Какъв тип кола предпочитате?
Модератор: Общи модератори
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
В седана е истината, или по-точно на задната седалка на седана става истината. Купето ще ти дойде тясно след 1-2 годинки. А най-добре и 2-те, че да не си трошиш единствената кола като правиш турбо проекти.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
На Бисер хладилника е много як, но повече ме кефи задния. А мойто седанче горкото - червено.. тва кола ли е. Седана си е седан. Разликата е само задницата
и линиите които оформят вратите, когато го гледаме отстрани. Толкова пъти съм возил 3-ти човек, че съм стигнал до извода (малко като на Тошо по-горе):
Купе може да е само втората ми кола.

Купе може да е само втората ми кола.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
Мисля че купетата по принцип са с повече откъм екстри, в смисъл такъв, че примерно си взимаш купе и вероятността то да има регулируем волан, плафон за четене, подгрев на седалки и е такива малки нещица, дето ти прават живота по-Убав, е по-голяма.
Ама седана си е седан, не знам. Дори и тийнейджър да си, нали все пак ще возиш момичета, как ще им е по удобно... Стани да седна ?
А относно кое е по-красиво като линия, 2 ръце за купето от мен, ама това е въпрос на вкус.
Карал съм е36 и седан и купе и съм за купето...
Между другото тука говоря само за е36. Това съм карал, за това знам и казвам ...
А, и още нещо, като си го миеш сам, купето е с 2 врати по малко
Ама седана си е седан, не знам. Дори и тийнейджър да си, нали все пак ще возиш момичета, как ще им е по удобно... Стани да седна ?
А относно кое е по-красиво като линия, 2 ръце за купето от мен, ама това е въпрос на вкус.
Карал съм е36 и седан и купе и съм за купето...
Между другото тука говоря само за е36. Това съм карал, за това знам и казвам ...
А, и още нещо, като си го миеш сам, купето е с 2 врати по малко
AcoTo®
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Acoto® написа:Мисля че купетата по принцип са с повече откъм екстри, в смисъл такъв, че примерно си взимаш купе и вероятността то да има регулируем волан, плафон за четене, подгрев на седалки и е такива малки нещица, дето ти прават живота по-Убав.................
Има и седани с тези екстри.Гарантирам ти.

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
alx написа:ми.. във купето караш, във седана те возят?
аз така ги възприемам...
По правилно неможе да се каже

///M

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Аз съм за това да нема черчевета на вратите
.Неколко пъти си разбивах муцуната във врата на седани
.
Сам съм и затова съм с купе (повече ми харесва).Ако стана семеен някога,ще си купя и четириврата кола,може би комби

Сам съм и затова съм с купе (повече ми харесва).Ако стана семеен някога,ще си купя и четириврата кола,може би комби

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Аз съм със седан, но имайки пред вид колко рядко возя хора отзад... вече искам Купе... Два пъти по-красиви са! Спор няма!
Купето е по-красиво и то в пъто повече от седан, без значение от марка и модификация, по-непрактичен автомобил, но пък той е за млади хора. Седана е по-лек, това го прави по-предпочитан и по-добър за спортните натуриу, като казвам спортни, нямам предвид едни джанти и бурия отзад и на кафето на Попа да гъзареем, а за тези дето си правят колата за каране по писти и любителски изяви. Комбито, те това е семейната кола или с една платформа да дърпа седана. Минал съм през купе, минал съм през седан, замалко и през комби. Та купето вече не ми е интересно, по-ми е интересно кабриото, седана ми върши семейна работа и си го карама насам натам. Ама като семеен, скоро ше има комби 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Apassionata написа:Аз съм със седан, но имайки пред вид колко рядко возя хора отзад... вече искам Купе... Два пъти по-красиви са! Спор няма!

Аз също исках купе, но като ме насочиха към Е39 за жалост няма как да се получи, освен ако не пратя Е39тката на австралиеца да ми я направи купе

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
err0r написа:Купе... не!
Седан... м-м-м... не!
Комби... о, да!
Както вика един приятел .. Комби?!?! Това да не ти е ОПЕЛ .. Вика му се Туринг

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
моят опит е следният:
купе 323 Е30- много приятно,става и за с дете ,но до 2годинки-тамън нема от къде да отвори врата или прозорец и да драсне...!
после -хечбек-некво рено-удобно при строеж на жилището,щото си качвах тръби и секви дълги неща и си вършех работа.
Е39-комби!-ебаси огромната кола! фаща сичко,включително и дълги материяли ,щото и задния джам се отваря без вратата. супер-удобно за семейството ,щото и детето порасна!
Е61-комби!като Е39ката ,ма по-мощно и по-красиво с пълният комплект екстри на комбито. като тръгна на почивка си носа половината покъщнина ,включително една кутия тюле отгоре дето фаща 3 куфара! огромна кола !
от всички като визия най-харесвам купето ,но все пак и работа трябва да се върши...! за тва -сега комби! а ако е речено може и едно купе ,та да си се кефя. на жената зех джип да гази гадовете по софия и като я треснат да не е много шашната. а и ако се наложи зимно качване на вилата-метаме се на жипката и сме горе. така че освен визия колата си требва да си е практична. а за сам младеж-то е ясно че купето...
п.с. ако си помисля за кабрио жената ше ме метне от терасата върху него! не ще да чуе ,че духало и било студено или печало....!!!
купе 323 Е30- много приятно,става и за с дете ,но до 2годинки-тамън нема от къде да отвори врата или прозорец и да драсне...!
после -хечбек-некво рено-удобно при строеж на жилището,щото си качвах тръби и секви дълги неща и си вършех работа.
Е39-комби!-ебаси огромната кола! фаща сичко,включително и дълги материяли ,щото и задния джам се отваря без вратата. супер-удобно за семейството ,щото и детето порасна!
Е61-комби!като Е39ката ,ма по-мощно и по-красиво с пълният комплект екстри на комбито. като тръгна на почивка си носа половината покъщнина ,включително една кутия тюле отгоре дето фаща 3 куфара! огромна кола !
от всички като визия най-харесвам купето ,но все пак и работа трябва да се върши...! за тва -сега комби! а ако е речено може и едно купе ,та да си се кефя. на жената зех джип да гази гадовете по софия и като я треснат да не е много шашната. а и ако се наложи зимно качване на вилата-метаме се на жипката и сме горе. така че освен визия колата си требва да си е практична. а за сам младеж-то е ясно че купето...
п.с. ако си помисля за кабрио жената ше ме метне от терасата върху него! не ще да чуе ,че духало и било студено или печало....!!!