...докато съм тук на земята,умираща..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от feeling » 14 Окт 2008, 9:36

Куриозно е това, че дори и да опиташ да съхраниш себе си по пътя все ще се намери някой екземпляр, който или от гъзария или от липса на достатъчно материал в главата ще съсипе нечий живот. И какво, дори и да го осъдят, това няма да промени нищо, човека няма да се върне. Просто сядайки зад волана , в каквото и да е състояние, трябва да помислиш, че не си единствен участник в движението.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Окт 2008, 10:56

Пичове не знам какво философствате, много ясно, че всички сме различни, ако някой е имал загрижени родители, на друг неговите са ужасни. Точно затова всички сме различни, не всички сме съвестни, навсякъде по света е така, проблема в нас, е че няма закони!!!
Нека да тикнат 100 пияници за по 10години в затвора, едно, че ще намалее % понеже няма повече да карат по пътищата, друго, че ще послужат за назидание. 10г без възможност за обжалване или поощряване са супер много, като изгорят и няколко младока, които ще се пропилеят най-силните години в затвора... Отчаените времена, изискват отчаяни мерки.

Иначе и аз при първа възможност си взимам xc90.... преди няколо дена един шибаняк от насрещното движение изпреварваше в завой, няма да ви казвам какви маневри трябваше да правя за да не се блъснем....
Ще си носа вече някоя бухалка, такива ги настигам и ще ги трепа, как ще ми кара като гламав.... Баси аз съм 20г младеж изпълнен с желание за живот и някои си дришльо да ми посяга :maad:

Предишна

Назад към Извън Темата