има ли място за още един болен от синьо бялата болест?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 20 Авг 2004, 13:55

АМАН!
Последна промяна ISATIS на 20 Авг 2004, 14:22, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 20 Авг 2004, 14:20

Добре, ей сега ще изтичам да му купя джанти от Голф 3 (Като на Батко ти),с гуми 185 на 70 :mha: Виж сега моето момче.Който е видял джантите ми ги е харесал.Това ,че някакъв 12 годишен паляк казва че са селски ми е точно през оная работа :!: Второ :arrow: Като си малък и не знаеш още доста работи ще си седиш на дупето и ще четеш във форума, а няма да даваш компетентни мнения.Трето :arrow: уж си болен от синьо-бялата болест, а ми говориш във всеки пост за на Бати ти Голфа?Решавай Голф или БМВ ти харесва повече и избирай, защото на никой от този форум не му е приятно да чете за голфове! :idea:
Точно заради всезнайковци като теб тоя форум вече не е какъвто е бил едно време! :evil: Освен това не ми се прави на онеправдан за възрастта си!Има и други по-малки фенове на марката тук, които обаче времето за плещене на глупости и празни неща го прекарват в архивите и научават доста неща!И последен съвет -ако ще влизаш тук запостоянно , опитвай се да си създадеш приятели , а не врагове :idea: :!: Защото с още 1-2 поста като тоя за джантите ми в мое лице ще си намериш такъв :!: :evil: И то не защото не понасям чуждо мнение за колата ми ,а защото си има един момент на етика!Аз съм жертвал време и финанси и с любов съм си правил колата да изглежда така, както аз искам!И ако не ти харесва най-малкото от етика си запази мнението за себе си!Защото аз не съм го искал!

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 20 Авг 2004, 14:26

ISATIS написа:...

Прав си помолих го да се въздържа, нека го оставим да размисли :roll:
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 20 Авг 2004, 14:33

имам точно 2 поста за голфове и като не ви е приятно да говорите за голфове защо обсъждахте тва колко коня е Г60 и на брат ми голфа е 2 и вече не е негов а и не пиша безмислени мнения видях колко хора разказват как се състезавали с незнам си кой и реших да споделя преживяването си извиняваи за джантите просто май ти е мн висока задницата и не си отиват така с бавареца!!!!!
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 20 Авг 2004, 14:45

Разбери, че не се заяждам, просто ти казвам кое как става в тоя форум.Никой не харесва хора, които правят по 50 безсмислени поста на ден, нито пък хора , които пишат за други коли повече, отколкото за БМВ.Казвам ти го за да може и за теб , и за останалите този форум да бъде по привлекателен и интересен.Аз примерно се интересувам от 6 години сериозно от тази марка,регистрирах се сравнително късно във форума и въпреки всичко отначало само съм четял без да пиша , за да разбера кой с каква кола е, кой колко разбира,кой да ми е еталон и критерий за разбиране и на кой да нямам вяра,а и разбира се да натрупам още знания.Така че не приемай като заяждане постовете ми, а като съвет.От теб зависи дали ще го спазиш, но ако го спазиш все пак, мисля,че ще е по-добре за всички.
Последна промяна ISATIS на 20 Авг 2004, 15:13, променена общо 1 път

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 20 Авг 2004, 14:48

blqsu4ko написа:...

Предупредх те да се въздържаш!
Еми като искаш врагове дърви се !
May the BMW force be with you!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 20 Авг 2004, 15:09

blqsu4ko послушай ISATIS и няма да имаш проблеми.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 20 Авг 2004, 15:34

blqsu4ko написа:имам точно 2 поста за голфове и като не ви е приятно да говорите за голфове защо ......

Ами личните съобщения :evil: :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Авг 2004, 15:50

bmw maniqk ivo bmw, а ти трябва да послушаш всички ми се струва... :evil: [/b]
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 20 Авг 2004, 19:18

Защо си правите труда въобще да отговаряте в тази тема? Казахте му го по-хиляда начина какво и защо.Спрете да се тормозите за такива работи. Възрастта няма значение точно за уважението и етиката. Стига сте се занимавали с такива "типове" и типчета. Като няма никои с неговия акъл сам ще се махне.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 20 Авг 2004, 22:13

василене аз се извиних по ЛС на исатис и смятам че всичко е наред и не сам се заяждал след поста ти в който казваш че си ме предупредил(първия!!!!)и спирам да пише глупости ок?пишете си в темата и не ми се сърдете[/list]
Live it like you Love it

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 21 Авг 2004, 0:11

Местя темата в "Извън темата" защото няма нищо общо с Е21.

Предишна

Назад към Извън Темата