жената или колата
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
нито жена ми е матералистка нито аз даже пове4ето тиа изкарва и е скромна тва 4е работим в 4ужбина не ни праи такива знаем 4е лесни пари ниама и сме нау4ени да ценим кинтите ама стане ли вапрос за обзавеждане на дома и коли вси4ко забравиаме
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Re: жената или колата
vin_diesel написа:сега отивам да белиа 4у6ки ина4е ми казаха 4е 6те иам вав форума
Абе, аз не ги разбирам много тия работи, ама ми се струва, че щом нещата са опрели до "Който не бели чушки няма да яде!", значи проблемът с жена ти е далеч по-всеобхватен, отколкото ти го представяш с е30-ката..."Качване на главата на съпруга" му викат някои...
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
направо и на двете глави ми се е ка4ила и нз кво да праа 6те зема некоа фенка на Е30от форума и са опраат не6татаsomeone написа:vin_diesel написа:сега отивам да белиа 4у6ки ина4е ми казаха 4е 6те иам вав форума
Абе, аз не ги разбирам много тия работи, ама ми се струва, че щом нещата са опрели до "Който не бели чушки няма да яде!", значи проблемът с жена ти е далеч по-всеобхватен, отколкото ти го представяш с е30-ката..."Качване на главата на съпруга" му викат някои...

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
vin_diesel написа:направо и на двете глави ми се е ка4ила и нз кво да праа 6те зема некоа фенка на Е30от форума и са опраат не6татаsomeone написа:vin_diesel написа:сега отивам да белиа 4у6ки ина4е ми казаха 4е 6те иам вав форума

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
никога не съм поставял нещата на такава основа и не съм изпадал пред такъв избор...!!жената или колата!! тва се две несъвместими понятия в едно сравнение...!! обичам си много колата и предишните си ги обичах,радвах им се ,джиджах ги,къпех ги,сушех ги и си ги пазех като пиленца....!! ма все пак жена ми е човек ,бе...!! няма как да я сравня с колата си. плюс тва и не съм поставен пред избор ,та да ми се налага едно от двете да избера...!!!
а тва за парите е смешна работа...!!кухня за жената или кола...!! ми седате и мислите-кое повече ви требва. ако решите кухнята-зимате,ако пъ решите ,че не можете да пътувате без колата-зимате колата...!! а който е бабаит да изкара и за двете и готово....!! а и кола може да се купи,да се изкарат или откраднат пари и пак да имаш ,а жената не винаги може да се купи...!!! да не кажа редко.....
а тва за парите е смешна работа...!!кухня за жената или кола...!! ми седате и мислите-кое повече ви требва. ако решите кухнята-зимате,ако пъ решите ,че не можете да пътувате без колата-зимате колата...!! а който е бабаит да изкара и за двете и готово....!! а и кола може да се купи,да се изкарат или откраднат пари и пак да имаш ,а жената не винаги може да се купи...!!! да не кажа редко.....
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
[quote="SKISA"]никога не съм поставял нещата на такава основа и не съм изпадал пред такъв избор...!!жената или колата!! тва се две несъвместими понятия в едно сравнение...!! мноо иасно колега тва е просто метафора то се знае 4е никога ниама да напусна жена си заради една кола пак ако 6те и наи безцената да е просто искам да кажа 4е мноо скандали стават не за каквато и да е кола 6тот имаме 3 в момента а за Е30 става вапрос и не ,4е имаме нужда от кола а 4е просто сам си навил на главата 4е триабва да го имам в гаража тва не6то 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
bavareca_86 написа:тва що го написа и ти не знаеш-стефstef-- написа:Stanchev написа:пак ще ти кажа една истина:
като ти каже как ще се кача в тази кола, дай й 80 стотинки да ходи с рейса![]()
![]()
![]()
а за колегата вин дизел,ако аз имам такава жена дет да ми каже 4е е срам да се ка4и в е30-ската ще и напукам шамарите и да ходи си тарси друг с е46,ебати материалиските
бе тя и мойта вика: не ме интересува каква кола караш дали трабант или БМВ ама оня ден като почна да разправя каква е46 видяла.. пяна и излизаше от устата

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Владо написа:а така... добри момчета сте, фенове сте, ма не бъдете идиоти...![]()
...
идиоти че да се женим ли

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Владо написа:ми не... сравнението, както пишат и колегите, е много, как да кажа, няма място за сравнение
така е.. колата преди всичко, особенно ако е БМВ

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Накрая ще й купиш кухнята
няма начин просто, щот ако купиш е30та...ще трябва да си търсиш нова жена, май 

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3