Готови ли сме за зимата ?
Модератор: Общи модератори
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Абе готови ли сме
Аз зимата и без това я мраза... студено, мрачно, мокро, 10 ката дрехи, да не говорим че като се заледи по тротоарите ходиш кат на*ран, а аз и кат балерина с тия тънки токчета дет все си купувам
А иначе, имам чисто нови гуми някъде в някво мазе... ОБАЧЕ това ще ми е първа зима с Пантерката и ... лекичко се спичам като си спомня как се въртяхме миналата зима на 1 януари
Пък от разни Ауди фенове чувам, ей вие зимата си ги държите в гаражите тия коли... Хахахахха Ще му покажа аз на него! Абе тряя да я карам някакси, само не мога да си представя как ... се събуждам, наваляло три метра сняг до калоне, чиста, стържа, подкарвам я някак, стигам с 40 до Центъра и ... тряя да паркирам на заден на някое тясно и неразчистено местенце, пък ако има и бордюрчеее, стръмнинка... Е, ше събирам Ауди менове наоколо да бутат

Ми колежке да ти кажа аз миналата година с гоЛемия сняг си го реших радикално въпроста така и така не си бях купил зимни гуми.
Видях снега,видях колата зарита от него,помислих помислих и ходих да си изкарам от гаража голфа с предното и 4те чисто нови зимни гуми и гааззззззз......
Никакви ядове цяла зима докато имаше сняг!
После пак с летните гуми и така!
Дето вика един приятел за всеки сезон шси купа кола!

Видях снега,видях колата зарита от него,помислих помислих и ходих да си изкарам от гаража голфа с предното и 4те чисто нови зимни гуми и гааззззззз......

Никакви ядове цяла зима докато имаше сняг!

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
slatanic написа:Ми колежке да ти кажа аз миналата година с гоЛемия сняг си го реших радикално въпроста така и така не си бях купил зимни гуми.![]()
Видях снега,видях колата зарита от него,помислих помислих и ходих да си изкарам от гаража голфа с предното и 4те чисто нови зимни гуми и гааззззззз......![]()
Никакви ядове цяла зима докато имаше сняг!![]()
Абе аз Голф няма да си купа, ако ще и на Антрактида да живея, та дай ако много го закъсам да минаваш да ме караш сутрин

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Зимата се кара само с акъл! Слагайте хубави зимни гуми и нямате проблемация! Е ако има преспи по 1,5 м. с каквото и да сте няма да мине ако не е снегорин. 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
тука пак е почна с офертите а мен ме няма
СРАМ
Колежке в големиО снЕг обещавам да дойда да те взема с кООлото
даже ще ти сможа одеално на рамката да ти е по меко пък и да не ти настини дупето от студа че с тия къси поличи и роклички
офффф пак почнах да дрънкам глупости

СРАМ

Колежке в големиО снЕг обещавам да дойда да те взема с кООлото

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Направо на разтегателната вилка я слагаи няма кво да се занимавашVesoPesa написа:тука пак е почна с офертите а мен ме няма![]()
СРАМ![]()
Колежке в големиО снЕг обещавам да дойда да те взема с кООлотодаже ще ти сможа одеално на рамката да ти е по меко пък и да не ти настини дупето от студа че с тия къси поличи и роклички
![]()

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
A_DUNCHEV написа:Зимата се кара само с акъл! Слагайте хубави зимни гуми и нямате проблемация! Е ако има преспи по 1,5 м. с каквото и да сте няма да мине ако не е снегорин.
Абе с акъл... Не знам колко има мойта тиква, все си мисля, че са повече от две клетки, ма като няма опит... Някой /с Рено Клио/ на един купон кат се заговорихме на тая тема ми вика: Зимата като е хлъзгаво не се спира със спирачки, викам, как беееее... Ми само със скорстите... Баси, тряя да го пробвам това днеска. Не мисля, че е много възможно... поне аз едва ли ще мога...
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
VesoPesa написа:тука пак е почна с офертите а мен ме няма![]()
СРАМ![]()
Колежке в големиО снЕг обещавам да дойда да те взема с кООлотодаже ще ти сможа одеално на рамката да ти е по меко пък и да не ти настини дупето от студа че с тия къси поличи и роклички
![]()
Не с рогата,не с рогата!

Re: Готови ли сме за зимата ?
Apassionata написа:A_DUNCHEV написа:Зимата се кара само с акъл! Слагайте хубави зимни гуми и нямате проблемация! Е ако има преспи по 1,5 м. с каквото и да сте няма да мине ако не е снегорин.
Абе с акъл... Не знам колко има мойта тиква, все си мисля, че са повече от две клетки, ма като няма опит... Някой /с Рено Клио/ на един купон кат се заговорихме на тая тема ми вика: Зимата като е хлъзгаво не се спира със спирачки, викам, как беееее... Ми само със скорстите... Баси, тряя да го пробвам това днеска. Не мисля, че е много възможно... поне аз едва ли ще мога...
Ей така като,чета и почвам да си мисля кой ли ви продава тия книжки!

И както има една приказка:"Баба ти се на бмв се е возила!"ама айде карай!

Ако закъсаш голфа или бмвто е винаги на линия или поне докато несъм ги продал де!

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
VesoPesa написа:тука пак е почна с офертите а мен ме няма![]()
СРАМ![]()
![]()
Колегааа, ти не беше ли някъде от прованса, или нещо бъркам

Хайде стига, изчезвам, че сте еднииии, жена да не пропише във форума

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Иди да видиш в тунинг форума кфо стааApassionata написа:жена да не пропише във форума

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Аре пак прованс!? Абе що все до там стигате! 

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
slatanic написа:Apassionata написа:A_DUNCHEV написа:Зимата се кара само с акъл! Слагайте хубави зимни гуми и нямате проблемация! Е ако има преспи по 1,5 м. с каквото и да сте няма да мине ако не е снегорин.
Ей така като,чета и почвам да си мисля кой ли ви продава тия книжки!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И както има една приказка:"Баба ти се на бмв се е возила!"ама айде карай!![]()
Ако закъсаш голфа или бмвто е винаги на линия или поне докато несъм ги продал де!![]()
То спам май ще стане, сори, ама ме ядоса... Купени книжки! Ти имаш ли идея какво се учи сега при кормуването... Да, можех да си купя книижка, но не исках, защото исках да се науча да карам... Късаха ме няколко пъти и аз продължавах да давам по 20 лева за 40 минути учебен час..., това преди всеки изпит поне по 4 двойни часа... и по 50 лева за всяко явяване...Така че, ако си бях "купила" книжка със сигурност щеше да ми излезе по-евтино. Колко са ме научили е друга тема... И бъдете по-телератни към новите шофьори, никой не се е родил научен и на всеки се отдава в различна степен.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
MobbDeep написа:Еее барбии що такова мнение за провинцията.. сиромаси хора сме все пак трябва ли такова държание..
Еее, Кееннн, ми ... принципно нямам нищо против към Провинцията, ама нещо прекалихте с коментарите... Хайде весел ден от мен, че тряя и да се работи, кинти тряят - ЗИМА идва, ГОЛФ ше се купува, хахахахахах

Последна промяна Apassionata на 09 Сеп 2008, 14:14, променена общо 1 път