БМВ изгоря напълно до НДК след сблъсък

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 26 Сеп 2008, 13:51

Bogat-Beden написа:
sonny написа: В колата имах пожарогасител то тези средно голямите,
Кажете нещо като колко кг да е поне минимум,или марка или де да знам :help: ,аз моя си го купих комплект с триъгълник,всичко беше 22 лв,сигурно е некъф смотан,явно трябва да купя и некъв истински :confused: А към колегата-важното е ,че си жив и здрав,пожелавам ти по-малко ядове сега с прибирането на парите и да си вземеш по-хубава кола! :winky:

5 килограмов поне и да е прахов. има ги на булеварда към цум от люлин малко преди булбанк отдясно. около 30лв цена...!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Сеп 2008, 15:29

SKISA написа:
Bogat-Beden написа:
sonny написа: В колата имах пожарогасител то тези средно голямите,
Кажете нещо като колко кг да е поне минимум,или марка или де да знам :help: ,аз моя си го купих комплект с триъгълник,всичко беше 22 лв,сигурно е некъф смотан,явно трябва да купя и некъв истински :confused: А към колегата-важното е ,че си жив и здрав,пожелавам ти по-малко ядове сега с прибирането на парите и да си вземеш по-хубава кола! :winky:

5 килограмов поне и да е прахов. има ги на булеварда към цум от люлин малко преди булбанк отдясно. около 30лв цена...!!
:yes: Мерсаж!!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 26 Сеп 2008, 15:35

Днеска видях изгоряла ОТВЪТРЕ X5 :shock: :shock: :shock: Отвън нищо и нямаше а отвътре беше леш :shock:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 26 Сеп 2008, 16:50

Колега съжелявам за колицата ти :confused:
Дано застрахователите да ти я платят,а с парите по хубава Е36..всяко зло за добро :)
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 26 Сеп 2008, 16:59

lordofthedance написа:пичове,колата е моя.да ви кажа,че пишат пълни глупости и въобще не е имало катастрофа.колата се запали от само себе си просто ей така изведнъж,а 5 минути след това на десет метра от мен се удариха някаква лада с един друг,но и двата инцидента нямат нищо общо.експерта от пожарната каза,че вероятно е имало теч на гориво или че нещо е дало на късо в ел.инсталацията.все едно въпреки моите усилия да напрая нещо с пожарогасителя тип дезодорант нищо не се получи и огънят бързо се разрасна,особено след като гръмнаха и се възпламениха и предните две гуми и се запали самата боя.по принцип колата има каско към армеец и сега тепърва почват разправиите,но всеки случай за мен от това повече кола не става.колата няма газова уредба и никога не е имала по принцип.това е общо взето

Тия от пожарната беее, ей... Да земе човек да ги ...
Горе на Витоша, като ми се запали моторната шейна под краката, становището беше същото. И ми казаха, че било 1 на 1000. Според мен са пълни глупости. Имат си репертоар и тва е, ама понеже са "експерти" и те го казват, хората го приемат за вярно. :evil:
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата