утре на тиесто кои ще ходи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 19 Сеп 2008, 19:50

абе коий хвана слушалките на тиесто бе..лелеле аз бях само на няколко метра от там дрто паднаха и се изядох от яд направо....
а не знам за вас гледам от уши се оплаквате аз вече 2-ри ден не мога да си поръчам едно кафе :mhihi: говоря с бележки и знаци :mhihi:
само ми се смеят колегите.. :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 19 Сеп 2008, 22:01

ineedmoney написа:абе коий хвана слушалките на тиесто бе..лелеле аз бях само на няколко метра от там дрто паднаха и се изядох от яд направо....
а не знам за вас гледам от уши се оплаквате аз вече 2-ри ден не мога да си поръчам едно кафе :mhihi: говоря с бележки и знаци :mhihi:
само ми се смеят колегите.. :mhihi:

братле от де да знам ние с грешката гледахме дебеланите :mhihi:
и в така да се каже заклю4ения да кажа толко хора писаха готвиха се пържихасе напъваха се 4е ще доидат и накрая само 4ма 5ма има нема некаде доидехме :evil:
ИзображениеИзображение
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 19 Сеп 2008, 22:28

И аз бях, но в деня на концерта несъм сядал на компа, за да търся някой колега за компания. Иначе беше страхотно и клипчета направих. :)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 20 Сеп 2008, 15:43

Това беше най-евтината версия на Тиесто ... сигурно е дал и промо цена заради турнето ISOS. Предполагам всички сте гледали DVD-та му от концертите, които е правил през годините е няма нищо общо ама то какво ли да очакваш за 50 лв. .... Единственото за което се радвам е, че го видях на живо иначе повече в България на концерт НИКОГАШ!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 20 Сеп 2008, 17:39

BMW-X5 написа:Това беше най-евтината версия на Тиесто ... сигурно е дал и промо цена заради турнето ISOS. Предполагам всички сте гледали DVD-та му от концертите, които е правил през годините е няма нищо общо ама то какво ли да очакваш за 50 лв. .... Единственото за което се радвам е, че го видях на живо иначе повече в България на концерт НИКОГАШ!

така е прав с постно беше но пак наистина за 50 4ка кво пак толко си4ко отиваме го водиме на живо гледал сам му концертите но там бате си е мания се пак ба4кат в евро а и как да направят пове4е тия глупаци от син сити
ако беше вива саунт можеби ще ше да е рали4но
ИзображениеИзображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата