6 години събирам.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 30 Сеп 2008, 19:05

Диляне изпреварили са те, това го правиха веднъж и мисля, че беше 1 момче да си плати много голяма сметка за тока и не му приеха парите. Негови приятели с машини за кафе му дали монетите, само че той не е искал да ги прецака ами просто не е имал пари.
Иначе и според мен не е оферта в кат, най-добре в данъчното, че там са едно лайнари всичките не е истина
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 30 Сеп 2008, 19:09

То всичко това хуубо, ама най-много мераклията със стотинките да отнесе псувни, а и некой шамар от другите изнервени шофери в КАТ. Щото леличката и е през центъра колко клиента ще обслужи, да не е на процент... Ше се кротне да брои стотинките 2 часа и аха да свърши ше звънне телефона и ше им загуби бройката и айде пак наново ... :mhihi:
И всички дето са наредили зад теб на опашката ме съмнява да проявят олимпийско спокойствие. Ще има яко :ranting: :censored: :censored: а може и :box: ... Така че за някъде другаде я мисли таз далавера :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 30 Сеп 2008, 19:53

Колега, язе събирам, да си правим подпорна стена в мъзето, ако са ти излишни удари една л.с. да видим дали може да измислим нещо.

П.С. Не могат да те върнат по никаква законна причина.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 30 Сеп 2008, 20:10

Ако искаш утре ще питам колегите да ти ги обърнат в книжни!? ;)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 30 Сеп 2008, 20:39

Да, май само в БНБ има такава машина, защото и аз си събирах така 2-3 години и реших да отида тука в Хеброса на Борис в нашия квартал и лелката :mhihi: ми ги броеше на ръка. :)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 30 Сеп 2008, 21:39

Само за протокола- понеже в Германия капитализма е по отдавна и ве4е са имали този слу4аи и са се съдили> Закона е>

Касиерката не е длъжна да брои сума над 20 Евро на монети. Ако някои иска да плати пове4е на монети трябва да се обърне към банка за броенето.

Но в БГ о6те не6тата са нерегулирани май...........
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 30 Сеп 2008, 22:07

Диляне, няма да си направиш душевната чикия, никой няма ги земе, отиваш в банката и там ги теглят, ако са сортирани, 6, мерят на кило и дават артийки

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 30 Сеп 2008, 22:23

sonny написа:Диляне, няма да си направиш душевната чикия, никой няма ги земе, отиваш в банката и там ги теглят, ако са сортирани, 6, мерят на кило и дават артийки

Ааааа,дайте ги на мен да хода да си платя тока или данъците и елате да гледате панаир. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ще покана и тия от господарите да снимат.Да видим как ще ме върнат. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Сеп 2008, 22:43

във всяка търговска банка е абсурдно да ги теглят или мерят линейно, понеже едва ли имат машина за сортиране и преброяване, ще цъкат на ръка и това е :winky:

а що се отнася до опашката, предполагам, че биха те подкрепили, аз бих го направил с кеф! :D
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 30 Сеп 2008, 22:48

Бате ако не го направиш това,не те познавам! :mhihi:
За да ги улесниш може ти да си поиграеш малко и да си ги групираш на купчинки по 10 и с тиксо...да видим тогава кво ще се оправдае,че я мързи да брой купчинки ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 30 Сеп 2008, 23:15

А вие знаете ли колко са 10см стотинки от по 1 стотинка а?Има няма 30ст.А сега сметнете колко време му трябва само да си ги групира в купчинки! :mhihi:
Миналата година си купих лаптоп за 1000лв от стотинките събирани от сестра ми 1 година.От 1лев,50ст,20ст,10ст,5ст,2ст,1ст.Като тия от лев бяха към 150лв,тия от 50ст. към 150лв и сичко друго жълтури.
Малии бях ги броил и сложил по пликове и като се почна едно обикаляне да ги обърна в хартия.Цял бул.Мадрид.Като се почна от Мтел в Мтел,Хенди,Магазини големи.Магазини малки! :mhihi:
А аз с една раница 30кила та и повече май!Едвам ходя. :mhihi:
Обаче за 1 следобед сичко се оправи и хоп лаптопче! :mhihi:
Та това в КАТ като ходиш на тия лелки там ще им се иска да напуснат като видят парите. :shock:
Спомням си физиономията на продачките в магазините като ги питам стотинки искате ли?И те кажат давай ги!Аз аз викам колко?
И тя вика всичките колко да са! :mhihi: Само търкам ръце и викам 1000лв.И те е така! :shock: :shock: :shock:
Даже в някой магазини ме караха само да им ги покажа,че не бяха виждали толкова на куп и си мислеха,че съм разбил няколко кафе автомата. :mhihi:
Абе голям смях!
Давай колега и чакаме видео! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 30 Сеп 2008, 23:27

Навсякъде са длъжни да ти приемат парите. Един приятел си плати глоба в НАПа във ВАРНА със стотинки. Отиде в 5 без 20 в края на работното им време и ги държа до към 6 и нещо. Всичко опира до психика. Те го пробваха да отиде в банка, той невъзмотимо отказа допълнителни разходи......жената предложи сама да поеме разходите /преводни такси../ :D , той възмутен отказа да я натоварва финансово :mhihi: после го атакуваха да дойде на другия ден сутринта, той спокойно им отговори, че днес е последния срок утре е извъм града и няма намерения да плаща лихви и ако бяха почнали да броят вместо да се оправдават и т.н. :mhihi:
В крайна сметка ги държа до 6 и нещо и си плати.

Най-култовото беше когато почнаха да броят той отиде и си взе кафе от автомата и удобно се разплужи в един диван, а те :"Но господине няма ли да гледате?" а той: "Че защо. аз съм ги бройл точно са, ако ги изкарате по-малко ще искам записа от охранителните камери"

Много колеги палят фитила да снимаш, но неможеш без разрешението на човека който искаш да снимаш /може да имаш проблем/
Последна промяна kusho на 30 Сеп 2008, 23:40, променена общо 1 път

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 30 Сеп 2008, 23:30

Penchev написа:Коя е невинната женица на касата в КАТ че не мога да се сетя :evil: :?: Онази дето се държи с хората като цербер ли :?: :evil: НЕ онази а онези ,всичките там са за бой :!:
Никакво отношение към хората ,които минават и сотавят една торба пари ... Всички знаете като сте минавали поне през Софийския КАТ какви са там ,какво е отношението и какво заслужават ;)

Не съм такъв човек , но всичката тая сган там го заслужава :!: ще седя и ще правя панаир докато не се размърдат ,защото човек като иде там ако може да им върши и тяхната работа а те да седят и взимат пари ...

Георги Пенчев

Бате, това все едно аз съм го писал :mhihi:
ВСИЧКИ от КАТ, поне софийския са сган! За една пререгистрация загубих осем часа от живота си и то защото от десетина гишета работиха максимум по три наведнъж и имат няколко почивки...

Направи го това със стотинките и ако тръгнат да те гонят си в правото си да се заяждаш по всякакъв начин 8)

И снимай, моля те! Ако не искаш ме вземи мене да снимам :D
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 30 Сеп 2008, 23:46

Давай да го снимаме бре човек, нема как да те върнат. Дай на ЛС!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 01 Окт 2008, 0:36

в рейса се возиме аз и още фрд и той беше развалил 10 кинта на по 1, 2 и 5 и 6 месеца чакаше да го спре контрола.. Е, една сутрин по път за училище го спряха, той слезна и както е с раницата, само я свали и я обърна :mhihi: от там едни жълтици и пак жълтици и женицата седи и се чуди да плаче или да се смее.. Както и да е, стигна до 4 лева и тоя си направи гаргара и каза "ааа тука обърка, давай наново" :mhihi: :mhihi: :mhihi: не се бях смял така от доста време... сега си представям 200 кинта на по 1,2 и 5... Истински дядо коледа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата