просто си мисля за нея... И аз си мисля, че това времето ми няма да може да ми го отнеме.
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Аз лично изгубих и баща си, и майка си, и то само за 2 месеца през 2005г от февруари до април. Сега три години по-късно все още ги сънувам понякога. Говорим си за разни работи. По скоро аз им разправям какво ми се е случило през времето, когато не сме си "общували"....
та на всички загубили някой близък искам да кажа да не се отчайват и със сигурност да не спират да мислят за тези които са си отишли, защото те продължават да съществуват в нашите спомени!
та на всички загубили някой близък искам да кажа да не се отчайват и със сигурност да не спират да мислят за тези които са си отишли, защото те продължават да съществуват в нашите спомени!
Последна промяна miroslav4ev на 10 Ное 2008, 20:29, променена общо 1 път
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...

Гледам да не мисля за тези неща, а само да виждам хубавите мигове изживяни заедно. Понякога ми се насълзяват очите, но няма как, не съм от камък..
Усмихвайте се, хора, колеги, приятели, и както каза някой преди мен, плачете, когато ви се плаче, защото ако сдържате мъката, тя ще ви погуби..
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4