16 октомври - Шабан Шаулич, Мирослав Илич и Рени
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
hemicharger , благодаря за поздрава
И Мухарем е "институция" , няма две мнения по въпроса
Владо и аудиторията
за следващият концерт по-отрано реагирайте , купувайте билети с пускането им по възможност ,защото народа е "гладен" за такива изживявания и всичко се изчерпва с голяма скорост
Сигурен съм ,че Весна и компания ще забият също така силно ,надявам се бенда на Саша Матич да свири за нея и Халид за да станем свидетели на pravo vsenarodno veselije дето викат Сърбите , видя се ,че наш'те са само за маанетата и дотам ... Там където техните възможности са на абсолютния предел ,там започват комшиите и летят буквално във висините
Огромно турне по цяла Европа и Щатите започва Фахрета Яхич (Лепа Брена). Турнето й започва от Любляна ,после по Европейските страни и тогава назад през Хърватска,Босна,Сърбия,Македония,Румъния и разбира се България
За този нейн концерт тук живот и здраве при подходяща реклама навреме съм убеден ,че може да повтори успеха й от 90 година на стадион "Васил Левски" пред повече от 80000 души
Специално за концерта в Београд ако искате ще се разберем за общо пътуване ,както колеги си направиха организация за Мадона в Будва/ЦЪрна ГОра
Дай боже от следващият предстоящ концерт на 7 декември в НДК Зала 1 ,повече редом с гостите от Сърбия да не излиза пред публиката наш изпълнител :help: нека си ходат по кръчмите тук из страната ,нека правят каквото искат , но да не ни измъчват истинските фенове на Сръбската народна песен с абсолютен непрофесионализъм и липса на певчески способности ,както и сценично поведение
За догодина е многообещаваща предварителната информация ,че ще станем свидетели на големи концерти ,там в НДК
Zivela narodna jugoslovenska muzika
Георги Пенчев

Владо и аудиторията

Сигурен съм ,че Весна и компания ще забият също така силно ,надявам се бенда на Саша Матич да свири за нея и Халид за да станем свидетели на pravo vsenarodno veselije дето викат Сърбите , видя се ,че наш'те са само за маанетата и дотам ... Там където техните възможности са на абсолютния предел ,там започват комшиите и летят буквално във висините

Огромно турне по цяла Европа и Щатите започва Фахрета Яхич (Лепа Брена). Турнето й започва от Любляна ,после по Европейските страни и тогава назад през Хърватска,Босна,Сърбия,Македония,Румъния и разбира се България

Дай боже от следващият предстоящ концерт на 7 декември в НДК Зала 1 ,повече редом с гостите от Сърбия да не излиза пред публиката наш изпълнител :help: нека си ходат по кръчмите тук из страната ,нека правят каквото искат , но да не ни измъчват истинските фенове на Сръбската народна песен с абсолютен непрофесионализъм и липса на певчески способности ,както и сценично поведение

Zivela narodna jugoslovenska muzika

Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
http://www.youtube.com/watch?v=p52hlxVpf3w&feature=related
Пенчев пускам този клип с поздрав към теб и въпрос - Имаш ли повече информация за турнето на Брена в Щатите особено, да взема да отида, поне като реванш че пропуснах най-любимия ми мъжки вокален господ - Мирослав Илич

Пенчев пускам този клип с поздрав към теб и въпрос - Имаш ли повече информация за турнето на Брена в Щатите особено, да взема да отида, поне като реванш че пропуснах най-любимия ми мъжки вокален господ - Мирослав Илич

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Стоянчо ,догодина ще е Брена по Америка
Аз удеве не се изразих правилно - турнето й ще е световно
И по-точно 5-то (!) световно ...
Весна е в момента в Щатите на турне даже миналата седмица е пяла пред няколко хиляди души в някаква зала в Маями
Аз ще кажа като излезе инфо от официалния й форум
Георги Пенчев

Весна е в момента в Щатите на турне даже миналата седмица е пяла пред няколко хиляди души в някаква зала в Маями

Георги Пенчев
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Айде па като сте толкова големи сърбофили и фанатици ,аз да ви поздравя с една песен,нали може
http://uk.youtube.com/watch?v=2ZVcMcEvruA

http://uk.youtube.com/watch?v=2ZVcMcEvruA

Живели брата
http://vbox7.com/play:9797e843
тва съм го търсил,страшно много .. ама го намерих ... заслужава си
12:15 личен поздрав към сичко почитатели на сръбско

http://vbox7.com/play:9797e843
тва съм го търсил,страшно много .. ама го намерих ... заслужава си

12:15 личен поздрав към сичко почитатели на сръбско

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
даваите на другия събор да събираме пари целия форум и да викаме някои сръбски певец да ни пее 

It`s party time !
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3