концерта на мадона BUDVA

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 25 Сеп 2008, 12:37

Аз казах на л.с. на 16V ,какво трябва да имате като валута за плащане на аутобан, еко такса на вход на Църна гОра и т.н.

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 26 Сеп 2008, 17:36

айде качвайте снимки и споделете впечатления 8)
-имало ''само'' 70 000 човека......хеликоптери на сцената :?: :?:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 27 Сеп 2008, 1:33

///milko way написа:айде качвайте снимки и споделете впечатления 8)

а аз се чудех що не те видях ;)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 30 Сеп 2008, 13:43

///milko way написа:айде качвайте снимки и споделете впечатления 8)

Ми айде, снимките по-късно, че аз само с телефона снимах и естествено са отврат... а впечатления...не знам от къде да започна. С кофтито или... Всъщност това беше една супер готина екскурзийка, като концерта на Мадона беше само повод за тръгване...Бяхме 4 дни в Будва и околността. Както каза колегата Пенчев невероятно красиво място, има умопомрачетилни гледки, това съчатание на високи планини и море е убийствено / стига да не те е страх от високо, че има едни каньони и пропасти... :shock: / Пътя до там по маршрута, по който минахме е точно 700 км. Между 12 и 13 часа, смятайте каква е средната скорост. Едни завойчета, по някое време си казваш, абе тая Черна Гора верно само гора да го е..а :shock: Сигурно в цялата държава има 10 града, в малко по-равни места, останалото планини. С пътища почти в перфектно състояние. И тунели, тунелчета и арки, поне 150 на брой. Пътните знаци едни огромни и сложени много ниско, на метър макс, щи извадят очите, светофарите... зеленото примигва преди да се превключи в жълто, но пък интервалът на жълтото малко по-къс от при нас. Ченгета бол, с радари и без, с бели Пежа и некви тъмни патрулки, вечер няма вижданката. И там, като в Гърция свалат номерата като сгазиш лука... Такситата по 0.55 евро на км... нови, лъскави, апаратите са вградени в огледалото... Таксиметраджиите учтиви и разговорливи, един взе да ни обяснява, че Черногорците били с 50 години напред от нас, Хехе, на мене малко ми се спеше, иначе само щях да му кажа, че за един ден в Столицата Подгорица никва Х6 не видях, само 6-7 петици, две три Х5ци и Голфовееее милиарди... Нека дойде в София да види кво става по улиците, не моеш се разминеш от последни модели лимузини... Пък нека сме по-зле... А тия Голфове там, не е истина направо... абе всяка втора, глупости, от 10 коли осем са ГОЛФ... Сериозно! Всякви, стари, нови, раздрънкани...Отврат, още повече ги намразих, особено след две ситуации коит имах там... И карат супер невъзпитано и рисково, може и да са поизнервени от тия завойчета там... ма... това мигача го нямат за нищо... Ускорил си на някъв извънградски път и пред теб поредния Голф... яко спирачки, и ти се чудиш кво става... и хоп "пича" завива в некво селско пътче, нема мигач, нема нищо... А клаксона на Шкодата не ни работеше...и само псуваш.
Но пък като видиш изключително редките Е36ци там... усмивкаааа
Иначе ... заведенията са ОК, обслужването също, приветливи сервитиори, които обикновено ни взимаха за Македонци...Там българи май не ходят много. Откъм салати мноо зле, пет вида, една краставици, една домати, една мешана и ... Шопска. Петата неясно, маслини с лук сигурно, хахахха Никаква фантазия. Храната, ОК, дежурната тяхна плескавица, вешалица и разните там филета на скара... Алкохола, в заведенията скъпичък. 4 евро 30 грама Джак Даниелс. Там твърдия алкохол е по 30 грама / е познайте по колко си поръчвахме... 3 по 30/ ;) Коктейл Ламборжини, дет го донесоха в три чаши / хахах/ 12 евро, 7 евро е нормален алкохолен коктейл... Цигарите, всичко вносно - Боро, Парламент и пр. евро и 60...
В стария град - Крепостта си заслужава да се види... всичко каменно, но някак модерно, боцнати климатици навсякъде, едни бутичета готини / дамските обувки са отврат, по-грозни само в Гърция имаше.../, уютни спретнати заведения, и много усмихнати млади хора... В един клуб бяхме "Хасиента", до култовата има дискотека "Трокадеро", много приятно, клубна музика яко, зеленина, люлчици, сепаренца... Изпихме половината бар...
На пристанището в Стария град... е това беше най-луксозното и лъскаво нещо, което видях... 15-на яхти, не е истина!!! Лъхаше на Холивуд отвсякъде. Чудех се дали в търбуха на някоя от тия яхти няма и гараж- за Ферарито, да разцъка баровеца кат му писне да се лашка.
Май забравих Мадоната, нали за тва тръгнахме уш... Уш... Тоя концерт като че ли беше най-незабележимото в целия воаяж... Четох сега някви отзиви, повечето супер положителни... Ма да споделея и аз...
Не знам колко хора се събраха, четох нещо за 60000, според мен нямаше толкова... Била съм на доста концерти, но на този... някак го нямаше настроението, атмосферата, еуфорията... Като че ли нямаше истински фенове, а повечето хора бяха отишли просто щото това е Мадона, ей така, да я видят... Няма да разказвам за емоцията с наще билети на входа / щот се оказа че не били билети, а ваучери и тези ваучери трябвало да се заменят някъде си с истински билети, ма никой не ни казал..., е , пуснаха ни накрая с триста зора.../ Мястото на концерта беше... до един плаж, малко извън Будва, спезиално оградено и настлано с чакъл, явно ако завали да не газиш в кал, огромна сцена с две грознички буквички "М" отстрани, три трибуни със седящи места и ... топла местна бира... Комбинацията беше върха, студено време / около 10 градуса може би/, топла бира и опашки пред тоалетните... Няква подгряваще никуму неизвестна певица нещо си пя там... и после час и половина - два тишина... Нит можеш да се напиеш, не смееш да прекаляваш с бирата заради тоалетните...абе честно казано аз изтъпях малко...А нагоре, накъдето се вижда пътчето колите продължават на пълзят... и да идват още хора... Имаше хора, който идваха по следата и в край на концерта, а някой според мен са го и изпуснали. Ние пътувахме около 3 км... за повече от час, зверско задръстване, с паркирането некъв кошмар, сума ти народ си беше потрошил колите в опити да паркира отстрани на пътя в канавките, някъв паркинг имало сигурно на 3 км. напред... ма ние, хоп в една странична уличка и там в някъм частен двор пракирахме някак...Кошмара всъщност е бил след концерта /хеликоптер я бил взел Мадона/, ние с мойто момче си тръгнахме 30 минути преди да свърши, порво щот аз умрях от студ и второ, щото предполагах къв ужас ще стане с колите... Само дето не предполагах, че е било пълен блокаж, не са мръднали 6 часа хората там... Според мен 80 % бяха с коли, това са може би 20000 автомобила... и хората измръзнали, гладни, щото на концерта сандвичите свършиха след половин час, жадни, и да не можеш да си тръгнеш до 4 сутринта... Една бензиностанция имаше там, Лукоил, ченгетата са я били затворили и пускали само по няколко чавека... Наще приятели мислили, мислили и на някой му хрумнала великата идея да потърсят къде да спят в околните къщички... и намерили - по 40 евро на стая... успели да си вземат някви ядки от бензиностанцията и хазаите ги черпили с бира... Е, бях мноо хеппи, че успяхме да си тръгнем, по едно черно тъчно пътче, кат ски писта, братче... Четохме в тяхната преса - провал с организацията. Като се замисля, на такова място, с тесен бавен път, извън град нямаше как да не стане блокаж при толкова хора, организаторите бха направили каквото може... То си е измислено - такива мащабни мероприятия / една приятелка беше на техно фистивал в Амстердам, та разказва/ се правят като се организира транспорт с автобуси на всеки 5 минути...няма коли.
А иначе баба ти Мадона си направи шоуто, изглеждаше перфектно, танцуваше като побесняла, светлини, ефекти, танциори... и никъв бис не е имало... Тъпооо
Ходихме и до Дубровник, често казано Будва ми хареса повече, Которския залив е уникален... И на нещо като фериботче се качихме, спестяват се така 50-60 км. виене около залива/ и на шлепа до нас бум няква Албанска делегация с бурканите, охраната и прочие... и умряхме от смях - министър ли беше тоя, не знам, ма щом имаше перденца и скочиха да му отварят вратата...ма беха с дърт Мерцедес - пура, некъв опел и Роувър Маестро...А наще тука... май в новички седмички ги возят. Нека сме бедна държава...
Хайде стига, че ми стана най-дългото мнение в живота, хахахах
Дестинацията наистина е много красива, пожелавам на всеки да я види... А аз сериозно се замислям за море другото лято в Будва...
Това е от мен, като пратят по-нормални снимки приятелите ще кача...
Последна промяна Apassionata на 01 Окт 2008, 12:08, променена общо 1 път
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

концерта на мадона BUDVA

Мнение от Huku » 01 Окт 2008, 11:30

Мдааа, не беше лошо в Будва.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 16V » 01 Окт 2008, 23:23

малко снимки от мен
не е лошо но слаба организация!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Окт 2008, 10:26

Била съм на доста концерти, но на този... някак го нямаше настроението, атмосферата, еуфорията... Като че ли нямаше истински фенове, а повечето хора бяха отишли просто щото това е Мадона, ей така, да я видят...

Колежке , там не може да има еуфория от такъв изпълнител ,защото всички жители на бивша Югославия са си националисти малко или много и такива изкуственяци не вървят пред тях ;) Те за разлика от нас много повече държат на нашия Балкански фолклор ,дори пречупен през призмата на модерните ритми и аранжименти.

Не ми се сърдете , на никой не искам да се меся в разбиранията ,но Мадона няма данните , с които можеше да пожъне успех ,такъв какъвто жънат 3-то десетилетие ето тези изпълнители по нашите ширини .Само няколко ще дам ,защото не ми се иска да пълня темата със снимки, всички знаем колко много са и какво могат на сцената) :arrow:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

alx , каза по-нагоре за нейн концерт - за това как се е представила и на какво прилича , вероятно до края на тази година примата на Югославската естрадна и фолк музика Фахрета Яхич ,позната като Лепа Брена ще прави истински грандиозен концерт в Београд , тогава аз ще пусна тема с която да подканя всички които искат да станат свидетели на нещо наистина истинско и красиво , да отидем с няколко автомобила - тогава отзвука ще бъде коренно различен, сигурен съм 8)

Радвам се ,че ви е харесало там ,сега вече не е сезон а през сезона чувството и атмосферата са уникални ! За мен лично Гърция и Турция събрани в едно не могат да предложат това което предлага Адриатиката :D

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата