Въпрос за шофьорска книжка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 10 Окт 2008, 14:25

jordanmilchev написа:Хайде моля , кво ще ви стане да ме приемете във форума :confused:

Абе приет си, бе, Младежо, спокич! Даже си ни много симпатичен, поне на мен ;) А тука габъркането си е нон-стоп, ако не е с теб, ще е с някой друг...
А за заболяването ти, съжалявам...
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Окт 2008, 14:30

jordanmilchev написа:
Runnaway написа:
То има работи с които биват шеги има и с които е не допустимо .

Виждаш, че има хора, които ти отговарят сериозно и такива, които се шегуват .. недей да приемаш всичко като чиста монета. Бтв тази тема ти е много по-сериозна от предната, за което имаш моите поздравления.

Разгледах линка за болестта и съм доста притеснен .. Дано успееш да се излекуваш някакси .. смятам, че това е по-важно от това да си купиш Пежо, БМВ или някаква материална вещ за сметка на зрението си!

Излекуван съм ,просто болестта ми е хваната от докторите в Разград в бая напреднал стадий и сега на дясното око не виждам с него демек нещо като само периферно.
Но макар и само с 1 око си виждам добре да чукна на дърво.
Ква е разликата дали си с две или едно ? Демек искам да каже ,че просто и с две виждаш почти едно и също както и аз с едно, разбирате нали . Виждам си добре и с едно така,че работата е наред,дори не съм рейсър квито са повечето като ги гледам, ми става жал за двигателите на колите

:(
Още веднъж благодаря на сериозните хора които ми помогнаха и с това спирам да обсъждам вече ,че много стана спама.
Хайде благодаря и чао за сега , в неделя ще черпя ,че ставам пълнолетен! 8)

пич,недей така бе! с едно око не може да виждаш добре! с двете очи се получава представа за разстоянията до обектите-с едно няма как да прецениш правилно. да не говорим ,че от страната на болното може да пропуснеш нещо да мернеш и да стане беля. вместо да мислиш ,че нема нищо иди на читав лекар! в токуда в софия ще те прегледат на читав апарат. може да са поправими нещата-има капки и разни други неща!майка ми страда от някакъв стадий на глаукома и си слага периодично някакви капки и така е добре! но не мисли ,че с едно око можеш да си пълноценен шофьор...!!![/quote]
Последна промяна SKISA на 10 Окт 2008, 15:08, променена общо 1 път

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 10 Окт 2008, 14:36

Ей наборе,я си коригирай писането,че в началото помислих,че и ти имаш някакъв проблем с очите! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: peugeot 205 , lada 2104
Мечтае да кара: e30 318

Мнение от jordanmilchev » 10 Окт 2008, 14:41

Та окото ми е понеже вродено демек още като съм се родил и в момента е свикнало и се има всякаква престава за разтояние, това освен ,че аз съм го разбрал са го казали и докторите . Така ,че си нямам проблем , но ако имате желание да ме пробвате колко виждам , може да измислите някъв тест, за разстояние всичко да е окей ?

;) Ти скица си свикнал с две и за тва примерно като прикриеш едното не ти се нрави, но моето око си е изградило навиците да ги върши като за две това пак доктори са го казали . Ама като ме видиш по пътя с колата нема се обидя и да избягаш :winky: Нали съм заплаха... По малко съм заплаха от онези дето правят незаконните състезания и т.н.
Drifting strast

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: Въпрос за шофьорска книжка

Мнение от plradev » 10 Окт 2008, 14:42

jordanmilchev написа:Да попитам не знам дали има някой който знае но все пак...
Та имам заболяване на едното око "вродена глаукома " И сега с него виждам само периферно(демек нещо като сенки ли как да го обясня ) , но с другото око виждам перфектно и то доста по добре от повечето шофьори дето се пънат да видят, какъв е аджаба знака по на пред... Та мисълта ми е следната дали като имам такова заболяване имам правото да взема шофьорска книжка ? И ако нямам право , няма ли някакви тестови с които да докажа ,че съм достоен шофьор , демек ,че си виждам нормално и имам ориентация ... Много се притеснявам , беше ме срам да питам тук във форума и изпратих до МВР- Кат маил с такова запитване , но все още няма отговор , та срам не срам питам . Дано някой да знае как седят нещата и да ми обясни .
Благодаря ви на всички предварително! :dummy: :bowdown: :(

Бате как съжалявам че ти изпуснах първата тема и я заключиха за 3 часа :banghead: :banghead: :mhihi: :mhihi: .И после като се възхитих на СКИСА в бисерите,бат модератор и мен ме нахрани :mhihi: :mhihi: .Кажи некоя глупост молим ти се :mhihi: :mhihi:

Сега сериозно по темата: имам познат с 1 око(другото му е изкуствено) и напълно легално БЕЗ РУШВЕТИ и без да крие проблема си изкара Б категория и кара много време вече.Друг е въпроса колко му е лесно и как възприема нещата!! Ти си знаеш как усещаш работите,но от бюрократична гледна точка спънки не би трябвало да имаш.

Успех и пусни некоя малоумна тема МОЛЯ ТЕ :mhihi: :mhihi: .Поздрави пич си :yes:
Последна промяна plradev на 10 Окт 2008, 15:12, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanmilchev » 10 Окт 2008, 14:46

Не искам да създавам работа на модераторите 8)
Защото и аз бях модератор в един голям форум за животни и съм модератор в dolnload както и в един друг таен форум 8)
Drifting strast

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61
Мечтае да кара: алпина

Мнение от ForzaBMW » 10 Окт 2008, 14:57

jordanmilchev написа:Не искам да създавам работа на модераторите 8)
Защото и аз бях модератор в един голям форум за животни и съм модератор в dolnload както и в един друг таен форум 8)

абе ти даже и името не можеш да му напишеш правилно на тоя форум дето едва ли ти си модератор
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Окт 2008, 15:02

остаете кръстника....!!! ако е добронамерен-тавата с баниците си седи у долапа! ако наистина има такъв проблем не е лошо да го реши ! ако ли нема,а се гъбарка..........асен и азраил неа ми говорат един месец....

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 10 Окт 2008, 15:14

jordanmilchev написа:Не искам да създавам работа на модераторите 8)

Абе Данчо ти да не си от ДАНС,че модерираш тайни форуми? :winky:

П.С. Предполагам,че имаш предвид-download,а не-dolnload? :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanmilchev » 10 Окт 2008, 15:16

Ох имам но няма как да се реши вече ве твърде късно е ... Толкова то от Разградската болница като съм бил бебе са ме занесли в София и са спрели процеса но не може да се възвърне зрението!

збъркал съм правописа сри...
Последна промяна jordanmilchev на 10 Окт 2008, 17:01, променена общо 1 път
Drifting strast

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 10 Окт 2008, 15:22

Това би трябвало да ти отговори на въпроса.
Така е по закон, но личното ми мнение ще запазя за себе си. Не е в твоя полза :confused:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanmilchev » 10 Окт 2008, 15:25

Няма проблем колега :mhihi: Благодаря ти много е вече съм 3908576587 процента спокоен , разбирам ви притеснението и е логично да е така и така си и трябва , но спокс ще съм добър шофьор ! 8) Пък и не е напълно загубено зрението му леко виждам мога да позная предмет и т.н. 8)
Drifting strast

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 10 Окт 2008, 15:28

A_DUNCHEV написа:
Абе Данчо ти да не си от ДАНС,че модерираш тайни форуми? :winky:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :ahah:

Абе колега пусни една тема,като предишната ти,че адски ми се спами,старата тема съм я изпуснал,че ме немаше и са как ме сърбът пръстите,па и смеха е полезен :mhihi:
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 10 Окт 2008, 15:33

Bavarec*** написа:Не никакви проблеми,зимаш си Б от рас,само за Ц е сложно :winky:

Не съм сигорен но мисле че така както казваш ?!?!
Колега надявам се да нямаш проблеми с книшката !!!
///M
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Окт 2008, 15:35

ми щом така пише у закона-нека кара колегата! дано не е за сметка на другите...!! тия закони ,колкото и да ги плюеме са измислени доста време мислени и явно хората са преценили...!! проблема не е със самите закони толкова ,а с неприлагането им и неспазването им и с пълната липса на адекватно наказание за нарушението им ,а па отделно и да има наказание -със срока на прилагането му!
колегата да си изкара книжката-не да си я купи! да си се почерпи за РДто в неделя / островче ми е далече/ !!! и да си кара ....там квото си кара!
а иначе съм на полусъединител на клавиатурата....!!!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата