Хамилтън новия световен шампион в Формула 1

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 02 Ное 2008, 23:53

Миналата година на Райконен му дойде титлата подарък,тази година на Хамилтън му я подари Глок.По щеше да ми е симпатичен черньото ако се бореше да е 1 а не да кара като баба и да се моли да е 5.

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 02 Ное 2008, 23:53

ей тука колко симпатизанти имало пък в оня подфорум там БМВ и моторните спортове -напрао направиха Макларън и младото негърче на Мармалад--а той си е най добрия-колкото и да ги боли фераристите щото тия колеги които го плюят всички са фераристи-сигурен съм.Честито на моите съмишленици и нека тази нощ да пием от чашата на победата...а тя ни беше наистина много трудна ама сладка :!:
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 02 Ное 2008, 23:55

Аз пък смятам,че е твърде самонадеян гъз кафенцето и определено заслужаваше пак да хапне дръцето,но какво да се прави.
Че кара,кара ама за да симпатизирам на някой се искат и личностни качества каквито на него му липсват.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 02 Ное 2008, 23:59

черния извади късмет тая година ,дано догодина да кара малко по добре че всеки ден не е великден

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 03 Ное 2008, 0:02

bmwfena написа:ей тука колко симпатизанти имало пък в оня подфорум там БМВ и моторните спортове -напрао направиха Макларън и младото негърче на Мармалад--а той си е най добрия-колкото и да ги боли фераристите щото тия колеги които го плюят всички са фераристи-сигурен съм.Честито на моите съмишленици и нека тази нощ да пием от чашата на победата...а тя ни беше наистина много трудна ама сладка :!:

Не е въпроса да ли си за Ферари или не,а по скоро кой я заслужава тая титла.За мен са много по достойни пилоти като Фетел ,Кубица и Алонсо ,които карат доста по слаби коли а дават всичко от себе си и се борят до последната минута да са по напред.Особено Алонсо чудеса направи с това ренде а прехваления нов "шампион "се бори да е 5.Жалко за всички вас дето го харесвате

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 03 Ное 2008, 0:12

CONAN написа:
bmwfena написа:ей тука колко симпатизанти имало пък в оня подфорум там БМВ и моторните спортове -напрао направиха Макларън и младото негърче на Мармалад--а той си е най добрия-колкото и да ги боли фераристите щото тия колеги които го плюят всички са фераристи-сигурен съм.Честито на моите съмишленици и нека тази нощ да пием от чашата на победата...а тя ни беше наистина много трудна ама сладка :!:

Не е въпроса да ли си за Ферари или не,а по скоро кой я заслужава тая титла.За мен са много по достойни пилоти като Фетел ,Кубица и Алонсо ,които карат доста по слаби коли а дават всичко от себе си и се борят до последната минута да са по напред.Особено Алонсо чудеса направи с това ренде а прехваления нов "шампион "се бори да е 5.Жалко за всички вас дето го харесвате

Колега,нали се сещаш че ако на Хамилтън му трябваше да в челото-щеше да е там,просто е по-добре да си направиш сезона лесен в края.А това става само с победи през сезона,никой не гледа кой е спечелил последното състезание,затова има точки от всички състезания.Я си спомни в колко състезания Хамилтън караше без грешка и спечели безапелационно.А че има пилоти,които се раздават-браво,аз се кефя на такива,че става по-интересно.Но чак да ги превъзнасяш...Миналата година нали Алонсо беше в Макларън.И какво направи?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 03 Ное 2008, 0:15

Хамилтън,тази година взе титлата ама до година :nono:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 03 Ное 2008, 0:18

Transportera написа:Хамилтън,тази година взе титлата ама до година :nono:

За догодина ще видим като дойде :mhihi: Да не забравяме,че му взеха точки,които си беше спечелил и тази дискусия щеше да е безмислена сега ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 03 Ное 2008, 0:20

x-ekutor написа:...Миналата година нали Алонсо беше в Макларън.И какво направи?

Е к'во направи ,кара със спаднали гуми ,щото от Макларън даваха мило и драго Хамилтън да е напред :winky: .
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 03 Ное 2008, 0:46

x-ekutor написа:
Transportera написа:Хамилтън,тази година взе титлата ама до година :nono:

За догодина ще видим като дойде :mhihi: Да не забравяме,че му взеха точки,които си беше спечелил и тази дискусия щеше да е безмислена сега ;)
да ама това всеки го премълчава..ако беха взели точки от ферари как ли щехте да лаете сега :( :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 03 Ное 2008, 1:22

Страхотно състезание!
Аз бях за Маса, но ако трябва да бъда честен, щеше да е прекалено Хамилтън да изпусне по такъв начин титлата втора година подред!
Маса обаче има голямо бъдеще - той е единственият пилот, който виждам, че се развива и подобрява във всяко следващо състезание. Спомнете си в началото какви грешки правеше, а после започна да ги изчиства. После пък дойдоха проблемите с карането на мокро, когато две дъждовни състезания го провалиха, а на едно от тях се завъртя сигурно 10 пъти... Сега вече и това е преодоляно.
В заключение ще кажа, че Маса винаги е бил бърз - още миналия сезон редовно взимаше полпозишъни. Просто му липсваше опит в състезания. Сигурен съм, че ако беше започнал сезона по начина, по който го завърши, щеше да е шампион още преди няколко кръга.
Може би догодина ще бъде годината на Маса. Но трябва да продължава в същия дух да се развива, защото отзад се задава може би новият Шумахер - Себастиан Фетел. Това момче ако се качи на някой по-истински болид, едва ли ще има конкуренция ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 03 Ное 2008, 2:04

ACCELERATOR написа:....

А 'наще къде са? ;) Искрено се надявам да се завърнат на едно ново,много по-силно ниво.....а защо не вземат и Фетел на мястото на Хайфелд,няма да е зле :)

Маса заслужаваше да спечели..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 03 Ное 2008, 2:23

Slavi_m написа:
ACCELERATOR написа:....

А 'наще къде са? ;) Искрено се надявам да се завърнат на едно ново,много по-силно ниво.....а защо не вземат и Фетел на мястото на Хайфелд,няма да е зле :)

Маса заслужаваше да спечели..

Да, и според мен на Фетел мястото му е в БМВ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 316i, E36 320i, AUDI A8 4.2

Мнение от BilLaBONG » 03 Ное 2008, 2:24

жалко за маса :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 03 Ное 2008, 2:26

Жалко, но евала - прие загубата мъжки, с достойнство! Това ако беше Алонсо, щеше да изкара и Космоса крив...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата