10 най-любими автомобила.
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
BMW 850ci
BMW M3 E36 Coupe
BMW M3 E46 Coupe
BMW M3 E30 Coupe
BMW M3 E92 Coupe
Ferrari F430
Ferrari 360 Modena
Ferrari Fiorano
Lamborghini Murcielago
Lamborghini Diablo
BMW M3 E36 Coupe
BMW M3 E46 Coupe
BMW M3 E30 Coupe
BMW M3 E92 Coupe
Ferrari F430
Ferrari 360 Modena
Ferrari Fiorano
Lamborghini Murcielago
Lamborghini Diablo
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
10.Jaguar XF
9.BMW E30 M3
8.BMW E46 M3 Cabrio
7.Aston Martin DB9
6.BMW M6 Cabio
5.Mercedes SL65 AMG Cabrio
4.Mercedes SLR Cabrio
3.Rolls Royce Phantom cabrio
2.Bentley Continental Cabrio
1.Ferrari ENZO FXX
9.BMW E30 M3
8.BMW E46 M3 Cabrio
7.Aston Martin DB9
6.BMW M6 Cabio
5.Mercedes SL65 AMG Cabrio
4.Mercedes SLR Cabrio
3.Rolls Royce Phantom cabrio
2.Bentley Continental Cabrio
1.Ferrari ENZO FXX
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
Обичам muscle колите,които като им дадеш газ и си опъват предните амортисьори
10.Mitsubishi Eclipse 1999
9.Dodge Challenger 1970
8.Nissan Skyline GTR34 2003
7.Nissan 350Z 2002
6.Mazda RX-7 1997
5.Mercedes SLR
4.Dodge Viper SRT 8.4 V10
3.Ford Mustang 1966
2.Shelby GT 500 1967
1.Dodge Viper GTS Coupe 1998

10.Mitsubishi Eclipse 1999

9.Dodge Challenger 1970

8.Nissan Skyline GTR34 2003

7.Nissan 350Z 2002

6.Mazda RX-7 1997

5.Mercedes SLR

4.Dodge Viper SRT 8.4 V10

3.Ford Mustang 1966

2.Shelby GT 500 1967

1.Dodge Viper GTS Coupe 1998

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Явно аз съм един от малкото във форума, които харесват големите лимузини и СУВ-ове повече от малките спортни коли. Но нищо и такива като мен трябват за цвят.
Номер 10 в класацията ми е
BMW E31. Ако някой реши, че с това си противореча на казаното с предното изречение - колата е дълга почти 4.80 метра и поне за мен е в клас Grand Turismo
9. BMW E53 Голяма, луксозна, мощна. Респектираща муцуна.
8. VW Touareg. Казах ли вече, че харесвам големите SUV-ове
7. Porsche Cayenne. Поради същата причина.
6. VW Phaeton Отпред трудно ги различавам от Passat, но тази прилика се преживява лесно когато имаш W12 под капака и подобен лукс в купето
5. Audi A8 Май говорех за W12... ето още нещо, което ми харесва и има подобен хищник под капака.
4. Audi Q7 Ще се повторя. Голяма, луксозна, мощна.
3. BMW X6 Когато за пръв път видях Q7 си казах: "Не, просто не е възможно БМВ да се оставят така, та това ни мачка по всички параграфи..." Когато за пръв път видях Х6 на живо беше моментът в който си казах - ето го най после - "X6 - The Q7 killer"...даже май тема бях пуснал във форума.
2. BMW Е38. Класика, икона, еталон...каквото да се каже за тази кола ще бъде малко. Лукс и елегантност. Изящни линии. Агресивност и мекота съчетани в едно.
1. BMW E65. Не знам колко пъти съм прекрачвал границите на разумното, само за да мога да гледам отзад как тази кола се носи като залепнала за асфалта. Харесва ми аресивният поглед. Мускулестата предница. Добрите пропорции на купето.Тихото "Псссссссссс" с което минава покрай теб...красота
А накрая мисля, че ще е удачно да ви дам и моя топ 5 на най-големите недоразумения в автомобилния дизайн:
5. Ford Ka. Или добре известната Калинка
Дори и след фейслифта, Форд не успяха да направят нищо по приемливо...
4. Lamborghini LM001. Според мен през 1981 Ламбовците са надушили бъдещия пазар на Porsche Cayenne и са се опитали да ги убият в зародиш...крайно неуспешно както се вижда от снимката...
Дори и пресният (2008) Lamborghini Miura, който се явява нещо като наследник на тази прототип на F-117 Stealth с име на гръцки цигари, не поправя недоразумението... А страничните му огледала са сложени като на автобус...
3. SSangYong Kyron Тъкмо бях решил, че никой няма да си купи нещо на чийто заден капак корейците са се опитали да направят стилизиран образ на рицарски герб и един екземпляр цъфна на паркинга пред блока. Какво да се прави...всеки има правото да няма вкус...
2. VW Beetle Обяснявам си успеха на този автомобил единствено със следвоенната бедност...
А неуспеха на този с липсата на следвоенна бедност...
1. Fiat Multipla Имаше един стар виц, че било опасно да ядеш суши извън Япония, защото наказанието за готвачите, които направят отровно суши било да бъдат прогонени извън страната...затова си мисля, че дизайнерите на това нещо са били прогонени далеч от Апенините и са намерили работа чак в Корея, в заводите на Ssang Yong.
За съжаление второто поколение Multipla говори, че вероятно прогонените в Корея имат наследници, също занимаващи се с автомобилен дизайн
Толкова от мен
Номер 10 в класацията ми е
BMW E31. Ако някой реши, че с това си противореча на казаното с предното изречение - колата е дълга почти 4.80 метра и поне за мен е в клас Grand Turismo

9. BMW E53 Голяма, луксозна, мощна. Респектираща муцуна.

8. VW Touareg. Казах ли вече, че харесвам големите SUV-ове

7. Porsche Cayenne. Поради същата причина.

6. VW Phaeton Отпред трудно ги различавам от Passat, но тази прилика се преживява лесно когато имаш W12 под капака и подобен лукс в купето

5. Audi A8 Май говорех за W12... ето още нещо, което ми харесва и има подобен хищник под капака.
4. Audi Q7 Ще се повторя. Голяма, луксозна, мощна.

3. BMW X6 Когато за пръв път видях Q7 си казах: "Не, просто не е възможно БМВ да се оставят така, та това ни мачка по всички параграфи..." Когато за пръв път видях Х6 на живо беше моментът в който си казах - ето го най после - "X6 - The Q7 killer"...даже май тема бях пуснал във форума.

2. BMW Е38. Класика, икона, еталон...каквото да се каже за тази кола ще бъде малко. Лукс и елегантност. Изящни линии. Агресивност и мекота съчетани в едно.

1. BMW E65. Не знам колко пъти съм прекрачвал границите на разумното, само за да мога да гледам отзад как тази кола се носи като залепнала за асфалта. Харесва ми аресивният поглед. Мускулестата предница. Добрите пропорции на купето.Тихото "Псссссссссс" с което минава покрай теб...красота

А накрая мисля, че ще е удачно да ви дам и моя топ 5 на най-големите недоразумения в автомобилния дизайн:
5. Ford Ka. Или добре известната Калинка

Дори и след фейслифта, Форд не успяха да направят нищо по приемливо...
4. Lamborghini LM001. Според мен през 1981 Ламбовците са надушили бъдещия пазар на Porsche Cayenne и са се опитали да ги убият в зародиш...крайно неуспешно както се вижда от снимката...

Дори и пресният (2008) Lamborghini Miura, който се явява нещо като наследник на тази прототип на F-117 Stealth с име на гръцки цигари, не поправя недоразумението... А страничните му огледала са сложени като на автобус...

3. SSangYong Kyron Тъкмо бях решил, че никой няма да си купи нещо на чийто заден капак корейците са се опитали да направят стилизиран образ на рицарски герб и един екземпляр цъфна на паркинга пред блока. Какво да се прави...всеки има правото да няма вкус...

2. VW Beetle Обяснявам си успеха на този автомобил единствено със следвоенната бедност...

А неуспеха на този с липсата на следвоенна бедност...

1. Fiat Multipla Имаше един стар виц, че било опасно да ядеш суши извън Япония, защото наказанието за готвачите, които направят отровно суши било да бъдат прогонени извън страната...затова си мисля, че дизайнерите на това нещо са били прогонени далеч от Апенините и са намерили работа чак в Корея, в заводите на Ssang Yong.

За съжаление второто поколение Multipla говори, че вероятно прогонените в Корея имат наследници, също занимаващи се с автомобилен дизайн

Толкова от мен

Ето и аз да се включа в тази тема!!Както колегата по горе и аз не си падам по малки спортни коли а по големи спортни лимузини.
10.На десетата позиция слагам моето изключение,най-добрата спортна кола за мен или това е Порше Турбо във всичките години на производство!
9.БМВ Е60 М5.Никои не харесва новите дизайни на БМВ,но тази М5-тица просто ми спира дъха като я видя в огледалото!!
8.Мерцедес Бенц С63 АМГ.Просто страхотен автомобил с невероятен звук!
7.Ауди РС6 Авант,обожавам мисълта за бързото комби което прелита по магистралата като Порше,а Ауди за мен правят най красивите Комбита.
6.Ауди С8 от старата генерация.Просто убийствена стойка!!
5.БМВ Х5,най красивият СУВ.
4.Най-накрая идва реда и на любимото ми поколение БМВ-та,това с което съм отраснал,както повечето от хората във форума са спали с каталозите на Е30,Е32,Е34,така и аз на свой ред съм сънувал Е36,Е38 и Е39.
Тук ще поставя Е36 М3-макар,че в сърцето ми е на първо място,обективно в тази класация я поставям тук!Просто такива изчистени и леко ръбести линии,агресия и всичко в 1,нямам думи!
3.БМВ Е38-най красивата седма серия!
2.БМВ е39 М5(става и М-пакет дизелче,че е скъп бензинеца
)
Тази кола тотално припокрива изискванията ми за кола,достатъчно широка и удобна и в същото време бързичка!
1.БМВ е31,просто няма как да не е на първо място този автомобил,създаден през далечната вече 91г,дизайна просто все още изглежда модерен и уникален!!!

10.На десетата позиция слагам моето изключение,най-добрата спортна кола за мен или това е Порше Турбо във всичките години на производство!

9.БМВ Е60 М5.Никои не харесва новите дизайни на БМВ,но тази М5-тица просто ми спира дъха като я видя в огледалото!!

8.Мерцедес Бенц С63 АМГ.Просто страхотен автомобил с невероятен звук!

7.Ауди РС6 Авант,обожавам мисълта за бързото комби което прелита по магистралата като Порше,а Ауди за мен правят най красивите Комбита.

6.Ауди С8 от старата генерация.Просто убийствена стойка!!

5.БМВ Х5,най красивият СУВ.

4.Най-накрая идва реда и на любимото ми поколение БМВ-та,това с което съм отраснал,както повечето от хората във форума са спали с каталозите на Е30,Е32,Е34,така и аз на свой ред съм сънувал Е36,Е38 и Е39.
Тук ще поставя Е36 М3-макар,че в сърцето ми е на първо място,обективно в тази класация я поставям тук!Просто такива изчистени и леко ръбести линии,агресия и всичко в 1,нямам думи!

3.БМВ Е38-най красивата седма серия!

2.БМВ е39 М5(става и М-пакет дизелче,че е скъп бензинеца

Тази кола тотално припокрива изискванията ми за кола,достатъчно широка и удобна и в същото време бързичка!
1.БМВ е31,просто няма как да не е на първо място този автомобил,създаден през далечната вече 91г,дизайна просто все още изглежда модерен и уникален!!!

Моята класация няма да е по външен вид, а по това, каква представа ми е направила в даден момент и колко трайна е била тя. Обикновено колите ме впечатляват с две неща - ускорение (най-важното) и екстри.
10-то, но не най-маловажен - X5 на БМВ
9-ти нека да е лимозината на Ровър - 75. Колата на баща ми. Много ме кефи!
8. Range Rover - може да се каже любимият ми джип. Страхотна мощ лъха от него.
7. BMW 760IL - коментарът е излишен.
Номер 6 е за BMW 6:
5: Любимата ми тройка - E46
4-то място за Bentley GT - звяр!!!!
3-то място за Е92:
2-ро за Chrysler 300C:
и златото е за най-тежкарската кола за мен Rolls - Royce Phantom:
Нека да е грозна и да е ръбата
Който я има и не го кефи, да ми я даде 
10-то, но не най-маловажен - X5 на БМВ

9-ти нека да е лимозината на Ровър - 75. Колата на баща ми. Много ме кефи!

8. Range Rover - може да се каже любимият ми джип. Страхотна мощ лъха от него.

7. BMW 760IL - коментарът е излишен.

Номер 6 е за BMW 6:

5: Любимата ми тройка - E46

4-то място за Bentley GT - звяр!!!!

3-то място за Е92:

2-ро за Chrysler 300C:
.jpg)
и златото е за най-тежкарската кола за мен Rolls - Royce Phantom:

Нека да е грозна и да е ръбата

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
vasilmm написа:10-Z3
9-Е34
8-Е32
7-Е30
6-Е39
5-Е38
4-Е24
3-X6
2-M6
1- E31![]()
![]()

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
10... Най-красивото комби според мен...
9... Една такава за събота и неделя...
8... Една А5-ца с С-пакет...
7... Като ми стане скучно да излизам напред назад ей с това...
6... Ще се разплача...
5... Ей тва да го давам на приятелите...
4... Ей тая да плашим гаргите...
3... Няма смисъл да говоря...
2... Нека да е със същия цвят...
1...

9... Една такава за събота и неделя...

8... Една А5-ца с С-пакет...

7... Като ми стане скучно да излизам напред назад ей с това...

6... Ще се разплача...

5... Ей тва да го давам на приятелите...

4... Ей тая да плашим гаргите...

3... Няма смисъл да говоря...

2... Нека да е със същия цвят...

1...

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
10..Ford Mustang 1966..
за това няма какво да говоря.. .яд ме е само, че се опитаха да го възродят (доста неуспешно) и само му развалиха имиджа..
9..BMW E31
единствената причина да е толкова назад в класацията са подвижните фарове... не мога да разбера какво им е на тези отпред
8..BMW E39 M5
имах възможност да се кача в такава гад.... който се е качвал знае защо попада в тази класация.. само с едно копче се превръща от глезотия в истинска кола
7..BMW E30 M3
тук ще замълча
6..BMW E38 ..coupe
Като цяло лимузините не са мой тип, но това във версия купе просто не е истинско
Евала на дизайнера
5..BMW E32
и все пак ако някога стана важна клечка Е32 ще е Колата!
4..Nissan 200SX
единствената кола, с която бих сменил Е36-цата за момента (Имайки предвид финансовите ми възможности)
3..BMW 2002...
Стара чанта.. ама лаченааа.... имаше едно дето си изгни в квартала.. като малък съм седял като дебил да я гледам дори и в окаян вид
2..Mitsubishi Lancer Evolution..
Обичам всички еволюции, но конкретно 8 и 9 сааа
Жалко, че така се провалиха в Световния Рали Шампионат..
Томи Макинен
това ми е истинската кола мечта.. Милиони да имам пак това ще е на първо място в гаража ми. ТОВА Е КОЛАТА!!! и в моето сърце си е на първо място... амаа все пак сме си БМВ форум..
1..BMW E36 M3..
Колата, която рано или късно ще имам (засега само ще я докарам на вид). BMW-то което беше актуално, когато бях малък и общо взето израснах с мечтата за него.. Когато се сдобих с първата Е36-ца направо не ми се вярваше.. имаше толкова много за правене горката, но си ми беше една малка сбъдната мечта.
Изпуснах Е92 в класацията.. наистина една уникално красива кола, но има още известно време докато влезне в 10-ката (та даже и в тройката)

за това няма какво да говоря.. .яд ме е само, че се опитаха да го възродят (доста неуспешно) и само му развалиха имиджа..
9..BMW E31

единствената причина да е толкова назад в класацията са подвижните фарове... не мога да разбера какво им е на тези отпред

8..BMW E39 M5

имах възможност да се кача в такава гад.... който се е качвал знае защо попада в тази класация.. само с едно копче се превръща от глезотия в истинска кола

7..BMW E30 M3

тук ще замълча

6..BMW E38 ..coupe

Като цяло лимузините не са мой тип, но това във версия купе просто не е истинско

5..BMW E32

и все пак ако някога стана важна клечка Е32 ще е Колата!
4..Nissan 200SX
.jpg)
единствената кола, с която бих сменил Е36-цата за момента (Имайки предвид финансовите ми възможности)
3..BMW 2002...

Стара чанта.. ама лаченааа.... имаше едно дето си изгни в квартала.. като малък съм седял като дебил да я гледам дори и в окаян вид

2..Mitsubishi Lancer Evolution..

Обичам всички еволюции, но конкретно 8 и 9 сааа

Жалко, че така се провалиха в Световния Рали Шампионат..

Томи Макинен

това ми е истинската кола мечта.. Милиони да имам пак това ще е на първо място в гаража ми. ТОВА Е КОЛАТА!!! и в моето сърце си е на първо място... амаа все пак сме си БМВ форум..
1..BMW E36 M3..

Колата, която рано или късно ще имам (засега само ще я докарам на вид). BMW-то което беше актуално, когато бях малък и общо взето израснах с мечтата за него.. Когато се сдобих с първата Е36-ца направо не ми се вярваше.. имаше толкова много за правене горката, но си ми беше една малка сбъдната мечта.
Изпуснах Е92 в класацията.. наистина една уникално красива кола, но има още известно време докато влезне в 10-ката (та даже и в тройката)

- HF4WD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lancia delta, bmw e46
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4