Отново смяна на рег. табели
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Чудя се кога ли ще ни накарат и телефонните си номера да сменяме. А за щататите чух,че освен че щели да махат визите,щели и да отпускат по $1000 безвъзмездно за билети до там. 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Gottlos написа:щели и да отпускат по $1000 безвъзмездно за билети до там.
Доволно

- someone
-
Slavi_m написа:Това със зомбитата ли беше?
Тц, старото име на магистрала от Чикаго до ЛА. Има някаква историческа ценност за хАмириканците, която така и не мога да проумея, въпреки, че доста съм се зачитал в писанията за тази магистрала.
plradev написа:Ами елементарна сметка прави че 70лв х 3 000 000= 21 000 000лв.Тези пари ми е много чудно каде ще потънат ??!!
Тц,тц,тц колега plradev ,някой пак не е бил в час по математика.

Моя калкулатор показва ,че 70 лв Х 3 000 000 прави 210 000 000.

А и много ми е интересно тия с многото цифри да ли ще им върнат 7-те бона.

- pandev22
- младши ентусиаст
-
GVT написа:А и много ми е интересно тия с многото цифри да ли ще им върнат 7-те бона.![]()
![]()
ще ти кажат имал дал,са даи пак или с какъвто ти се падне.ти да си 4ул кат да жарне пари на някои.само сабират и ламтят 4е няма пари
pandev22 написа:GVT написа:А и много ми е интересно тия с многото цифри да ли ще им върнат 7-те бона.![]()
![]()
ще ти кажат имал дал,са даи пак или с какъвто ти се падне.ти да си 4ул кат да жарне пари на някои.само сабират и ламтят 4е няма пари
Мен ме боли шалтера

- pandev22
- младши ентусиаст
-
GVT написа:pandev22 написа:GVT написа:А и много ми е интересно тия с многото цифри да ли ще им върнат 7-те бона.![]()
![]()
Мен ме боли шалтераномер не сменявам.Другата седмица ми идва джипа от Англия и сега твърдо реших ,че няма да го регистрирам,па ако иска по номерата да слагат и лунички.Той и без това ще е за лов.
бате не пиши такива работи,4е ако има някои старшина ще те дебне и в гората да изкара някои лев
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
в тая тема участвам за втори път ,щото имаше и миналия път като сменяха номерата....!!! и пак не мога да разбера как /деева тия шваби - се тех ги давам за пример/ може в германия да има номера от времето на ФРГ и да не ги карат да ги сменят ,а тука да ни карат през 3г да го правим!! ше ми ядат дедовия да ода да си сменям номера ....
pandev22 написа:GVT написа:pandev22 написа:GVT написа:А и много ми е интересно тия с многото цифри да ли ще им върнат 7-те бона.![]()
![]()
Мен ме боли шалтераномер не сменявам.Другата седмица ми идва джипа от Англия и сега твърдо реших ,че няма да го регистрирам,па ако иска по номерата да слагат и лунички.Той и без това ще е за лов.
бате не пиши такива работи,4е ако има някои старшина ще те дебне и в гората да изкара някои лев

- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Re: Отново смяна на рег. табели
Totogada написа:
Предстои да бъдат въведени в експлоатация и уреди, с които да се тестват шофьорите за наркотици. Засега такива има само в столицата и поради липсата на пари се въвеждат твърде бавно в страната. Това обаче скоро ще се промени, подчерта министърът[/b]
Товa на никой освен мен ли не му направи впечатление ?
- someone
-
emo_pld написа:Товa на никой освен мен ли не му направи впечатление ?
Ми направи ми, ама не ме притеснява

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
GVT написа:plradev написа:Ами елементарна сметка прави че 70лв х 3 000 000= 21 000 000лв.Тези пари ми е много чудно каде ще потънат ??!!
Тц,тц,тц колега plradev ,някой пак не е бил в час по математика.![]()
Моя калкулатор показва ,че 70 лв Х 3 000 000 прави 210 000 000.Доста крупна сума.Иначе няма да се учуда ако направят и тази простотия.Добре ,че маторя от 320-ката седи в гаража ,че имаше да се чеша по тиквата какво да правя.
Май от цялата работа само доктор Чирков ще е на далавера.
досто стари сърца трябва да върне по колите.
А и много ми е интересно тия с многото цифри да ли ще им върнат 7-те бона.![]()
![]()
Маа му стара,правописна грешка да бях допуснал по невнимание щях да го преживея,ама сега ще ми излезе име ,че не мога да смятам

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
emo_pld написа:Totogada написа:
Предстои да бъдат въведени в експлоатация и уреди, с които да се тестват шофьорите за наркотици. Засега такива има само в столицата и поради липсата на пари се въвеждат твърде бавно в страната. Това обаче скоро ще се промени, подчерта министърът[/b]
Товa на никой освен мен ли не му направи впечатление ?
Аз се сещам за още един човек у форума, дето треа му напрай впечатление тва

61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5