Хванати в изневяра

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 09 Сеп 2008, 18:42

Нормално е първите няколко предавания да са постановка, все пак предаването още не се е „разработило“. Трябва да стане малко по-известно, и ще започнат да се появяват истински „потърпевши“. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 09 Сеп 2008, 18:48

Acceleration написа:хехе представяш ли си да хвана мойта шутка в тва положение само анален секс после да й е гадно :mhihi: :mhihi:

Ти луд ли си? Сега като те разбере ще ти кръшка Non stop! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 09 Сеп 2008, 18:49

Поведението на адвоката много ми напомня това на Митьо -крика . Смятам ,че е постановка но доста добре изиграна . Силно се съмнявам ,че адвокат ще заплаши с " знаеш ли кой съм аз " и "всички сте мъртви " Но от ОКНА е много ,много по добро... Но нека видим и следващите жертви . И все пак - на всички "майстори на спорта " пожелавам безаварийно кУрмуване :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 09 Сеп 2008, 19:02

Мале ся онея голфаджии ,ще се скъсат да хорят в това предаване за да могат да си следят гей приятелчетата :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 09 Сеп 2008, 19:07

хахаха нема такъв ташак , каде ли ще объркат спалнята и ще ги издумка някои откачалник :mhihi:
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 09 Сеп 2008, 20:07

someone написа:
Mamouk написа:Потърсих в гугъл адвокат станислав стоименов, ама никой не излиза.

Колега, не само в Гугъл няма адв. Станислав Стоименов, а въобще в регистрите на Висшия Адвокатски Съвет няма човек с такова име...и другото което ме кара да си мисля, че е предаването е театър - тоя около себе си в спалнята нямаше ни една дрешка, само една хавлия...мъжът дава апартамента на любовницата си, а жена му има ключ от него. Жена му отива да отваря вратата на входа и без да се замисли даже, хваща един ключ от връзката и директно го пъха, а той пък се оказва правилният, нахълтват некви мутри и те сварват в спалнята а ти седиш и ги чакаш с хавлия под ръка на тъмно, че да не ти се видат подробностите и викаш "Аве к'ви са тия хора, ве?"...тва ако ми се случи на мен, до третата секунда поне един от БОДУ-СОТ и оператора щяха да са натокатени, операторите са най уязвими в такива моменти, защото на тях винаги им се пази коридор към теб, за да имат видимост...а момчетата от БОДУ определено изглеждаха не много адекватни и не знаеха за какво точно са там...айде не на нас тия...иначе признавам, че е заснето качествено...много по-качествено от другия прословут телевизионен театър "ОКНА"
:yes: то4но това щях да напиша и аз,как стана това уж правят секс пък пишкирите им в ръцете и изведнъж се покриват със скороста на светлината :mhihi: и ако не забелязахте сексът на прозорецът 4е нямаше нито едно пуснато перде и второ 4е русата кифла беше по бельо.Според мен това е поредното предаване в което ще се пробват няколко хиляди кандидати за слава като небезизвестният дебил ИВАН АНГЛЕОВ.Населението е гладно за слава тука в България зеха да стават поже4е известни от колкото население има :twisted:
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 09 Сеп 2008, 20:28

Жива постановка :mhihi: :mhihi:
Ама си е ташак :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 09 Сеп 2008, 20:35

Evelin Cotsev написа:хахаха нема такъв ташак , каде ли ще объркат спалнята и ще ги издумка някои откачалник :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е, това вече ще счупи всички рейтинги ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 09 Сеп 2008, 20:44

:conf: :uups:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 09 Сеп 2008, 21:23

Абе пълна боза е.... Американското е къде къде по-така... Веднъж хванаха мъж да изневерява с.... МЪЖ...!! :mhihi: И при това с садо-мазо....! Малии какъв смчх беше като го гледах...! :mhihi: Ама тва няма значение де....! Да ги видим другите епизоди, пък ще говорим.... :)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 09 Сеп 2008, 21:56

Еб*хти пародията... о_O чудят се с какво да запълват програмите вече...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Сеп 2008, 22:13

Очевадно е, че е постановка. Там като ги затвориха в килера и оня седи вътре и блъска по вратата само, а тя нито е заключена, нито нищо.. побеснял мъж кога ше го завреш в килера и оня ше крещи само от вътре- копелетаааа :mhihi: Пълна глупост ма от Тъпанарев кво да се очаква..
А за да не бъдете хванати, не изневерявайте. То като имаш гадже/жена и тръгнеш да налиташ по други по- добре я остави, или не е за теб щом имаш желание по чуждо или си некъв комлексар :mhihi: (от второто спасение няма).
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 09 Сеп 2008, 22:36

"Ти знаеш ли кой съм аз?". "Ще ви избия ей!"
Нашенско от всякъде :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E60 535d

Мнение от Strabex » 09 Сеп 2008, 22:42

Сега гледам новата серия :mhihi:
голяма постановка, голям майтап тея уж почнаха да се бият а по нито един тупаник не си размениха :mhihi:
и неможах да се сетя как пък точно ги хванаха да се ебат в сервиза на колата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 09 Сеп 2008, 22:42

Мхм.... новия епизод е още по-интересен...! Онзи ша сложи скрита камера в офиса, и оная ша му направи същия ден ф***цио...! :mhihi: Колко трябва да си тъпа, че дори и да водиш на кафе ли беше, ресторант ли, бъдещия ти съпруг и любовника ти....?! И той като отиде до кенефа, ша го хвашташ за ръка и целуваш...?! Ама пълна пародия си е тфа....!? Жива подигравка с оригинала на предаването...! И тоя ша влезе така, нали...?! И те ша го правят на буса, ей така...? Колко е нагалсено всичко.... И как викаше само... :mhihi: :mhihi: " След всичко това, което видял, не можел да и го прости...!" Както каза един колега по-горе: само анален секс за тая :mhihi: :mhihi: Хората за пари какво ли не правят...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата