БМВ изгоря напълно до НДК след сблъсък
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Bogat-Beden написа:Кажете нещо като колко кг да е поне минимум,или марка или де да знамsonny написа: В колата имах пожарогасител то тези средно голямите,,аз моя си го купих комплект с триъгълник,всичко беше 22 лв,сигурно е некъф смотан,явно трябва да купя и некъв истински
А към колегата-важното е ,че си жив и здрав,пожелавам ти по-малко ядове сега с прибирането на парите и да си вземеш по-хубава кола!
5 килограмов поне и да е прахов. има ги на булеварда към цум от люлин малко преди булбанк отдясно. около 30лв цена...!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
SKISA написа:Bogat-Beden написа:Кажете нещо като колко кг да е поне минимум,или марка или де да знамsonny написа: В колата имах пожарогасител то тези средно голямите,,аз моя си го купих комплект с триъгълник,всичко беше 22 лв,сигурно е некъф смотан,явно трябва да купя и некъв истински
А към колегата-важното е ,че си жив и здрав,пожелавам ти по-малко ядове сега с прибирането на парите и да си вземеш по-хубава кола!
5 килограмов поне и да е прахов. има ги на булеварда към цум от люлин малко преди булбанк отдясно. около 30лв цена...!!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Колега съжелявам за колицата ти
Дано застрахователите да ти я платят,а с парите по хубава Е36..всяко зло за добро

Дано застрахователите да ти я платят,а с парите по хубава Е36..всяко зло за добро

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Azrail
- UFO Pilot
-
lordofthedance написа:пичове,колата е моя.да ви кажа,че пишат пълни глупости и въобще не е имало катастрофа.колата се запали от само себе си просто ей така изведнъж,а 5 минути след това на десет метра от мен се удариха някаква лада с един друг,но и двата инцидента нямат нищо общо.експерта от пожарната каза,че вероятно е имало теч на гориво или че нещо е дало на късо в ел.инсталацията.все едно въпреки моите усилия да напрая нещо с пожарогасителя тип дезодорант нищо не се получи и огънят бързо се разрасна,особено след като гръмнаха и се възпламениха и предните две гуми и се запали самата боя.по принцип колата има каско към армеец и сега тепърва почват разправиите,но всеки случай за мен от това повече кола не става.колата няма газова уредба и никога не е имала по принцип.това е общо взето
Тия от пожарната беее, ей... Да земе човек да ги ...
Горе на Витоша, като ми се запали моторната шейна под краката, становището беше същото. И ми казаха, че било 1 на 1000. Според мен са пълни глупости. Имат си репертоар и тва е, ама понеже са "експерти" и те го казват, хората го приемат за вярно.

MORE BEER!
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3