много лоша случка със колата и едно коте

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 19 Сеп 2008, 12:23

eи в последно време само за котараци чета, на 1 фр така преди няколко дни няква котка му се беше скатала в двигатела и си стояла там нз колко време се вози без билет и беше изяла и някви траби ли нз и аз ама някакви уплатнения бяха. та на моя фр 18ката и беше заминал антифриза и още некви джунджурии и му излезе 200 лева ремонта заради тоя котак затва викам по един В8 и да няма къде да влиза :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от to6i_Racing » 20 Сеп 2008, 21:16

определено при добър маистор си попаднал! :D

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 22 Сеп 2008, 9:51

колеги на следващия ден гледам хидравличната рейка тече :shock: идвами да я продам колата. :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 22 Сеп 2008, 11:14

колега , тези поражения май не са от котка ами от гаечен ключ

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Re: много лоша случка със колата и едно коте

Мнение от Иво » 22 Сеп 2008, 15:59

spens_82 написа:неска влязло едно котенце при двигателя и като запалих ,нещо измяука и нещо двигателя угасна.отварям и гледам двата ми ремака скъсани,едното перо на перката счупено. :shock: :( .закарах колата със пътна помощ до бмв-центара-във сервиза и се оказа че виското здало багажа,радиатора се спукал,перката е счупена и двата ремака скусани :shock: :bcry: .смениха ми виското със перката и ремаците -322,85лв със ддс. там този снабдитела на сервиза каза че по добре да ида от някаде и даси купя нов радиатор щото било много скъпо при тях.казами че трябва да сменям ролки и маслото.питаме със какво масло я карам и аз му казах че сус волволин.той почна да се смее и ми каза че със волволин карали само ГОФОВЕТЕ,ОПЕЛИТЕ И ФОРДОВЕТЕ. :mhihi: утре ще ходя до БОш сервиза там ме прати щото там имало радиатор кум 260лв,та колеги искам да питам който знае колко пари е един радиатор и трите ролки колата ми е 316и- със м43 двг.,1995г.

Ти не си редовен, убил си жиеотното и пише едно "котенце" пък в темата плаче за ролки и т.н. А така, както си написал долу купи си пистолет ама не стреляй по котките, а го използвай върху себе си. Отварям темата и гледам някакъв индивид как си плаче за ремъците, а за "котенцето" нито дума :kuku: На мен един такъв симпатяга като вас ми застреля котката на улицата с въздушна пушка и остана без фарове и рефлектори и това беше най-малкото. freaks!
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: много лоша случка със колата и едно коте

Мнение от КУНИ » 22 Сеп 2008, 17:55

Иво написа: купи си пистолет ама не стреляй по котките, а го използвай върху себе си.

Амчи то човека си има пистолет :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 22 Сеп 2008, 18:49

вече ми е готова колата,а до колегата Иво и аз имам домащна коткаи много я обичам,ама що се отнася за тея бездомните дето правят бели и пакости :bang: .колега дано никога дане ти влиза котка в двигателния отсек че ако влезе и ти като мене ще има даги :ranting: ;) вече може да заключвате темата ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 22 Сеп 2008, 19:07

Честно да ти кажа не мисля че котката иска да ти направи мръсно ... просто лош късмет и за двама ви ... също ми направи впечатление колко поразии изреди ... аз още не мога да си обясня как малко коте колкото мадото ти ше чупи перката ше ти спука радиатора ше ти изкриви рейката ше ти скъса ремъците и най-накрая ше излезе живо ????

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 22 Сеп 2008, 19:17

G.Penchev написа:Честно да ти кажа не мисля че котката иска да ти направи мръсно ... просто лош късмет и за двама ви ... също ми направи впечатление колко поразии изреди ... аз още не мога да си обясня как малко коте колкото мадото ти ше чупи перката ше ти спука радиатора ше ти изкриви рейката ше ти скъса ремъците и най-накрая ше излезе живо ????

изброй всичко което се е счупило и го извади от 9-те живота на котето... така ще разбереш как е още живо... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 22 Сеп 2008, 19:18

да бе, се едно с мадо да сшчупиш перката

Предишна

Назад към Извън Темата