Въпрос за шофьорска книжка
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
jordanmilchev написа:Хайде моля , кво ще ви стане да ме приемете във форума![]()
Абе приет си, бе, Младежо, спокич! Даже си ни много симпатичен, поне на мен

А за заболяването ти, съжалявам...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
jordanmilchev написа:Runnaway написа:
То има работи с които биват шеги има и с които е не допустимо .
Виждаш, че има хора, които ти отговарят сериозно и такива, които се шегуват .. недей да приемаш всичко като чиста монета. Бтв тази тема ти е много по-сериозна от предната, за което имаш моите поздравления.
Разгледах линка за болестта и съм доста притеснен .. Дано успееш да се излекуваш някакси .. смятам, че това е по-важно от това да си купиш Пежо, БМВ или някаква материална вещ за сметка на зрението си!
Излекуван съм ,просто болестта ми е хваната от докторите в Разград в бая напреднал стадий и сега на дясното око не виждам с него демек нещо като само периферно.
Но макар и само с 1 око си виждам добре да чукна на дърво.
Ква е разликата дали си с две или едно ? Демек искам да каже ,че просто и с две виждаш почти едно и също както и аз с едно, разбирате нали . Виждам си добре и с едно така,че работата е наред,дори не съм рейсър квито са повечето като ги гледам, ми става жал за двигателите на колите
![]()
Още веднъж благодаря на сериозните хора които ми помогнаха и с това спирам да обсъждам вече ,че много стана спама.
Хайде благодаря и чао за сега , в неделя ще черпя ,че ставам пълнолетен!
пич,недей така бе! с едно око не може да виждаш добре! с двете очи се получава представа за разстоянията до обектите-с едно няма как да прецениш правилно. да не говорим ,че от страната на болното може да пропуснеш нещо да мернеш и да стане беля. вместо да мислиш ,че нема нищо иди на читав лекар! в токуда в софия ще те прегледат на читав апарат. може да са поправими нещата-има капки и разни други неща!майка ми страда от някакъв стадий на глаукома и си слага периодично някакви капки и така е добре! но не мисли ,че с едно око можеш да си пълноценен шофьор...!!![/quote]
Последна промяна SKISA на 10 Окт 2008, 15:08, променена общо 1 път
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ей наборе,я си коригирай писането,че в началото помислих,че и ти имаш някакъв проблем с очите! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: peugeot 205 , lada 2104
- Мечтае да кара: e30 318
Та окото ми е понеже вродено демек още като съм се родил и в момента е свикнало и се има всякаква престава за разтояние, това освен ,че аз съм го разбрал са го казали и докторите . Така ,че си нямам проблем , но ако имате желание да ме пробвате колко виждам , може да измислите някъв тест, за разстояние всичко да е окей ?
Ти скица си свикнал с две и за тва примерно като прикриеш едното не ти се нрави, но моето око си е изградило навиците да ги върши като за две това пак доктори са го казали . Ама като ме видиш по пътя с колата нема се обидя и да избягаш
Нали съм заплаха... По малко съм заплаха от онези дето правят незаконните състезания и т.н.

Drifting strast
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Въпрос за шофьорска книжка
jordanmilchev написа:Да попитам не знам дали има някой който знае но все пак...
Та имам заболяване на едното око "вродена глаукома " И сега с него виждам само периферно(демек нещо като сенки ли как да го обясня ) , но с другото око виждам перфектно и то доста по добре от повечето шофьори дето се пънат да видят, какъв е аджаба знака по на пред... Та мисълта ми е следната дали като имам такова заболяване имам правото да взема шофьорска книжка ? И ако нямам право , няма ли някакви тестови с които да докажа ,че съм достоен шофьор , демек ,че си виждам нормално и имам ориентация ... Много се притеснявам , беше ме срам да питам тук във форума и изпратих до МВР- Кат маил с такова запитване , но все още няма отговор , та срам не срам питам . Дано някой да знае как седят нещата и да ми обясни .
Благодаря ви на всички предварително!![]()
![]()
Бате как съжалявам че ти изпуснах първата тема и я заключиха за 3 часа

Сега сериозно по темата: имам познат с 1 око(другото му е изкуствено) и напълно легално БЕЗ РУШВЕТИ и без да крие проблема си изкара Б категория и кара много време вече.Друг е въпроса колко му е лесно и как възприема нещата!! Ти си знаеш как усещаш работите,но от бюрократична гледна точка спънки не би трябвало да имаш.
Успех и пусни некоя малоумна тема МОЛЯ ТЕ

Последна промяна plradev на 10 Окт 2008, 15:12, променена общо 1 път

- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
Не искам да създавам работа на модераторите
Защото и аз бях модератор в един голям форум за животни и съм модератор в dolnload както и в един друг таен форум

Защото и аз бях модератор в един голям форум за животни и съм модератор в dolnload както и в един друг таен форум

Drifting strast
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
jordanmilchev написа:Не искам да създавам работа на модераторите![]()
абе ти даже и името не можеш да му напишеш правилно на тоя форум дето едва ли ти си модератор

- SKISA
-
-
остаете кръстника....!!! ако е добронамерен-тавата с баниците си седи у долапа! ако наистина има такъв проблем не е лошо да го реши ! ако ли нема,а се гъбарка..........асен и азраил неа ми говорат един месец....
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
jordanmilchev написа:Не искам да създавам работа на модераторите![]()
Абе Данчо ти да не си от ДАНС,че модерираш тайни форуми?

П.С. Предполагам,че имаш предвид-download,а не-dolnload?

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
Ох имам но няма как да се реши вече ве твърде късно е ... Толкова то от Разградската болница като съм бил бебе са ме занесли в София и са спрели процеса но не може да се възвърне зрението!
збъркал съм правописа сри...
збъркал съм правописа сри...
Последна промяна jordanmilchev на 10 Окт 2008, 17:01, променена общо 1 път
Drifting strast
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
Няма проблем колега
Благодаря ти много е вече съм 3908576587 процента спокоен , разбирам ви притеснението и е логично да е така и така си и трябва , но спокс ще съм добър шофьор !
Пък и не е напълно загубено зрението му леко виждам мога да позная предмет и т.н. 

Drifting strast
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
A_DUNCHEV написа:
Абе Данчо ти да не си от ДАНС,че модерираш тайни форуми?

Абе колега пусни една тема,като предишната ти,че адски ми се спами,старата тема съм я изпуснал,че ме немаше и са как ме сърбът пръстите,па и смеха е полезен

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Bavarec*** написа:Не никакви проблеми,зимаш си Б от рас,само за Ц е сложно
Не съм сигорен но мисле че така както казваш ?!?!
Колега надявам се да нямаш проблеми с книшката !!!
///M

- SKISA
-
-
ми щом така пише у закона-нека кара колегата! дано не е за сметка на другите...!! тия закони ,колкото и да ги плюеме са измислени доста време мислени и явно хората са преценили...!! проблема не е със самите закони толкова ,а с неприлагането им и неспазването им и с пълната липса на адекватно наказание за нарушението им ,а па отделно и да има наказание -със срока на прилагането му!
колегата да си изкара книжката-не да си я купи! да си се почерпи за РДто в неделя / островче ми е далече/ !!! и да си кара ....там квото си кара!
а иначе съм на полусъединител на клавиатурата....!!!!!
колегата да си изкара книжката-не да си я купи! да си се почерпи за РДто в неделя / островче ми е далече/ !!! и да си кара ....там квото си кара!
а иначе съм на полусъединител на клавиатурата....!!!!!
73 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5