жената или колата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 11 Окт 2008, 15:15

нито жена ми е матералистка нито аз даже пове4ето тиа изкарва и е скромна тва 4е работим в 4ужбина не ни праи такива знаем 4е лесни пари ниама и сме нау4ени да ценим кинтите ама стане ли вапрос за обзавеждане на дома и коли вси4ко забравиаме
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Re: жената или колата

Мнение от someone » 11 Окт 2008, 15:26

vin_diesel написа:сега отивам да белиа 4у6ки ина4е ми казаха 4е 6те иам вав форума

Абе, аз не ги разбирам много тия работи, ама ми се струва, че щом нещата са опрели до "Който не бели чушки няма да яде!", значи проблемът с жена ти е далеч по-всеобхватен, отколкото ти го представяш с е30-ката..."Качване на главата на съпруга" му викат някои...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vin_diesel » 11 Окт 2008, 15:30

someone написа:
vin_diesel написа:сега отивам да белиа 4у6ки ина4е ми казаха 4е 6те иам вав форума

Абе, аз не ги разбирам много тия работи, ама ми се струва, че щом нещата са опрели до "Който не бели чушки няма да яде!", значи проблемът с жена ти е далеч по-всеобхватен, отколкото ти го представяш с е30-ката..."Качване на главата на съпруга" му викат някои...
направо и на двете глави ми се е ка4ила и нз кво да праа 6те зема некоа фенка на Е30от форума и са опраат не6тата :mhihi:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 11 Окт 2008, 15:37

vin_diesel написа:
someone написа:

направо и на двете глави ми се е ка4ила и нз кво да праа 6те зема некоа фенка на Е30от форума и са опраат не6тата :mhihi:
:mhihi:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Окт 2008, 18:13

никога не съм поставял нещата на такава основа и не съм изпадал пред такъв избор...!!жената или колата!! тва се две несъвместими понятия в едно сравнение...!! обичам си много колата и предишните си ги обичах,радвах им се ,джиджах ги,къпех ги,сушех ги и си ги пазех като пиленца....!! ма все пак жена ми е човек ,бе...!! няма как да я сравня с колата си. плюс тва и не съм поставен пред избор ,та да ми се налага едно от двете да избера...!!!
а тва за парите е смешна работа...!!кухня за жената или кола...!! ми седате и мислите-кое повече ви требва. ако решите кухнята-зимате,ако пъ решите ,че не можете да пътувате без колата-зимате колата...!! а който е бабаит да изкара и за двете и готово....!! а и кола може да се купи,да се изкарат или откраднат пари и пак да имаш ,а жената не винаги може да се купи...!!! да не кажа редко.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgmade » 11 Окт 2008, 18:30

Мишел написа:Не са извънземни хич......ако тъгнеш да правиш кухня, която да съответства на Е30 за 7к, вервай ми :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Направи й кухнята и си взимай колата, това е решението :yes:

Взе ми го
от устата...
8)
You'll Never Walk Alone!
Изображение
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vin_diesel » 11 Окт 2008, 18:47

[quote="SKISA"]никога не съм поставял нещата на такава основа и не съм изпадал пред такъв избор...!!жената или колата!! тва се две несъвместими понятия в едно сравнение...!! мноо иасно колега тва е просто метафора то се знае 4е никога ниама да напусна жена си заради една кола пак ако 6те и наи безцената да е просто искам да кажа 4е мноо скандали стават не за каквато и да е кола 6тот имаме 3 в момента а за Е30 става вапрос и не ,4е имаме нужда от кола а 4е просто сам си навил на главата 4е триабва да го имам в гаража тва не6то ;)

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 11 Окт 2008, 18:52

bavareca_86 написа:
stef-- написа:
Stanchev написа:пак ще ти кажа една истина:
като ти каже как ще се кача в тази кола, дай й 80 стотинки да ходи с рейса ;)
:ahah: :ahah: :ahah:
тва що го написа и ти не знаеш-стеф :?:
а за колегата вин дизел,ако аз имам такава жена дет да ми каже 4е е срам да се ка4и в е30-ската ще и напукам шамарите и да ходи си тарси друг с е46,ебати материалиските :puke:

бе тя и мойта вика: не ме интересува каква кола караш дали трабант или БМВ ама оня ден като почна да разправя каква е46 видяла.. пяна и излизаше от устата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 11 Окт 2008, 18:55

а така... добри момчета сте, фенове сте, ма не бъдете идиоти... :dummy: :mhihi: ...

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 11 Окт 2008, 19:01

Владо написа:а така... добри момчета сте, фенове сте, ма не бъдете идиоти... :dummy: :mhihi: ...

идиоти че да се женим ли :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 11 Окт 2008, 19:16

ми не... сравнението, както пишат и колегите, е много, как да кажа, няма място за сравнение :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 11 Окт 2008, 19:34

Владо написа:ми не... сравнението, както пишат и колегите, е много, как да кажа, няма място за сравнение :mhihi:

така е.. колата преди всичко, особенно ако е БМВ :mhihi: а като искаш някое пиче.. отиваш на чалга парти и казваш на някое: Муцко да ти направя едно кръгче с БмВ-то под звуците на Ивана :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 12 Окт 2008, 12:01

Накрая ще й купиш кухнята :mhihi: няма начин просто, щот ако купиш е30та...ще трябва да си търсиш нова жена, май :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата