Бойко vs. Серго /Постове на големите капацитети(ЗА ТРИЕНЕ!)/

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 11 Окт 2008, 2:43

Абе да взема и аз да се кандидатирам за премиер ? Баси познавам по добри PR-и от тия на ГенералЪТ ( сори но човека сам настоява да го наричат ГенералЪТ, а не г-н Бойко Борисов или не дай си боже някой да вземе да го нарече бат Бойко ).След като изкарах 1 ден във неговата щаб квартира извинете във главния офис на ГЕРБ или каквото и да го водеха там схванах тънката разлика между тия 3 неща....бе що не вземете всички да гласувате за Волен Сидеров, Слави Трифонов,Бойко Борисов или Азис ? Май със Азис ще се получи най добре да го изберем за мин. председател защото човека поне може да пее да го еба.....

А СерГЕЙ може да е всякакъв ама е много по добър избор отколкото ГенералЪТ, или каквото там си поискате....като е толкова отворен генерал ГенералЪТ, защо досега не е направил нещо ами само гледа да се пъчи по телевизията ? Когато думна онова складче със снарядчета докато гледах телевизията успях да разбера само че бат Бойко, искам да кажа ГенералЪТ ! собственоръчно е направил всичко необходимо за хората и ако не са били някакви тъпи униформени пожарникари, полицаи и граждански защити и прочее паплач която е пречела на ГенералЪТ да си свърши работата както само ГенералЪТ умее, със сигурност е нямало да се стигне до експлозията даже....

Вижте се какви сте ми елементарни....да оправел дупките по пътищата...ми никакъв проблем то покрай ГенералЪТ оправиха и едни 14 ДЕКАРА земя в кв Стрелбище за 500 000 евро, вие си мислите че ГенералЪТ може да го притеснят некви си дупки...смех....

Тоя номер със 14-те декара и Дейвид Копърфийлд и Дейвид Блейн накуп да се съберат не могат да го настигнат...няй много да покрият един самолет....кокошкарите му с кокошкари....друго е в центъра на София да покриеш 2 кв километра нали

Ако гласувате за мен ще накарам всички цигани да излязат на улиците да ги чистят и да запълват дупките ! А турците ще ги пратя пак обратно в Турция ! И за да видите колко съм щедър може да ми казвате Ремо а не РемонтЪТ !

titto си е най прав, нито на мен ми дреме за тях, нито на тях им дреме за мен
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Окт 2008, 3:06

ей много мразя така, като някой слага думи в устата на друг

ВСЕКИ път гласувам! ВСЕКИ ПЪТ!

Кажете вие кого да избера, като и едните и другите са маскари? КАЖЕТЕ ДЕ!!!

да кажем, че има 3 партии

1. бойко
2. серго
3. некакви други умрели от гъдел

бойко - мутра и крадец - за него разбрахме (от вас), не става
серго - комунист и лъжец, и тоя не става
некакви други - тез пък горкичките какви са изтървани ("партия на българската роза"), за тях ли да гласуваме?

кое да изберем, като няма ПРАВИЛЕН ИЗБОР!!! отговора е СЛЕДВАЩИТЕ

серго - не става
==> бойко

ама не да го траем 3-4 години да ни ебе, ако това е решил, а ако до 1на година няма прогрес

==> "партия на българската роза" (или там умрели от гъдел каквито и да са), ако и тия не стават, следващите и така. няма как иначе

п.с. това с бг розата съм го чувал някъде и си го изсмуках от пръситите, да не се хванете за него, това е образно за умрелите партийки ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 11 Окт 2008, 7:11

:mhihi: как кой,колеги томката,томката ще ни оправи :mhihi: другите ряпа да ядат :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 11 Окт 2008, 8:07

Прочетете много бавно мнението на НА_РЕМОНТ, там е казал неща който трябва да ги осмислите! Как така едни 14 дка всички документи по тях са фалшиви, и даже подписа не бил негов?
Един колега пише по-горе:"Станишев има психика", каква психика има дебил бе колега? Може ли безочлив човек да има психика?
ГЕНЕРАЛЪТ има психика, малко ли шутове е раздавал, това е психика, другото е олигофрения!

И Вичо, ще гласувам за "Партия на БГ розата" ако преценя че има стойностни люде там, не ме интересува колко е голяма партията!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 11 Окт 2008, 9:02

А бе вие луди ли сте,за ква психика ми говорите,че имал сергеи?

Видехме го оня ден,на пресконференцията,така се беше нервирал,беше почервенел като домат,стъклата щеха да му изкочат от рамките,виде че не става нищо,квото и да прави винаги Боико е в медиите,да показва скакво е по-добър.Това да каже изрази като "кви са тея,могат само кухи празни приказки".Е да ама Серго си върти далаверите,и гледа как да отклонява вниманието от наболелите въпроси.
Е са парното,водата нали има неква криза ама що никои не говори за нея?Защото Сергеи създаде ДАНС,тая организация дето никои неможе да я разбере и няма никъв смисъл,ама от две седмици само за нея се говори.Сички забравиха по важните проблеми.
Наскоро в едно предаване Боико каза едно много вярно нещо!Защо трябваше да дигат цената на газ?Това Серго го направи та да лапа тои.В България винаги ще има газ,защото тръбата която идва за нас отива и към Турция,Гърция,Македония..... .
Защо Согия досега няма завод за боклуци?Еми защото се направиха милион проучвания,поръхка от Серго към министъра на боклука г-жа Тъклукчиева(или нещо такова),Боико показа че има готов проек има фирма испълнител,ама се прават безмислени проучвани.Са боико да излезе виновен за боклука.
Сергеи нали говори за някви пари останали или както тои ги нарече "излишък" :mhihi: как може едни пари да са 'излишък"?!
Тръгнаха да мислът от тъпи по-тъпи идеи как да ги похарчат,пет хиляди пенсии на море абе вие луди ли сте.
Що тея пари или тоя "излишък" не отиде за магистралата,или за илиците по градовете,да градския транспорт и още къб неща.

Квото и да си говорите Серго да си се радва на последните месеци политически живот,защото с всеки ден намаляват!
Един колега раздели изборите на:
-Серго
-Боико
-И останалите

Ама останалите са зад Боико
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 11 Окт 2008, 9:10

Вирусе... това което коментираш са Бойкови неволи. Общината и правителството са 2 различни неща. Цариградско на вълни си е Бойково. Верно май е добре да спрем с темата, че няма да му видим края...

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 11 Окт 2008, 9:38

Простия Български народ не разбра, че не трябва да чака, някой да го оправи.

Ако ние като хора не си помогнем, и не разкараме тия боклуци дето ни управляват, и не скачаме на бунт всеки път като измислят поредната глупост или ги няма в парламента то Държава няма да има...

А всички който гледат и вярват в думите на бойко, са всички онези умници дето вярваха и в думите на царя...е царя ви го тури, ся е ред и на бойко... после сигурно някой ша дойде, и той ша ни го тури...туй то дупедавци сме... :confused:

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 11 Окт 2008, 9:43

GaD написа:Ако ние като хора не си помогнем, и не разкараме тия боклуци дето ни управляват, и не скачаме на бунт всеки път като измислят поредната глупост или ги няма в парламента то Държава няма да има...

както каза Скица трябва да сме много и да не се делим от колектива и тогава ше постигнеме много!

п.с.Абе каде е Скица да се изкаже като по старши?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Окт 2008, 9:45

тука кви гурота са излезли в тоя форум не е истина :mhihi:
Само на мен ли ми направи впечатление за Станишката, как обеща че ако се наложи правителството и БНБ ще подпомогнат банките?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 11 Окт 2008, 9:52

Няма избор пич. Едно от задълженията на кабинета е да гарантира финансова сигурност. В момента БГ не е много застрашена, понеже валутата ни е много скъпа реално, заради инвестициите в последните години. Т.е. Банките знаят как да се обезпечат, имайки предвид, че това не са банките от прехода, а същите, но с много чужди инвестиции и кадри.

Всяко правителство би го направило. Има 2 варианта: 1. да не подпомогне, което води до финансов крах (ако е стигнало до там) и тотален хаос в банковата система (ние сме го виждали веднъж).
2. Да подпомогне, но това да доведе до бавен крах, ако не се свали борда (както стана с Венецуела), но борда така или иначе ще го сваляме, защото е време на БГ и с тези темпове на икономическо развитие ставаме по-малко привлекателни за чужди инвеститори и забавяме вътрешния растеж.

Така че, засега сме добре развиващите се страни, няма грижи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Окт 2008, 10:14

При условията на валутния борд има рестрикции относно кредитирането на ТБ ;)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Окт 2008, 10:23

поонк... 8)
аз разсъждавам от позицията на,тва дет съм видел до сега...!!! сори ,ма който дава два пъти по един и същи начин да го еб.т -начи е тъп! а некои вече ги еб.т за 6ти път. аз даже и първият път не дадох на царя ,щото просто не може да ми застане некъв ,дет не го познавам и да ми каже-вервай ми! аз съм недоверчиво копеле. серго -не ми се коментира ,щото просто за тия години живот ,дет съм имал и като и са ми говорили близките кво е било и в началото-просто за некой от марс ще гласувам ,но не и за комунисти!! те имаха 50г да ни оправат и да дръпнеме и да станеме слънчев социализъм-е....не станахме! сори ,ма нови опити на смятам да им давам да си правят с мене.
бат бойко....! мутра! крадец и популист! това да излезеш и да говориш на разбираем и народен език не е същото като да го свършиш!!! за съжаление останалите толкова са мизерни ,че ме е срам да се сетя 90та година ,че имаше повече от 1млн души на орлов мост да подкрепят промяната и синята идея...!!! моето разбиране вече е ,че май е по-добре да оставим некой да работи и властва и краде ,докато вземе да се задави...!! просто в един момент се надявам ,че сега бойко като спечели изборите/щото той ще ги спечели/ да се нагуши,да се задави и да земе да спре и да помисли и за нас...!!! тва ми е идеята и за първи път от 8г може би ще направя компромис и ще гласувам за по-малкото зло...!! има достатъчно примери за глупост при управление и ако някой се замисли и ги обмисли може и да стане правилният човек за управление.
преди 44та имащите и можещите,които са държали и парите и са живели добре е трябвало просто да дадат малко и на по-бедните ,за д а имат и да не скочат на революция...!не говоря само за тука ,а принципно за целият свят тогава...!! както явно са направили в западна европа и там им се размина социализъма...!!! тука ,обаче ан изток и в русия явно имащите са били по-стиснати и недалновидни и за тва им се е случила случка! същият номер е и сега!! мисля ,че е ясно на всички ,че бойко като се качи в престола ше се нагуши здраво. просто ше го направи! но ако има акъл ще открадне не толкова много,ще си нагласи нещата и ще вземе ,но не всичко и ще даде и за разходи за държавата и за хората в нея. ще направи така ,че да има и за най-нямащите ,а и по-имащите да могат да с иразвият бизнеса или работата и да печелят нормално. ако реши той и тия около него да вземат всичко просто в един момент хората ще скочат-ако въобще няма вече накъде и ше го катурнат,а ако все пак имат кво да ядат колко да не умрат ще го изритат след 4г и ше търсят нов......
Последна промяна SKISA на 11 Окт 2008, 10:27, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 11 Окт 2008, 10:24

То ясно че има, иначе бащиния. Но ЦБ като контролирана от правителството може да бие инжекции при определени условия. Изкривяваме темата Бойко - Станишев. С други думи: Образован тип или пожарникар охранител.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Окт 2008, 10:29

liloff написа:То ясно че има, иначе бащиния. Но ЦБ като контролирана от правителството може да бие инжекции при определени условия. Изкривяваме темата Бойко - Станишев. С други думи: Образован тип или пожарникар охранител.

и кое точно му е образованото на серго!?!? че е завършил гимно в москва ли!? дето е влязъл ,щото тате е казъл! аз на такова образование не бих разчитал... пак казвам-не заставам твърдо на страната на бойко-знам че е популист,говори за да се харесва на масите и ще се налапа. просто той май е по-читавият от двамата...

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 11 Окт 2008, 10:41

liloff написа:То ясно че има, иначе бащиния. Но ЦБ като контролирана от правителството може да бие инжекции при определени условия. Изкривяваме темата Бойко - Станишев. С други думи: Образован тип или пожарникар охранител.

Да го имам и образования тип,що Русия не сложат българин на ръководен пост.

А Боико де пожарникар,ама охранител,по точно шеф на охранителна фирма,която известно време беше доста главна.Аз мисла така щом може да оправяваш една фирма добре сиреч и с държавата ще е горе долу добре.
Да не забравяме,че докато беше главен секретар корупцията беше сведена до минимум,българия получи похвали чак от америка за добрата работа.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата