Колеги в НБУ
Модератор: Общи модератори
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Slavi_m написа:И аз ще дойда....пеша!!!
+1 Пешо Двеста и пеш!

L.B.Team написа:...
между другото , някой може ли да ми каже дистанционното от 25.10 ли почваха и дали вече има някакви графици ,че съм малко скаран с това как стоят нещата
ДА! Има график!

Еdit: сега само трябва да изпълним графика...

Последна промяна KIARA_G на 18 Окт 2008, 1:51, променена общо 1 път
Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Slavi_m написа:И аз ще дойда....пеша!!!
Кой ще те остави пеша пък тебе ?

Който е пеша- да свирка

Айде казвайте кога ще правим тийм билдинга

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
аз съм на линия вторник и сряда, но ако се саберем мога да дойда по всяко време
може четвъртък или петък или понеделник или сряда или вторник..айде да видим как ни се застъпват на повечето дните?

- mitkovalkov
- младши ентусиаст
-
Аз съм ДО Науки за Земята и съм от 25.10 само събота и неделя ... ще се засичаме ...
...на 1.10 когато бях в НБУ да видя за какво иде реч се запознах с 2 момчета от мойта спецялност и пихме кафе там ... единия караше БМВ ... ако е от форума да свирка
...на 1.10 когато бях в НБУ да видя за какво иде реч се запознах с 2 момчета от мойта спецялност и пихме кафе там ... единия караше БМВ ... ако е от форума да свирка
ьхаъхь трябва да се събереме НБУ БМВ тийм :Д той и Шаро е там ама се крие нещо
Иначе аз съм все сутрин вторник, сряда, четвъртък, събота и неделя така, че сме онлайн стига да не са нощни тийм билдингчета

Иначе аз съм все сутрин вторник, сряда, четвъртък, събота и неделя така, че сме онлайн стига да не са нощни тийм билдингчета

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
L.B.Team написа:по график излиза ,че и аз ще съм там само събота и неделя ...
То за това е дистанционно! Аз през седмицата съм на работа, както и по-голямата част от хората записали се ДО ...

sk. написа:Аве хора, взех онзи ден някави примерни тестове от миналата година.. те много гадни ве. Я дайте съвет как да се подготвя по всичките 6 предмета
За кои тестове говориш?!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

KIARA_G написа:L.B.Team написа:по график излиза ,че и аз ще съм там само събота и неделя ...
То за това е дистанционно! Аз през седмицата съм на работа, както и по-голямата част от хората записали се ДО ...sk. написа:Аве хора, взех онзи ден някави примерни тестове от миналата година.. те много гадни ве. Я дайте съвет как да се подготвя по всичките 6 предмета
За кои тестове говориш?!
За ТОП-овете говори май, ама те са с 10 предмета...ами с примерни тестове и решаване яко

Доста от въпросите се повтарят също и те така

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси